יש מצב ש...?

HOT VOD

New member
קופיקו - בקרוב

אנחנו ממשיכים לעבוד על זה, ומאמין שבקרוב נגיע להסכמות בנושא. לגבי תפוס תכריש - הוא איתנו לעוד כמה ימים, בטרם יסתיימו הזכויות שלו.

Yaniv K22

New member
יש לי בקשה או שאלה יותר נכון:

האם יש לכם אפשרות לציין ליד דברים מסויימים שזכויות היוצרים שלהם מוגבלים לפרק זמן מסויים, אז לציין מתי זה יסתיים. למשל, במקרה של "תפוס את הכריש" אולי היה שווה לציין בפירוט משהו כמו "נותרו עוד 10 ימים לצפייה בסרט". איזשהו מידע לגבי תקופת זמן שלאחריה הסרט או הסדרה או התוכנית כבר לא יהיו זמינים. תחשוב למשל שהרבה אומרים לעצמם אני אצפה בזה בעתיד, כשהם לא יודעים שהאופציה כבר לא תהיה בעוד כמה ימים. זה בהחלט היה משכנע אותם לצפות ישר ולא לדחות זאת. זה גם יחסוך הרבה אי נעימות ותלונות אחר כך, כי יבואו ויגידו למה הורדתם את הסרט, רציתי לצפות בו. כי הצופה בבית לא ידע שזה מוגבל וזכויות היוצרים נגמרו ולא יהיה יותר. תחשבו על זה. זה ישפר את השירות ללקוח מאוד.

inout2005

New member
מסכים ב-100%!!! קרה לי דבר כזה

שרציתי לצפות בסרט "דלתות מסתובבות" ואמרתי אני יצפה בו עוד כמה ימים .. עד שיום אחד כבר היה לי זמן וחשק לראות לא מצאתי את הסרט ברשימת הצפייה!! צריך לצרף לקטגוריית הסרטים (או דברים אחרים עם זכויות יוצרים מוגבלות) את משך זמן זמינותם להזמנה עד גמר זכויות היוצרים!

HOT VOD

New member
סרטים ותאריך תפוגה

קודם כל קחו חוק עקרוני: סרטים חדשים עולים למסך שלנו לתקופה שלא עולה על 3 חודשים. לפעמים לפרק זמן קצר יותר, ובמקרים מסוימים לארוך יותר. אפרת תתחיל (וכבר התחילה) לציין עבור חלק מהסרטים שהם עומדים להסתיים אוטוטו, אבל בעיקרון - קצת קשה לנו לעדכן על תאריך ירידה של כל סרט. נשקול במערכת להקים תת קטגוריה של סרטים שעומדים לרדת, אבל ספק אם זה באמת יקרה. עצה שלי - מזהים סרט שבא לכם עליו, תזמינו מיד. לא תתחרטו.

למעלה