יש מישהו משועמם? אני נוסע לר"ג לתקן איזה צינור... מי מספיק משועמם? לבוא איתי?
ט טגח New member 10/12/05 #1 יש מישהו משועמם? אני נוסע לר"ג לתקן איזה צינור... מי מספיק משועמם? לבוא איתי?
Y yoelth New member 11/12/05 #4 בנג'י - אין לו ברירה לקרוא לזה כך בפעם שעברה הוא אמר שהוא נוסע לטפל בסתימה והיא לא האמינה לו.....
ז זאאבק New member 11/12/05 #5 עד שהוא פתח אותה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
Y yoelth New member 11/12/05 #7 יכול להיות שהוא סתם מספר בפורום שהוא אינסטלטור, ועל אמת הוא גניקולוג?
B barfilya New member 11/12/05 #8 אתמול בערב אתמול ראיתי את רכבו של האינסטלטור בקייזר. שמתי לב שיש לך מסך מחשב ברכב. האם אתה מנצל hot spot של אזרחים תמימים ע"ע לגלוש דרך הרכב? שובב.
אתמול בערב אתמול ראיתי את רכבו של האינסטלטור בקייזר. שמתי לב שיש לך מסך מחשב ברכב. האם אתה מנצל hot spot של אזרחים תמימים ע"ע לגלוש דרך הרכב? שובב.
A amitzahavi New member 11/12/05 #9 ../images/Emo45.gif HOTSPOT בנץ החלב יש HOTSPOT שחבר שלי חוגג ממנו... יאללה חברה לפתוח לשימוש של כולם.... בשכונה אין לאף אחד.... בעעעע
../images/Emo45.gif HOTSPOT בנץ החלב יש HOTSPOT שחבר שלי חוגג ממנו... יאללה חברה לפתוח לשימוש של כולם.... בשכונה אין לאף אחד.... בעעעע
ט טגח New member 11/12/05 #10 טוב, דיווח מהשטח... כן אני קורא לזה לתקן צינור(הכסף בכיס שלי מראה שצדקתי..) כן אני גולש על הוט ספוטס של אחרים... הלואי ויפתחו כולם(שלי בבית פתוח..תרגישו חופשי) וחוץ מזה אני עכשיו יוצא מר"ג למודיעין....היה לי נחמד הטיול... להתראוווווות
טוב, דיווח מהשטח... כן אני קורא לזה לתקן צינור(הכסף בכיס שלי מראה שצדקתי..) כן אני גולש על הוט ספוטס של אחרים... הלואי ויפתחו כולם(שלי בבית פתוח..תרגישו חופשי) וחוץ מזה אני עכשיו יוצא מר"ג למודיעין....היה לי נחמד הטיול... להתראוווווות
ו ורדה 1 New member 11/12/05 #1 הכסף בכיסך לא מראה כלום... במיוחד אם לבשת את הסרבל... ../images/Emo9.gif