יש מנהלת לבריכה?

שאנלא

New member
יש מנהלת לבריכה?

בכל מקרה מזל טוב למעבר למשרדך החדש, מקווה שכעת שתעבדי מהשטח נרגיש את נוכחותך יותר. ואם כבר תסתובבי בבריכה מדי פעם יהיה נחמד שתשליטי שם סדר בכל הקשור לשעות מ ש פ ח ה . וכוונתי לשעות שמיועדות ומוגדרות לשעות משפחה שעות שאמורות להתחשב בכך שביישוב ישנן משפחות דתיות שרוצות לבלות בבריכה מבלי להחשף (וסליחה על הביטויים) בציצי של השכנה... קבעתם כללים לשעות אלו שכולם לובשים חולצות מחוץ למים למעשה שעות משפחה ושעות מעורבות זה ב ד י ו ק אותו דבר אז מה הקטע??? אפשר לוותר על שעות משפחה ובמקום להוסיף יותר שעות נפרדות כבר ככה אנחנו משלמים מנוי במחיר מלא ומגיעים רק לשעות נפרדות המעטות שיש וגם זה רק אם המציל הוא לא חבר הכפר, תאמיני בתור בחורה דתיה ממש לא בא לי להכנס בבגד ים לבריכה מול השכן שלי ואת זה כנראה את לא מבינה לצערי, והבלגן בבריכה חוגג. הייתי מצפה ליותר הבנה מצידך, וכן כן אם תפקידך מחייב זאת גם להסתובב בבריכה ולהעיר לאותן בנות - נערות - נשים וקשישות ששעות משפחה לא מסתובבים בבריכה בביקיני, אני לא מבינה אנשים הגיעו לפה אחרי וועדות קבלה אינסופיות וראיונות ארוכים קצת אינטלגנציה אנשים אנחנו יישוב קהילתי דתי חילוני, לאא? חוץ מזה 5 שח לכוס מיץ פפאיה?? היה טעים אבל הגזמתםםםםםםםם....

א ע ד

New member
אשמח להגיב אבל למי...?

שאנלא, נעים לי מאוד, אבל אני לא מכירהבקהילת "כפר-אדומים" מישהי בשם זה. אותי לימדו שכשיש לך מה לומר תעמוד בכבוד מאחורי הדברים שלך, אז למה בעילום שם?

רינה317

New member
עילום שם

לתשומת א ע ד - גם התגובה שלך נכתבה בעילום שם.... ואכן יש מה להעיר על הבריכה - אין מחירון למוצרים שמוכרים בקיוסק. ובכלל - המון בלאגן באזור הכניסה לבריכה. בייחוד בזמן שיש קייטנות וזה קצת מעיק. וגם - לא תמיד המציל נוכח בבריכה ונמצא בתצפית - אלא מבקש מאחד העובדים להחליף אותו - האם זה ראוי? מקובל? לפי התקן? ואם חלילה ברבע שעה שהוא לא בהשגחה יקרה משהו - מי האשם? אותו נער שישב במקומו???? סתם לתשומת לב מנהלת הבריכה.....

