יש מישהו שמבין??

• פותח הנושא emtk
  • פורסם בתאריך

emtk

New member
יש מישהו שמבין??

הבן שלי היה בגד"ע כל השבוע, היום בבוקר אני מתעורר לטלפון מהמחנכת שלו שהוא מושעה ל- 4 ימים ושהוא לא יכול להשתתף בקונצרט השנתי שאליו הוא התאמן כל השנה, מיכייוון שהוא השפריץ מים על הנהג בדרך חזור. אני יודע שהילד שלי קצת בעייתי אבל הוא לא התכוון לעשות כל רע. השאלה שלי היא כזאת, כמה זה חוקי להשעות ילד סתם כך ולמנוע ממנו פעילויות. מחכה לתשובה דחופה.. בתודה מראש, אלירן.

צימעס

New member
לפני החוקיות

נשמע לי כאילו אתה נכנס לנושא בתור "אני מגן על הילד שלי מהעונשים הקשים". יש לדעתי מקום גם להבהרה לילד של הסכנה במה שעשה. התכוון או לא התכוון - אילו היה גורם לתאונה, הקונצרט השנתי היה אחרון הנושאים שמענין אותו. כשיש דיאלוג טוב בין ההורים והמורים, תוכל להביע את דעתך באשר לחומרת העונש, והיות הקונצרט סיכום של למידה משמעותית עבור הילד.

emtk

New member
זה לא נכון

אני האחרון שמגן על הילד שלי, תמיד אני מתייצב לצד המורים בכל אשר הם ירצו והם יודעים את זה. אך הפעם הם חצו את הגבול, פשוט שאלתי אם זה חוקי או לא

Kalla

New member
חצו את הגבול?

מה שהילד שלך עשה זו סכנת נפשות מעבר לאי נעימות האישית שנגרמה לנהג.

פלגיה

New member
אני לא מבינה בחוק

אבל ממה שאני יודעת - השעיה היא עונש לגיטימי. אולי אפשר להתווכח על הקונצרט, כי זה נשמע עונש נורא חמור. מצד שני, גם המעשה חמור.

מעבר לאי נעימות שהוא גרם, הוא בייש את הנהג!

האם מגיע לו, בקונצרט, מחיאות כפיים? הנהג - תפקידו לנהוג ולהסיע ממקום למקום, גם הוא מתאמן על תפקידו ומשתדל לבצע אותו על הצד הטוב ביותר, האם הוא לא זכאי למחיאות כפיים, ובנך שמתאמן על תפקידו, כן יקבל??? עונש חמור, אכן, אך יש כאן פן מסויים של מידתיות. כדאי לך לחשוב על זה ולשוחח על כך בחומרה עם בנך.

למעלה