יש מבנה לראשל"צ!!!!!

CHEN106

New member
יש מבנה לראשל"צ!!!!!

אהרונה את גדולה!! עזרה לנו מאוד ולהתפתחות המעו"ז וכרגע יש לנו מבנה שכנראה יהיה זמני...מבנה בית"ר הישן והמרכזי שלנו (זמני כי המבנה עצמו מיועד להריסה ולבנות בשטח זה גורד שחקים/רב קומות נוסף לאיכלוס התושבים...) בכל אופן!! פעילות תחל נא בקרוב ותראו את ראשון באירועים הקרובים, אני מאוווווד מקווה שנספיק גם עד סוכות.

מזל טוב!

בהצלחה לכם

CHEN106

New member
תודה רבה =]

עוד מעט גיוסים, יהיה לא קל אבל יהיה נהדר!

CHEN106

New member
למה איחור? תחילת שנה

ד"א!! אהרונה מפקדת המעו"ז שלנו!! =] אהרונה אהרונה גו גו אהרונה!! =] וחוץ מזה? יום שישי הזה עובדים על תוכנית שנתית במעו"ז ו...יוצאים לגיוסים!! חוץ מזה? יש כבר סיכוי יותר גדול שראשון גם יבואו למחנה סוכות

אני כל פעם מזכיר שבזכות אהרונה סימתי ש"ש....

אני לא יודע אם זה מוסיף לאהרונה או לא....

MS6

New member
במקרה הזה זה גורע../images/Emo6.gif

אני צוחק כל מי שמצליח לשכנע עקשן פרד כמוך ראוי להערצה. אני מאוד שמח על העובדה שבית"ר חוזרת לראשון לציון, מי שהיה בקורסים לפני 6-7 שנים יודע מה המעו"זים בראשון נחשבו.. בוא נאמר שבלעדיהם תל חי והקורסים היו די קטנים.. שתהיה לכם בהצלחה כולי תקווה שתצליחו. אגב חן: אחד הערכים הבית"רים החשובים ביותר הוא חד-נס, דגל אחד, קידום רעיון אחד. בעבר הערך הזה שיחק תפקיד חשוב מאוד במאבק נגד הסוציאליסטים שניסו גם להקים מדינה וגם ליצור חברה שיוויונית (ניסיון שנכשל עם העליות הראשונות), השיטה הזאת נידונה לכישלון. אל תירה לכל הכיוונים. יש לכם השנה כמעו"ז מטרה אחת- להתבסס. ליצור עובדה קיימת שיש בית"ר בראשון, אני בטוח שאהרונה מכירה טוב מאוד את כל הדרכים והשיטות להשיג את המטרה הזאת כך שאני יכול לחסוך כמה שורות כאן.. אבל תעודת פידיון? דע לך שהיום זוהי השנה הראשונה שאני לוקח מיסים מחניכים, אחרי 7 שנות פעילות! יש דברים שיבואו עם הזמן אם תשרדו ותתבססו.. אבל עד אז.. חד נס!

למעלה