יש מעו"ז בנתניה?

עדי 1981

New member
יש מעו"ז בנתניה?

מכיוון שאני עוברת בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מעו"ז בנתניה ואיך אפשר לעזור לתנועה

שלום עדי!

תל-חי!! בטח שיש מעו"ז בבינמינה, אני סבור שכל החבר'ה משם תכף יגיבו להודעה. לתנועה תמיד אפשר וצריך לעזור! השאלה באיזו מסגרת את מעונינת לתרום? מבחינת הדרכה? ריכוז?... ספרי לנו קצת עליך, שנדע מהן יכולותיך, ואז נוכל לקשר אותך עם האנשים המתאימים.

דרור, מה נסגר איתך??

פעם אחת מישהו מחולון הגיע לכאן ואמרת לו שיש מעו"ז בעיר שלו-רחוב. עכשיו שאלו אותך על מעו"ז בנתניה וכתבת על בנימינה. אולי התת מודע שלך עובד. יש מעו"ז בנתניה.(וגם בבנימינה).

חחחחח דוגרי!!!

שכחתי בכלל שיש שם מעו"ז... הוא פועל עוד? ומתי דיברתי עם מישהו מרחובות?

טוב התנועה לעט לעט חוזר למוטב ...חח

מחר אני יודע שיש פגישת רכזים בפתח תקווה! ואת תמיד יכוחלה לעזור אנחנו מחפשים עוד אנשים מעבר שבאמת ביתרי"ם שיעזרו לו להחזיר את התנועה למה ששהיא הייתה ואף למשהוו יורת גדולל מ'זה!!

חח כן...

היית מדריכה במעו"ז?? מאיזה מחזור את? מי את מכירה ממעו"ז ברקן??

עדי 1981

New member
מברקן

מברקן אני מכירה את אפק, שהיה בגרעין שלי אבל לא נראה לי שהוא זוכר אותי

MS6

New member
אהלן עדי...

קוראים לי משה ואני מפקד מעו"ז בית שמש. אמממ שאלת הרבה שאלות אני אנסה לענות עליהם: בנוגע למעו"ז נתניה, אם אני לא טועה מפקדת המעו"ז מסיימת את התפקיד בקיץ ככה שההנהגה בטח מחפשת/תחפש מחליף בקרוב. אני ממליץ לך להגיע ביום ראשון למעו"ז פ"ת (ליצור קשר עם נתי.. אם אין לך את המספר שלו אני יכול לשלוח לך אותו במסר), ביום ראשון יש ישיבת רכזים בנוגע לקורסים במעו"ז ככה שתוכלי להכיר את בית"ר מודל 2006. בית"ר, כפי שאת יודעת (או לא), עברה משבר קשה מאוד ורוב המעו"זים בעלי המסורת נסגרו, בית"ר עברה תהליך שיקום קשה וארוך והיום מצב התנועה הוא לא רע בכלל.. אני בטוח שההנהגה תשמח לסיוע של בוגרת.

עדי 1981

New member
אהלן משה

מתי מחר הישיבת רכזים, אתה יודע עבודה וכו' וגם אני לא יודעת אם זה הכי מתאים ליפול ככה ישר לישיבה, לא?

עדי 1981

New member
קצת על עצמי ועל הקשר לבית"ר

הצטרפתי לתנועה כשהייתי בכיתה ח' הייתי מדריכה של שכבה צעירה וייצגתי את בית"ר במשך שנתיים במועצת תנועות נוער עירונית נסעתי עם משלחת בית"ר לפולין ב1997 והייתי בקורסים ג ו-ב התחלתי גם שנת שירות בגרעין דולב ועזבתי מסיבות השמורות עמי ומאז נותק הקשר ביני לבין התנועה רק מבחינה אקטיבית כי תמיד התנועה הזאת תהיה חלק בליבי וחלק ממי שאני

עדי 1981

New member
תגידו, מה קורה בהנהגה של התנועה?

מי כיום ראש ההנהגה הארצית של בית"ר?

עדי 1981

New member
לחבר'ה מנתניה

עוד חודש אני עוברת לנתניה אני אשמח לעזור למעו"ז בכל אופן בו אוכל לתרום שמחתי מתגובות חברי הפורום, מקווה להיות מעתה משתתפת פעילה בפורום ובתנועה(עד כמה שניתן) שיהיה לכולם שבוע טוב עדי

עדי

צודקת...אפק באמת מהרגעין (שאגב הוא על שמו של אחיו- דולב..) אבל בטח את יודעת. מאד מחמם את הלב לשמוע שבוגרים חוזרים לתנועה!!! (אפרורפו חוזרים, הודעה לחברי הפורום: בוגרת של מעו"ז ברקן, אחות של נתלי [מדריכה אצלנו] חוזרת לתנועה והולכת לרכז מעו"ז, כנראה רמלה) היום מנכ"ל ההנהגה הוא רפאל כהן, שהיה בשליחות באוסטרליה עד לא מזמן.. אורן קלימי (שאת בטח מכירה..) הוא רכז מחוז התיישבות וצפון (נכון?) ונתי הוא מפקד מעו"ז פ"ת, ורכז מחוז דרום ומרכז (?...)

אהלן עדי

אני הייתי במעו"ז פתח תקווה ואכן נתי כרמי עוד שם הייתי רוצה לדעת את השם משפחה שלך כדי לזהות מי את..

למעלה