נשמע כמו מישהו שיהיה או בינגו או כישלון גדול
השאלה שעולה בכתבה לגבי מידת החופשיות והכוח שלו בבחירת השחקנים היא אולי המסקרנת ביותר לקראת הקיץ הקרוב.
מאחר ואין דבר כזה מאמן שהוא מנייה בטוחה, אי אפשר באמת לדאת מה יהיה ובטח שלא לקבוע מראש על טיב הבחירה בסטנוייביץ', אבל אין ספק שמדובר בבחירה מרעננת שמראה על רצון לשנות דברים במועדון.
אני מעודד מכך שמדובר בעכבר סקאוטינג לא קטן, שאולי יוכל למצוא את הזרים הנכונים לקבוצה, גם אם לא בהכרח סרבים. יחד עם זאת, אני מקווה שהוא ישקול את השארתם של ראיוס וצ'וצ'א בקבוצה, במידה והוא ימצא אותם מתאימים לשיטה שלו.
אני לא בעד שינוי דראסטי שיכלול מהפכה קיצונית בסגל. הייתי ממשיך לבנות על שלד שכולל את דקל, משומר (תסלחו לי, כן?), ידין ועזרא. הייתי משאיר באזור גם את סארי, תורג'מן ואת גוזלן הכשרוני. כל השאר - שיפעל המאמן החדש על פי ראות עיניו.
בואו נשחק קצת בנדמה לי ונעבור על השמות שהוזכרו בהקשר שלנו לאחרונה:
בן בסט - לא יגיע. מכבי חיפה לא תשלם לו את הסכומים שהוא מבקש.
חמד - מסיים חוזה, יתקשה לקבל חוזה שמן לאור מעמדו כשחקן שחוזר מפציעה ארוכה. הייתי מרכז את כל המאמצים בכדי להפוך את החזרה שלו הביתה ליעד המרכזי בחלון ההעברות הקרוב.
ורמוט - בבקשה לא. שחקן שבנה קריירה מעונה טובה אחת. שחקן רדום ואדיש על המגרש. לא רוצה.
עבאד - יכול להיות רכש מעניין. לא יודע כמה הוא יוכל לשמש פאקטור משמעותי בטווח המיידי, אבל נראה כמו מישהו ששווה להשקיע בו.
אני אומר את זה כבר כמה שנים והשנה זה יהיה אפילו פחות ריאלי משנים קודמות, אבל הייתי מאד שמח לראות את מאור בוזגלו במכבי חיפה. הילד שחקן.
עוד אופציה לא ריאלית (בעיקר בגלל הסוכן שלו) שהייתי שמח לראות בירוק - רמי גרשון.
עוד מנטרה שאני חוזר עליה בכל שנה - הייתי שמח לראות שחקנים כמו ערן ביטון מהנוער משלימים את הקאדר במקום להביא שחקנים בינוניים מבחוץ. שלושה ארבעה שחקנים כאלה צריכים לעלות לסגל הבוגרת ולהפוך לשחקני סגל לגיטימיים בעונה הבאה, במיוחד כשמדובר בעונת בנייה.