לא, לא, לא! זה לא עובד ככה!
יושב לו התלתן, שולף סטטיסטיקות, בוחן סקנדלים, עורך, משפץ, הורס את זוג מאוריו ובעיקר מקליד (ומקליד, ומקליד, ומקליד...) את המאמר לשנות השישים. בבואו לישם את הפעולה הנפלאה, היא - הקופי - פייסט ולשלח את פאר יצירתו אל אויר הפורום, מתגלה מול עיניו הזוועה : יש מאמר, על שנות השישים והוא לא זוכר את פעולת ההקלקה על כפתור "השלח". נו באמת יניבק´ה, ככה עושים? ללא כל התראה? לשווא טיפחתי דלקת פרקים? צו צו צו. נו מילא. לענייננו, זוג המאמרים מ צ ו י ן. אני חושב שחשוב לציין את שינוי החוק בנוגע להיתר בשימוש בשפות מ 1965, את העובדה שבשנה זו לראשונה שודרה התחרות גם בגוש הסובייטי, שאת הפירסומת לתחרות בשנת 69 כתב לא אחר מאשר סלבדור דאלי, שהנציג ממונקו לאירוויזיון 69 היה עולל בן 12 וכמובן את הציטטה המופלאה הבאה : "...מעולם לא אהבתי את השיר, אחרים בחרו בו בשבילי, לו היה הדבר תלוי בי, לעולם לא הייתי בוחרת בשיר מזעזע שכזה." (סנדי שואו, על השיר ששרה. אגב, זה השיר שזכה...) מכיוון והמאמרים על השבעים, שמונים והתשעים, כבר בשלבי שיפוץ אחרונים, אודה לך אם לא תגרום לי להתקף לב נוסף ו/או שבץ מוחי ו/או כל ארוע שהוא שעיקרו נעוץ בטראומה. תודה. תא"י.