יש מהמרים?

האוהד

New member
יש מהמרים?

כאוהד טריאתלון וכספורטאי חובב - עלתה במוחי השאלה - מי יהיה אלוף ישראל לשנת 2001? האם יהיה זה האלוף הבלתי מעורער,שי פיפמן, שיגן על תוארו בפעם הרביעית? האם יהיה זה אחד התאומים שנראה כי עשו התקדמות משמעותית בתקופה שעברה מאז אילת אשתקד? האם יהיה זה דרור לינדר - כישרון רכיבה אדיר שמתקדם מאימון לאימון ומתחרות לתחרות? האם יהיה זה אורי זילברמן, שאנו מתבשרים כי הוא עושה חייל באירופה, ובכלל - כישרון מצויין שיכול לסכן את התואר? ואם יהיה זה עודד גרוס, שתמיד מרשים עד כמה הוא יודע להביא את עצמו לתחרויות החשובות כשהוא בכושר נפלא? מעניין....מה דעתכם?

nirkebar

New member
על סמך היכרותי עם התאומים

אלתרמן מתחרויות הטריאתלון השנה בהם הם השתתפו, נראה לי כי אחד מהם (וזה נתון בשליטתם המלאה) יהיה אלוף הארץ. עד כה בכל התחרויות בכם הם השתתפו הם ניצחו ללא כל קושי, אומנם שי פיפמן התחרה נגדם רק בטריאתלון הכנרת (אם אינני טועה) ושם הם ניצחו בהפרש של כ- 6 דקות אבל ללא ספק הם נמצאים בכושר מצויין ונראה כאמור כי אחד מהם יהיה האיש.

האוהד

New member
רבותי - באמת אשמח לשמוע/לקרוא עוד..

ובכן - אין ספק כי התאומים עושים חייל. האמנם תהיה זו שנתם? שנתיים ברציפות שהם הגיעו שני ושלישי באליפות ישראל, אך יש לציין כי ללא שאיימו על ההגמוניה של האלוף - שי פיפמן. אולם, לאחר ההפסד בשנה שעברה, ניכר כי השניים עשו התקדמות רצינית מאוד בניו זילנד ובשאר האירועים הבינל"א בהם הם נוטלים חלק. ברם, לא נרשמה כל התייחסות לשאר השמות, למשל לדרור לינדר. למי שלא יודע - מדובר בסטודנט לרפואה בטכניון (הישג שאין לזלזל בו כלל ועיקר) המשלב עם לימודיו האקדמיים גם פעילות ספורטיבית עניפה. דרור כבר היה חבר נבחרת ישראל בכדוריד, אם אינני טועה, והיום הוא אחד מהמובילים בענף הטריאתלון. למי שהשם הזה עוד לא אומר הרבה - דרור היה זה ש"משך" את שי פיפמן בטריאתלון אילת האחרון, ויש לייחס, ולו חלק מהישגו של האלוף, לכישרון הרכיבה הזה. השנה עשה דרור התקדמות בענף החלש יחסית שלו - בריצה. האם לדעתכם יכולה התקדמות זו שלו להספיק לו?????

road-runner

New member
אני מסכים עם האוהד

לדעתי כבר מזמן צריך היה לשים לב לתופעה שנקראת דרור לינדנר. הבחור מגיע להשגים מרשימים מאד וכל זאת בעוד הו סטודנט לרפואה במשרה מלאה מה לדעתכם היה קורה, אם היה לו ספונסר שיתמוך בו? אני חושב שלתאומים יש מה ללמוד ממנו בעניין כח רצון. חוץ מזה שדן ורן לא עושים כלום חוץ מתריאטלון, יש להם תמיכה, מאמנים הכי טובים בארץ, ועדיין רק דקה או שתיים הבדל על דרור. רבותיי, הגיע הזמן להשקיע בכשרונות האמיתיים.

האוהד

New member
פרופורציות

ראה - מבלי להוריד מכבודו של איש - בוא נשים דברים בפרופורציות. אז ככה - מהיכרותי הלא כ"כ קרובה לתאומים, אני יודע שהשניים גם חיילים, אמנם מצטיינים, אבל בהחלט שהצבא שם להם לא מעט מקלות בגלגלים במשך השנים. לשניים, ואת זאת יש להדגיש, אין שום ספונסר!!! פרט להוריהם, שאין לי מושג במה הם עוסקים, מממנים נסיעות לחו"ל, אימונים בארץ, ציוד וכו´. בקשר לזמנים - השנה עוד לא היה טריאתלון שהתאומים לא ניצחו בו בלפחות שלוש דקות את דרור. לא יודע מי עשה פעם 1:51 בטריאתלון (גם אם הוא עם דראפטינג) אבל לפי אתר האינטרנט של מה שפורסם בעיתון זה הזמן אותו עשו בטריאתלון בהונגריה ובאיטליה. אז שוב- בלי להוריד מאיש - בוא נשים דברים בפרופורציות.

nirkebar

New member
אל תשכח כי בשלב זב נראה שהתאומים

עשו את הבחירה הקשה שדרור לינדנר לא עשה - והיא להיות טריאתלטים בכל רמ"ח איבריהם. כלומר עכשיו (ואל נשכח שהם צעירים ממנו בכמה שנים טובות) הם ספורטאים בפול טיים ג´וב ויש לזה הרבה משמעויות, בין היתר הצורך לעמוד בדרישות שלהם מעצמם וכמובן של הסביבה (איגוד הטריאתלון, ספונסרים, הורים ועוד הרבה אחרים) וליפכך נראה שהם יעשו הכל כדי לקחת את התואר השנה ולדעתי כאמור הם גם יעשו זאת. ושוב אני מפנה לתוצאות טריאתלון כינרת האחרון במקצה האולימפי, שזאת היתה ההתמודדות הראשונה שלהם במסגרת הליגה השנה (כמדומני).

האוהד

New member
מה קורה חברים???

מה קורה? נרדמתם? מדוע לא מופיעות עוד ועוד תגובות, עוד ועוד הימורים, עוד ועוד ניתוחים מי יזכה לעמוד בראש הפודיום לאחר טריאתלון אילת ויהפוך לאלוף ישראל בטריאתלון?

למעלה