א ע ד

New member
א ע ד = אסף וענבל דואק

לא כתבתי בעילום שם פשוט לא מצליחה לשנות את השם בכותרת ואיתכם הסליחה. לגבי הבלגן - ברור שכישנן קייטנות ישנו בלגן- קייטנה בלו"ז משמע 200 ילדות ו/או ילדים צווחים, משתוללים ובעיקר עושים כיף בבריכה. וכן, כשמגיע אוטובוס עם 50 ילדים ישנו לחץ בכניסה. היום כשקיבלתי את הילדים היה סדר מופתי והילדים חיכו בשקט ומי שהיה מוקדם יותר היה זוכה לשמוע את הבנות שרות שירי אמונה ותפילה ומי שהחמיץ-החמיץ! שרה, לגבי המציל שנתן לבנות לשיר - חבל שלא חווית דעתך בזמן שזה קרה, כשבדיוק דיברת איתי, אני הייתי שם ולא ראיתי את האקט הזה כנוראי או חס-וחלילה פוגע בעירנותו של המציל. לשמחתי העניין אפילו גרם לרבות מהבנות פשוט לעמוד במים הרדודים ולהקשיב מלקפץ ולשחות בעמוקים. לגבי עזיבת המציל את עמדתו - כנראה שטרם נמצא פתרון למגבלות הביולוגיות שלנו ולצרכים שלנו כבני-אדם. ובכדי לפתור בעיה זו הכשרנו מספר נערים (הדרכת מד"א+שיטות הוצאת טובע מהמים) הקיץ כדי למנוע הוצאת כלל המתרחצים מהבריכה בעיתויים הנדרשים להתפנותו של המציל. "שעת שחייה" - רבים ביקשו להוסיף שעה המיועדת רק לשחיה לטובת השחיינים שבינינו בלי הבחנה במין- ביקשו יפה וקיבלו! אני מקווה ששעה זו מועילה להם ביחוד לאור העובדה שבימי רביעי בבוקר אין שעות שחיה. חברים, אני בטוחה שהערותיכם/ן ניתנות לטובת הציבור אבל לצערי לא תמיד הן כוללות את התמונה כולה ועל-כן עשויות לפגוע, גם אם לא במתכוון, במישהו או מישהי. אשמח לקבל הערות טלפוניות כדי לתת מענה מיידי ואולי בכדי להסביר כדי שתהיו מודעים לתמונה הכוללת יותר שאולי לא נחשפה לכם באותו הרגע. מספקר הטלפון שלי מופיע באופן קבע ב"דפי המידע".

שרהפ8

New member
בריכה איזה כייף!

ענבל יקיכה, אני בכלל לא הייתי בבריכה היום, כך שבוודאי לא דיברתי איתך בזמן שהבנות שרו. הביקורת באה מצד הבנות שלי (בנות 11 ו-10) שהיו בבריכה ומאוד לא נהנו מן הקריוקי המאולתר, וגם לא מהילדות הבלתי נעימות שאיתן נאלצו להשתכשך במים הצפופים. אבל לא ענית על שאלתי: מדוע אין שחיית נשים ביום רביעי? שרה פוקס

שרהפ8

New member
בריכה - איזה כייף!

ואם כבר חזרנו לנושא הבריכה. האם מישהו יכול להסביר לי מדוע ביום רביעי הנשים לא יכולות לשחות? לא. קייטנת נשים זה לא שעת נשים. את זה כבר הבהרנו לפני שנה ושנתיים. קייטנת נשים זה שם יפה לבריכה מלאה 100 בנות מרעישות (זה נשמע כמו 200) ומצווחות. ויריב, שיהיה בריא, עוד נותן להם לשיר במיקרופון. מה זה פה? ערב קריוקי? וחוץ מזה מה זה בדיוק "שעת שחייה" ביום שלישי משעה 8 - 9 בערב וביום שישי משעה 6:30 - 8 בבוקר? זה פתאום שעה מעורבת שלא הייתה קיימת קודם? אולי אפשר להוסיף אותה לשעות הנפרדות ? בשמחה תמיד (וקצת בתיסכול...), שרה פוקס.

ליבנה215

New member
טיפול שבועי

אני ביקשתי (כמפעיל הבריכה) אפשרות לבצע פעם בשבוע טיפול מונע כנגד התפתחות פטריות על קרקעית הבריכה.הטיפול הוא הוספת כלור ,ברכוז הגבוה בהרבה מהריכוז המומלץ לשחייה.את החומר,הגרגירי,אני מוסיף למים ביום שלישי לאחר סיום השחייה בבריכה.פתיחת הבריכה ב-8:00 ביום רביעי בבוקר,מאפשרת לי לאזן את רמת הכלור אם הריכוז נשאר עדיין גבוה בבוקר.כמו כן שעות הבוקר ביום רביעי מאפשרות לי לבצע טיפולים מכניים שלא רצוי לבצע כשיש מתרחצים בבריכה. שחייה נעימה.

א ע ד

New member
שוב ענבל

הי, שרה! כנראה שהתבלבלתי באישה ובכך עשיתי עוול לך ולשניה- מתנצלת! בכל-אופן בימי רביעי אין שעות נשים משום "קייטנת הנשים" שנמשכת 4 שעות בבוקר. אני יודעת ששעות קייטנה אינן נחשבות לשעות איכות ואולי אפילו לעונש אבל זו הפרנסה שלנו בסופו של דבר... שבוע הבא עדיין ישנה קייטנה , אך לאחר מכן כל ימי רביעי (יולי ואוגוסט) הם שלנו ונוכל להפגש בכיף בבוקר בבריכה למשך 4 שעות לשעות נשים. אני אברר ייתכנות להוספת שעת נשים שבוע הבא, באופן חד-פעמי - אעדכן את הפורום ביום ראשון הקרוב לאחר בחינת הלו"ז ועובדים. שבת שלום, ענבל

מה כל הדיבורים על קיטנות כפרנסה.

