אולי תעשו את זה בחינם - אז נבוא לזוג זה יוצא יקר ! ביייביסיטר+ חניה+ שתייה+ כניסה = $$$$$
G greenzg New member 1/5/03 #6 אולי תעשו את זה בחינם - אז נבוא לזוג זה יוצא יקר ! ביייביסיטר+ חניה+ שתייה+ כניסה = $$$$$
T turrican New member 1/5/03 #7 אסף כמו שאמרתי לך אני אשתדל מאד לבוא להופעה שלך ולדווח לפורום. ועוד משהו: מדוע אתה נכנס באופן זמני לתפוז?.. רבעק..תרשם זה רק 5 דקות. ד"א זה לא יקר מאד. הופעה עם הזמנה עולה 25 ש"ח בהחלט אלטנרטיבה זולה להעביר את הערב.
אסף כמו שאמרתי לך אני אשתדל מאד לבוא להופעה שלך ולדווח לפורום. ועוד משהו: מדוע אתה נכנס באופן זמני לתפוז?.. רבעק..תרשם זה רק 5 דקות. ד"א זה לא יקר מאד. הופעה עם הזמנה עולה 25 ש"ח בהחלט אלטנרטיבה זולה להעביר את הערב.
I Ice machinE New member 1/5/03 #2 אני יודע שאני לא ../images/Emo163.gif וככל הנראה שגם החצי היפה שלי לא תגיע למרות שאני רוצה, המוסיקה שהייתה שבוע שעבר לא מצאה חן בעיני יותר מדי.
אני יודע שאני לא ../images/Emo163.gif וככל הנראה שגם החצי היפה שלי לא תגיע למרות שאני רוצה, המוסיקה שהייתה שבוע שעבר לא מצאה חן בעיני יותר מדי.
A adiville New member 1/5/03 #5 החצי היפה שלי ?!? חחחחחחחחחח.............. נקרעתי מצחוק !!!!!!!!!!!! לא אישי נגדך אבל צודק, אני גם לא אגיע. מה לעשות, אני על איכות של מוסיקה לא מתפשרת ואלפא זה the best !
החצי היפה שלי ?!? חחחחחחחחחח.............. נקרעתי מצחוק !!!!!!!!!!!! לא אישי נגדך אבל צודק, אני גם לא אגיע. מה לעשות, אני על איכות של מוסיקה לא מתפשרת ואלפא זה the best !
I Ice machinE New member 2/5/03 #8 אופסי ../images/Emo163.gif מפה לשם מצאתי את עצמי בשטיק לא ידענו לאן ללכת אחרי יום הסטודנט אז הלכנו למקום שאנחנו מכירים ומכירים אותנו שם היה חביב אבל לא היסטרי.
אופסי ../images/Emo163.gif מפה לשם מצאתי את עצמי בשטיק לא ידענו לאן ללכת אחרי יום הסטודנט אז הלכנו למקום שאנחנו מכירים ומכירים אותנו שם היה חביב אבל לא היסטרי.