יש מבצע נחמד..

שמש א

New member
נראה לי בעיקר

הספר של הצמחי מרפא. את יודעת אם אני יכולה לגשת ולקנות את הספר בחנות סטימצקי עצמה באותו מחיר? אני רוצה להמנע מלשלם דמי משלוח.

אפרופו ספרים...

אנשיי הסינית ומי שיודע. מישהו יודע א יש דרך להשיג את הספר של בנצקי בצמחים, והספר של פיטר דדמן בדיקור במחירים יותר סבירים? תודה

tanka

New member
באשר לספרים

ערב נפלא לכוכלם אם כבר בספרים עסקינן מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את הספר:Harah hdiagnosis,The Yellow emperor´s classic of internal medicine

אדומה2

New member
כמה רעיונות

טוב, אז כידוע, תמיד יש את אופצית הצילום, כלומר, לקחת ספר לחנות, להגיד לדוד המוכר שרוצים צילום של הספר והופס, תמורת X שקלים שהם בדרך כלל הרבה פחות מלקנות את הספר המקורי- יש לך העתק. אני באופן אישי לא עושה העתקים כאלה, אבל זו אני ואני בעד live and let live. אופציה אחרת היא לעשות חיפוש באתרים שמוכרים ספרים, אני חושבת שדרך האינטרנט אין הבדל משמעותי, אם כי כדאי לבדוק. לפעמים אם עושים הזמנה של יותר מספר אחד אז יוצא יותר זול כי אין את דמי המשלוח... משהו כזה. כדאי לבדוק גם קניה מרוכזת דרך חנויות הספרים פה בארת, לפעמים זה גם יור זול. וגם, לפעמים יש אנשים שמוכרים את הספרים שלהם מסיבות כאלו ואחרות, אז כדאי לפקוח עין על לוחות המודעות. ועוד הצעה אחת ודי- יש היום הרבה מאוד חנויות באינטרנט שמוכרים ספרים משומשים, לפעמים אפשר למצוא כל מיני מציאות. בהצלחה.

צר לי להרוס לך את החלום

אבל לפני כשנתיים ניסיתי לקנות את הספר של האיש המת ויצרתי איתו קשר דרך JCM והוא לא יכול למכור את הספרים בהנחה גם לא לקבוצה של מעל עשרה אנשים כי ישנן שתי חברות שמיבאות את הספרים לארץ והן עושות בינהן קרטל שיוקי כך שחבל על הזמן, אני לא אומר מי הן החברות (מדיסין בוס ויזמות היליגר) אבל אם באים אל החברה השניה קבוצה של עשרה אנשים ויותר הם נותנים הנחה די משמעותית (כך קנינו את בנסקי המטריה מדיקה ממנו ב 20% פחות מהמחיר הרשמי) אפשר לנסות ולחפש באינטרנט כל מני אתרים אבל עדיף שזו תהיה קבוצה כי המשלוח דיי יקר.

רוצה להביע את דעתי

למרות שלא נשאלתי.. בהשקפתי , יש דברים ששווה להשקיע בהם , איך שהם נראים ואיך שאנו מתיחסים אליהם ככה הם נפתחים בפנינו ועוזרים לנו להבין אותם . אחד מהדברים האלו הם ספרים , נכון שכסטודנטים ( וגם כשלא..) כסף הוא לא דבר שבנמצא - אבל ספרים ( ובמיוחד חשובים כמו אלו שציינת) זה השקעה חד פעמית חשובה . אני לא מצלמת ( למרות שאצלינו בביה"ס מכרו צילומים של כל הספרים היקרים , ולא קונה יד שניה .. סתם נקודה למחשבה..

nitzano

New member
שלום קרן

אם את חושבת שניתן למצוא ספר זה בסין .אנא תתני לי פרטים מדוייקים של מחיר ,הוצאה ,מחבר ,שם הספר ואף תאור חיצוני והשפה ,ואני אראה מה אוכל לעשות עבורך

היי ניצן.

תודה רבה על ההצעה, אבל לדעתי התרגום נכתב בארה"ב ככה שבסין אפשר למצוא אותו רק בסינית...

היי סנונית, הספר נקרא כך:

A Manual of Acupuncture - Peter Deadman והשני נקרא צמחי מרפא בודדים של בנסקי (לא ידוע לי על השם באנגלית).

אני מצרף שתי כתובות של

אתרים שאפשר לקנות דרכם באינטרנט, מהסקרים שעשתע הם הכי זולות שיש רק צריך לקנות בכמות על מנת להוזיל את המשלוח. צמחים דיקור וכמובן את יוכלה להמשיך לחפש באתרים של כל מני הוצאות לאור של ספרים ברפואה משלימה. בהצלחה

למעלה