יש מדגם כזה שאומר

יש מדגם כזה שאומר

שכל מי שמתבגר ולא מצא את זיווגו הוא מתחיל להשתדע ולעשות שטיות אתם רואים אתזה סביבכם? אצל בנים אני מדבר בנות לא יודע ולדעתי זה באלה שמשועממים כל היום בדווקא

FBI 09

New member
בנות.

מתפחלצות, חבל על הזמן! ואם הם כבר לא מסוגלות לשמור נגיעה, ויותר נפתחות ה' מה נהיה מהם.

קליט

New member
למה ?

נראה לי שהן נוגעות בשקט בשקט . . וגם גברים ככה . . זה נכון שיש בנות שפורחות, ויש בנות שנובלות . . וגם בנים ככה

FBI 09

New member
אמנם

אני לא שומר.. אבל הסטטיסטיקות מראות, שלבנות זה יותר קשה.

קליט

New member
מה קשה לבנות ?

מתחילים אתן בלי סוף . היא רק צריכה לבחור בחור הגון מהמבחר . . לבנים יותר קשה בלי פורקן .

2ת Wל ר2

New member
אני יודעת על עצמי-

ככל שיש זמן "מיותר" ולא עושים איתו כלום- השיעמום גובר וממילא מחפשים דברים נחמדים ו"ריגושים"... חז"לנו כבר אמרו- בטלה מביאה לידי שיעמום, שיעמום לידי חטא וכו'..

לא התכוונתי לקטע מיני

אלא לבחור שמתחיל להשתגע ופחות לעמוד בקו של בחור ישיבה רגיל פתאום המוסכמות נעלמות וסתם הוא מאבד שפיות

קליט

New member
נתקלתי רק באחד או שתיים

תמיד קורא שאנשים מאבדים את הברקסים . אין סדר יום, ומכאן הדרך פתוחה לתהום .

קליט

New member
יתכן שיש יותר שמקצצים בזקן וכו וגו

יש בחורים ובחורות שנובלים וזה מאוד עצוב , ויש שפורחים . יש לפעמים בחורים שמקבלים פתיל קצר והם יותר מתרגזים וצועקים . . בשורות טובות

כשמתחתנים הגיל והזמן מאבדים מהאפקט שלהם

וכשלא מתחתנים יש למתבגר צורך להמציא את עצמו מחדש... כדי למלא את הריק שנפער עם השנים במיוחד אצל הבחורים שצריכים להתקע בישיבה ולחתן כן כל הזאטוטים... לא פשוט ... שיהיה לכולם כוחות וכלים להתמודד עם הכול............

רועי ת1

New member
יש בזה משהו..

לא לחינם חז"ל אמרו "הבטלה מביאה לידי שיעמום והשיעמום מביא לידי חטא"...!! אדם צריך להעסיק את עצמו,לא משנה באיזה גיל או משבצת הוא נמצא בחייו...

למעלה