יש מישחק חדש!!!!!

plugaA

New member
יש מישחק חדש!!!!!

כול אחד יכול להמציא לעצמו פשע........... כך זה הולך כול אחד גם ממציא לעצמו בלש שיחקור את הפשע .......... אבל רגע אחד כול אחד מנסה לגלות את הפשע של השני+ ומי שממציא פשע תריך גם פיתרון שלא יגלה לאף אחד........ למשל לי יש פלש שקוראים לו וייליאם והפשה שאני עולה אלב הוא................... חבורת(קנופייה) שגונבת מכוניות נדירות. ועכשיו אני צריך לדעת מאיפו הם הגיעו........... ועושים כמו שאלון אמרקי בשביל לנסות להצליח. צריך לחשוב. וכל פעם הם גונבים מכונית נדירה אחרת........ אני נותן דוגמא על הכל: אני הבלש סמיט ואני מחפש אני הקנופייה שגונבת מכוניות נדירות: *תל אביב *חיפה *הוד השרון *זכרון יעקוב אני צריך עכשיו שיתנו לי רמז איזה עיר זאת ואיפו הם עושים את הגנבה דוגמא: סימטאות יערות וכולי.................................. למשל בעיר שקוראים להה העיר הלבנה עיר מאוד גדולה והיא מתחילב ב.. תל ............. אקיי לתת רמזים אחרי שמוצאים את התשובה....... אתה חושב איך ליתפוס אותם ואז כשה אתה מצאת את התשובה. אתה מנצח ואז האיש שחד את החידה אומר שאתה עולה רמה והוא......... כותב את זה את השם שלך ואת הרמה לך הבנתם תשחקו וגם אני יהיה שם. ואז גם אני יעשה זירת פשע ביי בלשים גדולים............

plugaA

New member
משחק טוב מה?

לדעתי המשחק שעשיתי הוא מיחק נהדר ומיסטורי........ לכן חשבתי אולי אפשר לשחק את זה בתפוז הפורומים של זירות פשע

למעלה