יש מצב שמשהו מייעץ לי בלי לשלוח למטפל אפילו ב

jojs8j3

New member
יש מצב שמשהו מייעץ לי בלי לשלוח למטפל אפילו ב

יש מצב שמשהו מייעץ לי בלי לשלוח למטפל אפילו בפרטי ?

לייצר אמונה אני יודע . מה עושים במקרה שאחרי תקופה שאתה מרגיש שהאמונה חזקה.. ואז פאיתום בגלל מקרה מסוים נכנס לך למוח סוגסטיה שלילית חזקה ואז זה מחזיר אותך להרגל הישן ...
אחרי שחשבתה שזהוא יש לך אמונה חזקה ואז בום קרה מקרה (לא יפרט )
ואז סוגסטיה שלילית .. השאלה שלי האם אפשר לעשות משהו עם הסוגסטיה השלילית להפחות להחליש אותה ?

אפשר בבקשה עזרה בלי לשלוח למטפלים כול מיני כולה עצה קטנה
אני לא יודע בכלל עם יש פיתרון למה שאני שואל אבל שואל בכול זאת ...

תודה רבה !

לא יודעת על מה מדובר אבל ...

ממה שאתה מתאר אני מבינה שיש משהו בהרגל הישן שברמת התת מודע אתה לא מוכן להיפטר ממנו - מן רווח שקיים אצלך ברמת התת מודע.

אבל חשוב לי שתדע!
אני רוצה להסביר מראש לך ולכל מי שקורא - לתת עצה במייל בכל מה שקשור ל NLP זה בדרך כלל לתת כדור נגד כאבי ראש לזמן קצר מאוד
וזה לא באמת NLP - NLP מבוסס על מטרה מאוד ספציפית המותאמת בדיוק למה שאתה צריך ורוצה ותהליך חווייתי שיוצר את השינוי המיוחל ברמת התת מודע.
כדי שתהליך ב NLP יעבוד צריך פגישה מסודרת ומובנית שמתאימה בדיוק למה שאתה באמת רוצה.

מכיוון שאני בכל מקרה רוצה לעזור ויש סיכוי כזה אף הקטן ביותר - שלח לי אימייל [email protected] .

יום טוב !

jojs8j3

New member
תודה רבה... אני לא בטוח שזה בדיוק זה

תודה רבה על תשובתך ! :)
אני לא בטוח שזה עניין שלתת מודע שלי יש רווח
פשוט יש לי ריגרים כאלו שמחזירים אות אחור..

קצת קשה להסביר .. למשל בנאדם שיש לו חוסר ביטחון עצמי והוא מצליח לייצר ביטחון עצמי גבוה דרך תרגילים מסוימים אז מה קורה בגלל שזה לא אמונה מוחלטת (מוחלט זה גם עבודה על התת מודע וגם נסיון ) כי רק על התת מודע זה לא מספיק . אז בואי נגיד הבנאדם הצליח לייצר אמונה של 80% אז מה שקורה ה20 הנוספים הם עושים לו טריגר כזה.. למשל אותו בנאדם יושב עם חברים ואז לאט לאט הוא מתחיל לפתוח מחשבות שליליות ואז הוא חוזר מכה אחת אחורה !! אולי זה גם עניין של רווח או משהו לא יודע כי התת מודע לא קיבל את זה ב100 מלחתחילה !

תודה רבה !

ommerl

New member
המרכיב הסודי

להערכתי המרכיב שחסר זה כנות בינך לבין עצמך.

אם האמונה היא לא 100 אחוז וספק קטן יכל לערער אותך סימן שאתה לא מאמין בה בכנות. אתה אולי רוצה להאמין בה ומאוד מתאמץ להאמין בה אבל זה לא עובד ככה.

אתה לא יכל לשקר לעצמך. אתה יכל להגיד לעצמך שקרים אבל אתה תמיד יודע את האמת.

כדי שאמונה תהיה 100 אחוז אתה צריך שהיא תהיה האמת שלך. לא משהו שאתה מנסה להאמין בו בכוח.

ייתכן, וזו רק השערה, שהשינוי שאתה צריך הוא ברמה לוגית של זהות ולא של אמונה.

jojs8j3

New member
עומר

עומר המון תודה על התשובה !

לגבי האמונה ברור שהיא לא 100 אחוז ויש ספק אם היא הייתה 100 בלי ספק אז אין שאלה פה .
האמונה עצמה היא מורכבת מהמון המון סוגי אמונות שונות אבל באותו קו מחשבה (מקווה שהסברתי נכון )
אז כנראה שזה אולי זהות עצמית ...! (אני לא בטח שקל לעבוד על זה )
אני יסביר לך זה שיש שיפורים מצויינים בזה אני בטוח אבל תמיד יהיה תספק הקטן שיחזיר בחזרה ! אפילו ה1%

אני יסביר לך תתמונה בגדול בציור יש לך למשל במוח יש 2 קווים
קו 1 זה האמונה השלילית וקו 2 זו האמונה החייבית
אם הייתה אפשרות למחוק את קו 1 ובו זמנית לייצר את קו 2 אז זהוא זה הסוף לאמונה המגבילה ...
(לא ניראה לי שזה קיים אבל )
אבל הבעיה שתמיד קו אחד במלחמה עם קו 2 גם אם אתה מייצר אמונה אז תמיד קו 1 יפיל אותך
אם הייתה דרך להחליש את קו 1 אז וואלה הדרך קלה הרבה הרבה יותר ! אני מאמין שאפשר לנצח אבל אני מאמין שאם הייתה דרך להחליש את קו 1 פשוט להגיד למוח שזה לא בשבילי ואז לייצר אמונה חדשה..

טובב תודה בכול זאת.. לא ניראה לי שיש הרבה מה לעשות עם זה אבל ננסה להשקיע עד שתשתנה האמונה לגמרי
תודה רבה !

שולח מסר

בתפוז מסרים.

למעלה