יש מחר שביתה ?

SomebodyElse

New member
סוכריות גומי../images/Emo99.gif

תתחדשי על הכל כמובן

little shorty

New member
../images/Emo32.gif אין לי כוח לשיעורי נהיגה האלה

נכון, זה אולי שטותי אבל אוף קצת ניחומים. קצת! אין לי כבר כוח לשיעורים האלה, נמאס לי כל כך ואני מגיעה לשיעור כבר בבאסה. זה כבר לא כיף כמו פעם. זה מעיק וזה מעצבן ואיכס די כבר. אני שיעור 31 של ש=ע=ה פאקינג ש=ע=ה! כשהמינימום זה 19 שיעורים. נוווווווווווווווווו אין לי כבר כוח. היו לי כבר איזה 4 החלפות {כמו טסט עם מורה אחר מהביצפר} והולך לי כזה חרא יאללה. די כבר. כאילו מה ביקשתי? רישיון? כבר נהגתי מיגור עד הבית {נסיעה של חצי שעה} לבד כשהידיד המסטול שלי שכב בכיסא לידי ונחר ביום חמישי שהיה. אז מהההההה נו אני יודעת לנהוג. רק תנו לי רישיון. בא לי להרוג מישהו. וכל שיעור אני באה במחשבה של "זהו. היום אני אהיה תותחית ואני אהיה מרוכזת ואני יעשה הכל נכון" והכל מתפקשש בסופו של דבר. אני כל כך מתוסכלת כבר. אוף.

Bitch47Percents

New member
אממ

אני לא רוצה להשמע פולניה מטיפנית, אבל את יודעת שאם תופסים אותך נוהגת בלי רישיון עוד לפני שעברת טסט לא יהיה לך רישיון גם עוד הרבה זמן, נכון?

little shorty

New member
אני יודעת

וזה אחד הדברים המטורפים שעשיתי ואני לא אעשה יותר בחיים. רק שלא הייתה לי ממש ברירה. לתת לו לנהוג כשהוא מסטול מת והוא קיבל על הראש בגלל זה ורוב הסיכויים שלא נגיע הבייתה בשלום או שאני אנהג ולפחות נגיע הבייתה, אמנם לקח לי הרבה זמן כי נסעתי כל הדרך על 70 כי שיקשקתי אבל לפחות זה נגמר בשלום. באמת שלא הייתה לי ברירה.

גם לי זה קרה מלא,

משיעור 30 בערך התחלתי להתייאש ובסוף ניגשתי בשיעור 37 ועברתי טסט ראשון. טוב, מה שאני באה לומר זה שאת בעצמך כתבת 'הולך לי כזה חרא', אז לאן את ממהרת אם במילא הולך לך חרא? תחכי קצת, לדעתי המורים לא מורחים סתם את השיעורים אלא פשוט מחכים שתהיי מוכנה. אני בטוחה שכשתהיי מוכנה לטסט אז הוא יגיש אותך. בהצלחה חמודה! :)

little shorty

New member
שמעי אני מגזימה.

כאילו לא הלך לי חרא. אני נוהגת טוב. טוב מאוד אפילו. וכל הדברים שעושים בשיעורים לא עושים בתאכלס בנהיגה ביום-יום. זה כזה שטויות. אבל כל הדברים הקטנים שבוחנים מכשילים עליהם פשוט דופקים אותי. מראות כל שנייה, לעבור נתיב בזהירות, להיכנס לשמאל, לאותת אם את עוקפת רכב חונה {שזה הדבר הכייייייייי מפגר שיש} וכל מיני שטויות כאלה. זה הורג אותי. כל כך מתסכל.

וואי כמה אני מבינה אותך,

תתנחמי בעובדה שאחרי שעוברים טסט כבר שמים זין על הדברים האלה. אני בקושי מאותת (בטח שלא אחרי מכונית חונה) מסתכלת פחות במראות ובלהלהלה, זה ממש שונה. אבל מה אכפת לך לתת פוש אחרון לפני הטסט? אם את במילא אומרת שאת נוהגת טוב ומה שדופק אותך זה הדברים הקטנים אז תשקיעי בהם. אני מאמינה שאם תראי לו שאת מסתכלת מספיק במראות, מאותת בכל פעם שצריך, מאטה בזמן הנכון וכל החרא הזה אז הוא יגיש אותך בסוף לטסט. תהי סבלנית, זה עוד מעט יקרה גם לך! :)

LimiMimi

New member
תקשיבי,

לי היה את ההמ, תהליך קבלת רשיון (?) הכי איטי שקיים. כל דבר שיכל להתפקשש התפקשש. עברתי תאוריה שלישית (!) וטסט שלישי, על אוטומט (!!). אוקיי? אני לא מסוגלת להגיד כאלה דברים בדר"כ, אבל אם כבר לנחם אותך אז עד הסוף.
בטסט הראשון נהגתי פאקינג כמו מלכה, לא עשיתי טעות אחת. נכשלתי. על מה? על זה שהוא טוען שהוא שם לי ברקס. איפה? למה? איך בדיוק לא הרגשתי? who fucking knows? טסט אחרי זה, לא מספיק שכמעט השתנתי במכנסיים מרוב פחד, בא אותו הטסטר. זה אוטומט הכשיל אותי, כי כבר הייתי אדישה ואמרתי שאני לא אהיה מסוגלת לעבור. זה הקטע. הם יכשילו אותך על כל דבר. עד שאת תתרגלי לדברים שאת צריכה (אני מאותת עכשיו אפילו בחניות, או בכבישים ריקים.. זה הרגל). ואל תדאגי, אל תתסכלי את עצמך בגלל זה, שיעורי נהיגה זה באמת לא משקף שומדבר. אני מכירה מישהו שעבר ראשון ונוסע כמו בהמה. זה יעבור מהר. את תסיימי עם זה ואת תרגישי כזאת הקלה...

LimiMimi

New member
../images/Emo6.gif

האמת שהוא לא עבר ראשון יש לי יותר מידי דוגמאות לצערי!!!

../images/Emo32.gifקיבלתי פידבק על הקטע...

אעע, כן. הוא נפלא. הוא מצוין. אני היחידה בכל הכיתה שהצליחה לענות על דרישות המורה ולכתוב קטע שראוי להגדרה "סיפור" ועומד בפני עצמו. הוא אינטיליגנטי, הוא רגיש, הוא מורכב ומלא רבדים ודקויות. [-"ואיך בחרת דווקא את הטרנווסטיט? שמסמל דבר שאינו כפי שהוא נראה, ממש כמו מערכת היחסים המושלמת-לכאורה שבין האב והבת?" -"אעע, כי זה באמת היה טרנווסטיט?" ואיך זה שאני הכי צעירה בכל הכיתה וגם זו שכותבת הכי טוב?... [האאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111] [
] [אני אמות מרוב אושר. מכאן ניתן רק להידרדר...]

למעלה