שאלתי כבר מזמן. מעילים\כפפות\מגפיים\מגינים, על הכל יש מכס... אה וניצלו"ש: מישהו יכול להביא לי קישור לאתר עם הסעיף שאומר של50 סמ"ק אסור לעלות על כבישים מהירים, ואם יש את העונש אז אני גם אשמח. (חבר שלי לא מאמין לי) תודה
מהירות מירבית לאופניים עם מנוע עזר - 50 קמ"ש. מהירות מינימלית בכביש מהיר (אוטוסטראדה, לא סתם בין עירוני) - 55. תן לו לעשות את החשבון לבד. (ונדמה לי שיש גם התיחסות מפורשת)
הכניסה אסורה לרכב שאינו מורשה או אינו מסוגל לנסוע במהירות של 55 קמ"ש. אופנוע 50 סמ"ק מסוגל, אך אינו מורשה (גם טרקטור, למשל). רכב ענטיקה שנת 1942 שלא עובר 40 קמ"ש הוא מורשה, אך אינו מסוגל.
יודע כמה שזה מסוכן... לא בכוונה שלי לנסוע שם אני רק רוצה שחבר שלי לא ינסע שם. לאף אחד אין משהו באינטרנט? אמרתי לו להסתכל בספר תאוריה, אבל זה לא תופס בעיניו... עד שהאידיוט לא יקבל קנס הוא לא יבין...
כשהגעתי למכס עשו לי חיפוש כללי ושאלו אותי עם קניתי משהו בחו"ל, אמרתי שכן (את המעיל) אבל שאין עליו מכס כי הוא בטיחותי. אמרו לי אתה צודק, וביי ביי. אז מנסיון נראה לי שאין מכס על מעיל.
כי גם על קסדות יש מכס (17%) זבלים..., מכס נועד להגן על התוצרת המקומית, הבעיה שאין תוצרת מקומית, או שהאיכות שלה בקנטים בקיצור פה במדינה מכס נועד להעשיר את הקופה... אחד המרצים שלי לכלכלה אומר שפה במדינה המיסים העקיפים הם מהגבוהים בעולם, בנאדם משלם סה"כ מיסים ישירים ועקיפים בסביבות ה80%
דווקא שמעתי שSHOEI רוצה לפתוח מפעל בחופי עזה. ואפילו יכתבו עליה את השם בעברית: שועי. הם מחפשים רעיונות לעיצוב מקורי. גם ALPINESTARS רוצים לפתוח מפעל בארץ, בין הפיצוציה של שמעון לשווארמה של חיים. רק לאחר שאין אלפים בארץ, אז יקראו לזה NEGEVSTAR
אני עברתי עם חליפה מלאה בבן גוריון ולאף אחד לא היה אכפת ( לא עצרו אותי) אבל עצרו את חבר שלי שאצלו היו מגפי הרכיבה שלי ולא עשו לו כלום. לגי משלוחה? ניתן ליצור קשר עם המכס ב- EMAIL והם חוזרים אליך עם פירוט מדויק.