יש מה לראות בארץ??

westend

New member
יש מה לראות בארץ??

גבירותיי ורבותיי, אני עכשיו עוזב את הבית כדי ללכת לבחינה המסכמת של שנה א´ ב: Stage Combat תאחלו לי בהצלחה. אחרי זה אני אורז ובא לארץ ביום שני לחופשה בת חודשיים. האם יש מה לראות בתיאטרון בארץ?? אני כבר לא יכול לחכות.

gamegir

New member
בהצלחה...

אם יש מה לראות? אתה יכול לנסות... יש את "מרי לו", שקיבל אחלה ביקורות, יש את "ינשופים" שרק עלה ועוד מוקדם לשפוט אותו, יש את "רמבטיקו" ששמעתי שהוא ככה, וכמובן- יש את "קטנטנות", המחזמר הישראלי האולטימטיבי והמצויין. לא, סתם.. אבל בהחלט יש מה לראות, למרות שיותר מחזות ופחות מחזות זמר. ואיפה אתה לומד? ספר איך היה... גומא

Hippie Jeannie

New member
ובכן...

welcome to Israel, למרות שזה קצת מוקדם להגיד את זה. בהצלחה במבחן. ובקשר להמלצות: גבירתי הנאווה, ללא ספק ההמלצה שלי. יש מה לשפר, כמובן, אבל זה הדבר הכי קרוב לברודווי שיש. מרי לו - אל תלך, אלא אם כן אתה מחפש חלטורה ישראלית במיטבה, עם מעט מאוד נקודות אור (זאת דעתי). אבל זה יותר ישראלי מחומוס ופלאפל, אם זה מה שאתה מחפש. אני העדפתי את גבירתי הנאווה כי זה ממש כמו המקורי שראיתי בלונדון, רק בעברית - משמע טוב. אפרופו מרי לו - לאן אריאלי נעלם, יש למישהו מושג?!

westend

New member
את מרי לו אני אהיה חייב לראות

מכיוון שחברה טובה שלי משתתפת שם. אבל שמעתי שזה לא כזה נורא, לעומת גבירתי הנאווה ששמעתי שזה לא משהו בכלל...

למעלה