יש מצב שיש לי בעיה?

יש מצב שיש לי בעיה?

חברה החליטה לקחת אותי כפרוייקט ולעשות לי רייקי חינם כל שבוע (כמובן שאני לא אתנגד להצעה הזו). עכשיו הצ'אקרות העליונות יחסית חזקות האמצעיות על הפנים והתחתונה ככה ככה. הבעיה היא שמאז שהיא התחילה לעשות לי הצאקרה בעין השלישית התחזקה והתחילה קצת לכאוב לי במהלך הטיפול בפעם הקודמת. זה קריטי אם תהיה לי עין שלישית ממש חזקה ופתוחה כשהצקרות התחתונות לא במצב מזהיר?(מקלעת השמש וצאקרת הלב לא במצב משהו). כאילו זה יכול להוות בעיה? כי בפעם הראשונה שהיא עשתה לי רייקי רעדה לה היד כשהיא הגיעה לי לצאקרת העין השלישית בפעם השנייה היה בסדר ועכשיו היא ממש ראתה צבעים בצאקרה במהלך הטיפול אז השאלה אם לטרוח לדאוג

ינוקא1

New member
אין מה לדאוג.

החברה שלך צריכה להתכווין לטוב ולאיזון של כל מה שצריך , גם את צריכה להתכווין לטוב ולאיזון של כל מה שצריך , והדברים יסתדרו איך שהם צריכים להסתדר.
&nbsp
אולי דווקא צריך שהעין השלישית תתחזק כרגע ? אי אפשר לדעת.
לכן אפשר רק להתכווין שמטרת הטיפול היא לאיזון כללי , והאנרגיה כבר תמצא את הדרך לעשות מה שצריך.

מודטחדש

New member
כשאני מסתכל על אנשים

יש להם 2 עיניים. עין שלישית??? באמת??? מעניין לראות תמונה שלך. שוב. את מתעקשת לנסות כל דבר שלא עובד או שעושה לך גם משהו טוב וגם משהו לא חיובי, במקום לעשות את מה שנותן תוצאות אמתיות.

עם כל הכבוד לשיטה שלך

היא לא היחידה שנותנת תוצאות. תמונות שלי אתה גם לא תראה אני מאוד מרוצה מהאנונימיות שלי תודה רבה ולא הגעתי כדי להכיר כאן אנשים (עשיתי את זה כבר מיציתי נקסט). אני לא אמרתי שזה לא עוזר פשוט לרב מתחילים מלמטה למעלה ואצלי הלמעלה יותר חזק מהלמטה אז זה נראה לי לא מאוזן. תודה.

מודטחדש

New member
מזל שיש ויקי

"...הצ'אקרות משמשות כיסוד הסברי בתפישות פילוסופיות ודתיות העוסקות במניפולציה של כוח החיות של הגוף...". ואם מישהו לא מאמין? לא דתי? לא מיסטיקן? לא רוחניק?

ינוקא1

New member
בשיטת היוגה שלכם לא מכירים בצ'אקרות

אני מסכים איתך שלא צריך "להאמין" , או שרואים או שלא.
&nbsp
&nbsp

מודטחדש

New member
מעולם לא שמעתי

במפגשים הרבים שמיועדים למתרגלי המ"ט, בהם השתתפתי, את המלים "צ'אקרה" (ביחיד או ברבים). גם לא פגשתי מעולם מישהו שראה את הצ'אקרות (שלו או של אחר). בעיקרון המ"ט היא שזה מיסטיקה. הכל טבעי לחלוטין. אשאל אותך, מראייה ישירה שלך - איך נראית צ'אקרת " מקלעת השמש" שלך?

ינוקא1

New member
למען האמת אינני מהרואים ,

אך אני מרגיש את הצ'אקרות בבירור.
החושים העיקריים שלי הם מגע ו"עפעוף".
&nbsp
כמו כן אם יש חוסר איזון אצל מישהו בצ'אקרה מסוימת , ארגיש שהעין שלי "נמשכת" לשם.
&nbsp
(עם זאת , אני מרגיש את הצ'אקרות אצלי במבנה קצת שונה מהמבנה המתואר של 7 צ'אקרות אחת מעל השניה במרכז הגוף ,
אני מרגיש בבירור צ'אקרות מאוד חזקות בעקבי הרגל , עוד שתיים בברכיים , את צ'אקרת הבסיס , את מקלעת השמש , שתי צ'אקרות בשני צידי החזה , צ'אקרה בצוואר , שתי צ'אקרות בשתי רקות הראש , וצ'אקרת הכתר).
&nbsp
&nbsp
עם זאת , אני מכיר אנשים שהחוש שלהם הוא ראיה , והם רואים את הצ'אקרות בבירור.
&nbsp
נשמע לי מאוד מוזר ששיטת היוגה שלכם לא מכירה בזה.
יש מצב שתשאל את דניאל ?
&nbsp

מודטחדש

New member
אראה את דניאל הערב

יש מפגש מתקדם איתו. אשאל אותו. אני מניח שאם נושא הצ'אקרות היה משמעותי במ"ט, הייתי שומע על זה מזמן. מה התועלת המעשית של ידע הצ'אקרות? למה זה טוב?

ינוקא1

New member
כמו שרופא יודע אנטומיה

וזה הבסיס לכל הרפואה , הצ'אקרות והמרידיאנים וכו' הם אנטומיה של הגוף האנרגטי.
&nbsp

מודטחדש

New member
התשובה שלו

בפני השטח, ניתן לטפל בכל מיני דברים. הטיפול ברמת פני השטח, כשמו, מאוד שטחי. הוא נותן איזה שהן תוצאות. לא התוצאות העמוקות והמקיפות. בעוד שבמ"ט אנחנו מתנסים ברמות העמוקות ביותר, עוברים מעבר לרמה הכי עמוקה אל המקור החשיבה, שהוא גם המקור של כל היקום כולו, אל המוחלט, הטיפולים בכל תחומי החיים הם מהרמה הזו, לכן אין צורך ביכולת הטיפול השטחית של "
הצ'אקרות והמרידיאנים וכו'​
".

למעלה