בכול מקרה את סטנקוביץ' אפשר להביא בסוף העונה בחינם כי אין לו חוזה מוגן עם לאציו. את אדריאנו אפשר להביא ב-8 מיליון כי חצי מהכרטיס שייך גם ככה לאינטר ומיכאלוביץ' ודוויס הם סתם זקנים ואפסים. הייתי ממליץ ללכת בינואר ולחפש את כול אלה שאין להם חוזה אחרי עונה הספקתי להביא את הנרי,דה רוסי,דקו,בשטוק,סטנקוביץ',קניזארס,דניאל בונרה,קאנו,ג'י ג'י אוקוצה ועוד כמה שאני כבר שכחתי...
במילא יהיה לי עוד מעט FM חוץ מזה אחי שאדריאנו לא מבין מה הקטע איתו... כל הזמן הוא מסרב גם אם אני מציע לו 16 מיליון (למרות שאני צריך רק חצי) אבל במילא אחרי עונה של פציעות בנס גדול 'נקמתי' באדריאנו שחתם בפארמה וניצחתי אותם בגמר גביע אופ''א דקה 90 נ.ב- אני אוהב את אינטר רק אחרי שאני אוהד את האימפריה הירוקה- מכבי חיפה!
גם לי בהתחלה הוא היה נוראי, אבל ברגע שמתרגלים הוא נורא נוח (חוץ מהחיפוש), ולא הבנתי איך אפשר לאהוב אותו פחות, כי זה בעצם רק שיפור של הקודם, רק יותר מהיר (לי לפחות) וcm 05 אמור להיות גרוע, הוא כבר יצא, אבל הבקורות קטלו אותו והחזירו אותו לייצור והוא אמור לצאת באמצע 2005, תזכור שfm זה המשך ישיר לcm הקודם ולא cm החדש וכן, אני יודע שזיינתי תשכל