יש מאמר חדש!

Yaniv-DC

New member
יש מאמר חדש!

ועכשיו, מאמר על שנות השישים הקשות. בגלל גודל המאמר נאלצתי לפצל אותו לשני חלקים, וכך תוכלו לראות "שנות השישים - דרך הפריחה ועד המשבר - חלק א´" ואותו דבר רק עם חלק ב´. שימו לב לסדר... אנא תגובותיכם בגוף המאמר.
המאמר כמובן ברשימת המארמרים, וגם בקישורים שלמטה

לא, לא, לא! זה לא עובד ככה!

יושב לו התלתן, שולף סטטיסטיקות, בוחן סקנדלים, עורך, משפץ, הורס את זוג מאוריו ובעיקר מקליד (ומקליד, ומקליד, ומקליד...) את המאמר לשנות השישים. בבואו לישם את הפעולה הנפלאה, היא - הקופי - פייסט ולשלח את פאר יצירתו אל אויר הפורום, מתגלה מול עיניו הזוועה : יש מאמר, על שנות השישים והוא לא זוכר את פעולת ההקלקה על כפתור "השלח". נו באמת יניבק´ה, ככה עושים? ללא כל התראה? לשווא טיפחתי דלקת פרקים? צו צו צו. נו מילא. לענייננו, זוג המאמרים מ צ ו י ן. אני חושב שחשוב לציין את שינוי החוק בנוגע להיתר בשימוש בשפות מ 1965, את העובדה שבשנה זו לראשונה שודרה התחרות גם בגוש הסובייטי, שאת הפירסומת לתחרות בשנת 69 כתב לא אחר מאשר סלבדור דאלי, שהנציג ממונקו לאירוויזיון 69 היה עולל בן 12 וכמובן את הציטטה המופלאה הבאה : "...מעולם לא אהבתי את השיר, אחרים בחרו בו בשבילי, לו היה הדבר תלוי בי, לעולם לא הייתי בוחרת בשיר מזעזע שכזה." (סנדי שואו, על השיר ששרה. אגב, זה השיר שזכה...) מכיוון והמאמרים על השבעים, שמונים והתשעים, כבר בשלבי שיפוץ אחרונים, אודה לך אם לא תגרום לי להתקף לב נוסף ו/או שבץ מוחי ו/או כל ארוע שהוא שעיקרו נעוץ בטראומה. תודה. תא"י.

Yaniv-DC

New member
נעשה בשותף

גם את הפרטים שלך למאמר הנוכחי אני אוסיף ואכניס גם את השם שלך. שלח אלי לאי מייל שמופיע שם במעלה העמוד. יניב שמתפלל שיעקב אחימאיר ישן עכשיו.

עם כל האמפטיה והרצון הטוב..

ולמרות שניסיתי, אני מקבל הודעת שגיאה חוזרת ונשנית בנוגע לכתובת הדואר האלקטרוני שלך. פנייתי אליך שתשלח את מאמריך שלך אלי, נעוצה בעיקר בעובדה כי את שכתבתי טרם העברתי תהליך של עריכה ושיפוץ. מכיוון וכך, אני סמוך ובטוח כי תתקשה מאוד במציאת "הידיים והרגליים" בתוך סבך המלל (שכן, אני נוהג לכתוב בצורה מוזרה מאוד, ורק לאחר מכן לערוך) שאותו כתבתי. לכן, אשמח אם תואיל לשלוח אלי את שכתבת, אני אוסיף בכיתוב אדום את התוספות הנדרשות לטעמי, ואשיב לך. כך גם אחסוך מעצמי עבודת עריכה מיותרת. סוף שבוע נעים במיוחד. תא"י.

Yaniv-DC

New member
אווו... מפיל עלי את עבודת העריכה...

אין בעייה. מתישהו במהלך הסופ"ש (יש לי קודם לסיים עבודה בסוציולוגיה פוליטית, עוד אחת ביחסים בינ"ל, ואחת באנגלית, כל זה ביומיים...)

אם כך, אערוך אותם אני.

שלח לי את המאמרים ואשלב בינהם. עד מחר אסיים. מעבר לכך ובמידה ותרצה, אוכל לעזור לך במשימותיך הפוליטיות. תא"י.

Piglet

New member
חברים, לא לריב בבקשה ../images/Emo42.gif

התרומה של שניכם לפורום היא אדירה
חוץ מזה אפשרי שתפרסמו שניכם את המאמרים, כי בכל זאת אנשים שונים כותבים בצורה שונה, ויהיה נחמד לקרוא מאמר מזוית קצת שונה (ויניב, שלא תחשבו לרגע, שמהמאמרים שלך לא טובים...). אז מה אתם אומרים?

למעלה