יש מישהו בבית הזה???

sunrise of love

New member
תראי מותק

כולם למדו ממך, הלכו לשוטט ברחבי הרשת.....את אשמה.....
מה יש לך להגיד להנאתך...אופס סליחה, להגנתך?????????

סיון b

New member
סאני

להגנתי??? not guilty!!! מה? אתם מרגישים שאני בוגדת??? ממש נעלבתי... רק הלכתי לרעות בשדות זרים על מנת להביא הנה צאן משובח יותר... חחח....

סיון b

New member
אה, ועוד דבר סאני

אם את יודעת שאני רועה בשדות זרים, אז כנראה שגם את.... חחחחחח........

sunrise of love

New member
זה ברור. אם אני

יושבת פה כמו אני לא יודעת מה ואף אחד לא מדבר איתי אז מה את רוצה שאני אעשה? הא? תגידי לי ככה חינכתי אותך???? שימי לב שאורלי לא צייצה היום אפילו פעם אחת!!!!! נראה לי שהיא סורגת סוודר למשהוא עם חלוק!!!!!!!!!ועט....... הא?????

סיון b

New member
אז תגידי לי דבר אחד

יש לך טענות אלי? גם אתם לא תמיד כאן....... חחחח.... ת´שמעי כנראה החינוך לא היה משהו..... אם אני כאן, ואורלי הלכה לחזר אחרי חתיכים בחלוקים ועטים..... אוי העטים.... אוי העטים..... ומי צריך חלוק? אפשר לגשת ישר למשימה.... תגידי לאורלי שתבוא פה ! מייד! בפקודה! אוי גוועאלט! מה זה קורה פה?

sunrise of love

New member
תגידי מה זה הישירות הזאת????

ועוד בפרהסיה...(אח איזה מילה..בפרהסיה....) את לא חושבת שכדאי קצת להוריד הילוך??? מה עם ה- FOR PLAY??? לא מתאים לך..... אוי החינוך שלך זה משהו איום ונורא. אני כבר ידבר עם אימא שלך ונראה איפה טעינו....

סיון b

New member
סאני,

את לא יודעת שבנתניה לא מכירים את המילה "בפרהסיה"? זה מתוחכם מדי בשבילנו.... ותראי, ישירות זה טוב, לא? אז מה, משחק מקדים??? אופפפססס..... סליחה, נפלט! אוי, רק שאמא שלי לא תדע על מעללי כאן... אבוי לי. היא תבוא עם הסכין של אבא.... אמהל´ה!!!! איפה טעינו? נקודה למחשבה... חחחחח.....

~דויד~

New member
חזרתי מעוד יום נפלא באוניברסיטה

ואני מציג בפניכם קובץ נחמד. ותחשבו על זה.....

~דויד~

New member
חזרתי מעוד יום נפלא באוניברסיטה

ואני מציג בפניכם קובץ נחמד. ותחשבו על זה.....

סיון b

New member
דויד זה ענק

מזכיר לי כמה מהדברים שרשמת לי כאן לפני כמה חודשים.... מוסר השכל חכם ונכון מאוד. לתשומת לב כולנו... תודה, סיון

למעלה