יש מישהו שעוד משחק ב-CM 2004?

אני גם ב-CM 2004

אבל בקרוב חבר שלי צריך להביא לי FM זה די מבאס לשחק עם אינטר ב-2004 בלי: מיכאלוביץ' דווידס אדריאנו סטאנקוביץ' ועוד בלה בלה בלה...

תחפש עידכונים

בכול מקרה את סטנקוביץ' אפשר להביא בסוף העונה בחינם כי אין לו חוזה מוגן עם לאציו. את אדריאנו אפשר להביא ב-8 מיליון כי חצי מהכרטיס שייך גם ככה לאינטר ומיכאלוביץ' ודוויס הם סתם זקנים ואפסים. הייתי ממליץ ללכת בינואר ולחפש את כול אלה שאין להם חוזה אחרי עונה הספקתי להביא את הנרי,דה רוסי,דקו,בשטוק,סטנקוביץ',קניזארס,דניאל בונרה,קאנו,ג'י ג'י אוקוצה ועוד כמה שאני כבר שכחתי...

בשביל מה עידכונים?

במילא יהיה לי עוד מעט FM חוץ מזה אחי שאדריאנו לא מבין מה הקטע איתו... כל הזמן הוא מסרב גם אם אני מציע לו 16 מיליון (למרות שאני צריך רק חצי) אבל במילא אחרי עונה של פציעות בנס גדול 'נקמתי' באדריאנו שחתם בפארמה וניצחתי אותם בגמר גביע אופ''א דקה 90 נ.ב- אני אוהב את אינטר רק אחרי שאני אוהד את האימפריה הירוקה- מכבי חיפה!

הייתי מציע לך אז כבר לחכות

ל-CM החדש.. יש לי במחשב של אח שלי FM שיחקתי בו אבל לא מי יודע מה התלהבתי. גם אני אוהד חיפה ואת אינטר.

אבל...

שמעתי ש-CM יצא רק בסוף השנה... חוץ מזה לחבר שלי יש FM וזה נראה לי אחלה של משחק... ואתה צודק- אבישי ז'אנו הוא הנשמה שלנו למרות שהוא כבר לא ירוק :(

positive energy

New member
בגלל הממשק?

גם לי בהתחלה הוא היה נוראי, אבל ברגע שמתרגלים הוא נורא נוח (חוץ מהחיפוש), ולא הבנתי איך אפשר לאהוב אותו פחות, כי זה בעצם רק שיפור של הקודם, רק יותר מהיר (לי לפחות) וcm 05 אמור להיות גרוע, הוא כבר יצא, אבל הבקורות קטלו אותו והחזירו אותו לייצור והוא אמור לצאת באמצע 2005, תזכור שfm זה המשך ישיר לcm הקודם ולא cm החדש וכן, אני יודע שזיינתי תשכל

גם בגלל הממשק

ואני אחד שמאוד קשה לו להתרגל.. שיצא CM 2005 אני כבר אראה ואחליט לבדי אם זה משחק גרוע או לא. בכול מקרה אני משאיר אמונים ל CM

א מ י ר 7

New member
אם אתה נשאר אמונים ל- cm

אז אתה אמור לרצות לשחק בfm כי זה בעצם הcm. למשחק השני קוראים cm רק בגלל זכויות ישנות על השם של המשחק ככה שfm זה ה cm שאתה רוצה לשמור לו אמונים

tomash11

New member
מממ לא ניסיתי את 2004 עדיין...

בגלל הביקורות הקשות כנגד המשחק הזה ובגלל שהמחשב שלי לא היה מי יודע מה חזק עד לפני חצי שנה, העדפתי לחכות ולהתקין ישר את הגרסה החדשה ככה שעברתי ישר לFM.

למעלה