יש מו"מ לאחדות...

יש מו"מ לאחדות...

כמה שזה כואב לי להגיד, יש מו"מ... והטובים שבבחורינו משתתפים בבזיזת התיקים. אז מה עושים
לנוער ולאלה שלא, מה כדאי לעשות
(השאלה היא גם לוונדיגו מלך המשיח ושאר הקוראים)

ש

שלמה איזקסון

Guest
מצטער אבל צדקתי): כשאמרתי לכם לצערי

ש

שלמה איזקסון

Guest
ההצעה בשרשור למעלה העצומה

youvall

New member
דבר ראשון...

כולם שולחים אימייל לח"כים ודורשים מהם להתנגד לאחדות! מפרסמים פה את השמות של רודפי הכיסאות ומתחילים מאבק פנימי-פניה ללשכות שלהם בבקשות לשיחות דחופות! פיגישות פעילים!!! הולכים ובפסח עושים הפגנות קטנות של הנוער נגד כניסה לאחדות מול הבתים של הח"כים!

לפי ערוץ 10

וילנאי בין הרודפים... מה שמאלץ אותי להוריד לו ולפרס את הכתר מהראש ולהחליף אותו ב
ירידה לפנייך

ש

שלמה איזקסון

Guest
אני לא חושב שוילנאי בעד אחדות אם כן

אז זה אסון...וצריך יהיה לעזור למצנע יולי תמיר ובורג לעשות סדר ולשכנע גם את דני יתום...לדעתי וילנאי מתנגד לאחדות ככה שמעתי ממנו......... בכל אופן חייבים להוציא מיד לפועל את עניין העצומה התקיפה עם האיום ששלחתי לך שיר

תסתכל בשירשורים למטה

ותקרא מה שאמרת על פוליטיקאים... שמישהו ידבר עם רדמן (אני לא יכולה לדבר כידוע לכם אין לי קול) וישאל מה הוא מתכוון לעשות...

יוֹאב

New member
על פי חוק - שליש

וזה אומר לפחות 7, אבל זה לא יקרה במפלגת העבודה. לא כרגע.

לפנות לכל ח"כ, לפוצץ תיבות דואר

אלקטרוני, פקסים, טלפונים.. לעשות כל דבר שאפשר כדי שהעבודה לא תכנס לממשלת שרון.

ש

שלמה איזקסון

Guest
שיר תעזרי להפיץ את זה בין כולם:) :

"אנו חברי נוער עבודה,יושבי ראש הסניפים וצירי ועידה מודיעים בזאת כי אם מפלגת העבודה תיכנס לממשלת אחדות(בתקווה שלא יקרה הדבר) ננתק לאלתר כל קשר עם אותם חברים שיקחו חלק בממשלה זאת. אין אנחנו רואים את עצמנו, חברים במפלגה שנבחריה מבזים את האידיאולוגיה שלה ונותנים יד לשלטון שדורס את מעמד הביניים והשכבות החלשות.אנו יודעים כי רוב חברי הכנסת של המפלגה אינם לוקחים חלק במהלך ממשלת האחדות ומגבים אותם ואת פעילותם הטובה למען הפלת ממשלת שרון..אנו מחזקים את ידיהם וקוראים להם להמשיך בפעילותם ולמנוע בכל כוחם הצטרפות של מפלגת העבודה לממשלת שרון ונזכור זאת לטובתם תמיד בעתיד.אנו שעומדים בשבילכם בצמתים ובשטח בתקופת בחירות ופריימריז,שיוצאים לשכנע ולהתעמת עם אנשים למען המפלגה ואתם בראשה לא נשכח ולא נסלח לחברי הכנסת אשר יקחו חלק בממשלת הביזיון הכושלת של שרון ,באותם חברי כנסת ובכירים אשר תומכים או יתמכו בכניסה לממשלת אחדות איננו רואים כשותפים לדרך ולערכים של מפלגת העבודה!

אם העבודה תהייה בממשלה

בכל מקרה? אני רוצה שתגיד לי עכשיו מה תעשה במצב שבו העבודה בממשלה. זהו, היא בממשלה. פרס שר חוץ וכל השאר גם כן מסודרים.

ש

שלמה איזקסון

Guest
אז תוקם אופוזיציה פנימית ונחליף את

היושב ראש ואותם אנשים שאחראים יהיו למהלך במהירות האפשרית!!!!!במקרים מסוימים גם אני הייתי תומך באחדות אבל רק אם שרון באמת ההי קמבל רשמית את דעותינו המלאות כמעט....כולל בנושאי כלכלה וחברה...אבל זה לא יקרה...ולכן אחדות תהיה משגה קשה ונקווה שנצליח למנוע אותה ואם לא אז נסגור חשבון בפריימריז עם מי שתמך באחדות ונציק להםע ד שיפרשו

הפצתי בין חלקים

יובל ואני כתבנו עוד נוסח (קצת כועס מידי) כרגע יש לי בעית דיבור קטנה שאני מקווה שתיפתר בקרוב (איזה טיימינג יש לי להיות חולה ולאבד את הקול). אז שמישהו שיכול לדבר , ידבר עם רדמן/יונתן/דנה ...

youvall

New member
יש למישהו קישור כתוב על זה?

משהו מאתר חדשות כלשהו(YNET, מעריב, הארץ וכו')... אני נוטה לא להאמין לשמועות כאלה עד שאני לא רואה/שומע בעצמי את העיניין! מה גם שעוזרים פרלמנטרים שדיברתי איתם(של דני יתום ושל אופיר פינס) אמרו שהם לא יודעים שום דבר על מו"מ לאחדות!

למעלה