ענבל קיטנות זה לא הפרנסה שלנו. הבריכה צריכה להתנהל כמשק סגור. יש תשלומי מנוים ויש כרטיסיות ודברים אילו צריך להחזיק את הבריכה . עם הכסף הזה לא מספיק צריך לפנות לאסיפת חברים ולתת לקציב לבריכה ( לפי משקל בית הכנסת )

א ע ד

New member
מי כמוך החכם בגברי הכפר...

גבי, למה אתה מופתע? אתה מכיר את תקציב 2007 ואת קודמיו בע"פ. נא עיין בשורות התקציב של הבריכה וישנו סעיף של 50,000 ש"ח הכנסות נדרשות מקייטנות ואירועים במהלך עונת הרחצה. (אם אין לך העותק אשמח לארח אותך ולדבר איתך בנדון, יחד עם העותק שלי). בכל-אופן, הוצאות הבריכה הן כ-500,000 ש"ח לשנה וההכנסות ממנויים וכרטיסים מסתכמים בכ-230,000 ש"ח. יתר ההכנסות הן חוגי שחיה, אירועים ועוד... ביטול סעיפי הכנסה אלו הן לרווחת התושבים ועובדי הבריכה אך המשמעות הכלכלית ברורה - מנויים יקרים יותר לחברי האגודה. כיום ההחלטה היא להשאיר את מחיר המנוי מוזל כפי שהוא כיום ולחפש מקורות הכנסה נוספים. המשך יום נהדר, ענבל

חחחחח

מה נישמע ** זה אני שההיתי אצלך שבת בסעודה שלישית... אהבתי את הניסוח.. מהנ זה הכפר ה*** הזה?? וגם כן הכניסה החדשה של הריה .. סה"כ ישוב.. משגים ת'מוח עם זה... הרגתם אותנו.. וצ'יפ.. לא יודע מה זה... שנה שעברה היה יותר סבבה

שלום לאדון/גברת "לא"

נחמד שיש מצטרפים חדשים לפורום. אבל נא לנסות להגיב לעניין. לשים לב לניסוח, לשים לב לא סתם להשתלח באנשים. חלק מהעניין בכפר - אם לא העניין המרכזי - זה לקבל אנשים אחרים גם אם הם שונים ממני. יש איך להגיד, יש איך להגיב, וחבל שנושאים שראוי לדון בהם לא יזכו להתייחסות בגלל צורת התבטאות ירודה. טיפ קטן - לפני שמוציאים כל מה שעובר בראש ישר לכיוון המקלדת - עוצרים שניה, חושבים מה אני רוצה להגיד, ומנסחים את זה בצורה ברורה ואחראית. הודעות שיעברו את הטעם הטוב - 1. עלולות לעצבן ולעשות שירות רע למסר שלך 2. עלולות לסמן אותך כנודניק/ית חסר/ת נימוס ושאף אחד לא יתייחס אליך בכלל 3. עלולות להגיע למחיקה מקווה שנתראה בפורום בכל זאת - אבל כמו בני אדם ולא כמו

עבריים

New member
לא יודע מי זאת שאנלא

וגם אני לא אוהב שכותבים בעילום שם. אבל זאת לא סיבה לא להתייחס לנושאים האמיתיים שהעלתה, גם אם הסגנון היה קצת...חופשי. אז מה התשובה ענבל? מישהו?

א ע ד

New member
מה פספסתי...?

כבר עניתי על הכל, לא? אם נשאר עניין ללא מענה תרשום לי אותו, אולי מרוב שרשורים פספסתי...SORY. ענבל

א ע ד

New member
שעות משפחה...

עניתי שהצוות תודרך שוב להקפיד בעניין הלבוש, מה גם שאני רואה זאת כאחריות אישית של חברי הקהילה. סוגיית שינוי מתכונת שעות משפחה כבר נידונה והוחלט להשאירה במתכונתה הנוכחית. הרוב מרוצים ממנה. ענבל

למעלה