יש מאמן

zubumafu

New member
שווה לגלל על ולדימיר וולקוב, מגן שמאלי

שסטנוייביץ' רוצה להביא איתו שמשחק בנבחרת מונטנגרו והביצועים שלו פשוט מרשימים

GOLDBRG

New member
מקווה שהוא לא סתם גרוע וששחר לא סתם הביא

מאמן זר כדי להגיד- הבאתי מאמן זר..

אסף Day

New member
מאמן צעיר שהספיק לזכות בתארים ולאמן נבחרת <19

http://maccabi-haifafc.walla.co.il/?w=//2740503
מעניין אם זה אומר ששאראנוב ישאר במועדון (שאראנוב התחיל באותו מועדון בו אימן המאמן החדש את הנוער בערך באותה תקופה).
שיהיה לכולנו בהצלחה.

עמית123

New member
מה שיקרה זה

הלוואי ואני טועה ונראה פה מגמת התמקצעות סטייל מכבי תל אביב.
אבל מה שכנראה יקרה, זה שנקבל עוזר מאמן ישראלי סטייל מרקו בלבול, המאמן הזר יביא כמה שחקנים זרים זולים וסבירים במקרה הטוב. לא להיט.
מאמן זר אוהב גם להביא שחקנים מקומיים שלדעתו עפו מתחת לרדאר, סטייל נילסן שהביא לנבחרת שחקנים כמו כפיר אודי.
הקיצר לקראת סוף העונה הבאה המאמן יעזוב אם יהיה ממש טוב, או במקרה ההגיוני יפוטר כי ימשיך לדשדש עם הסגל המחורבן שיש לנו.
והופ הופ טרללה מרקו בלבול עוזר מאמן כושל, סלאש סקאוט שאפילו עברית לא יודע, יוקפץ לפרונט ויקבל את משרת האימון הנחשקת.

zubumafu

New member
בוואלה פירסמו שהוא כבר הודיע לקבוצה שהוא רוצה

למנות שני עוזרים זרים, אז מהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע

Cade Foster

New member
עכשיו נותר רק לראות שני דברים

האם הוא באמת מאמן מוכשר, והאם שחר מתכוון לזוז הצידה ולתת לו להחליט מי נשאר ומי הולך.

אם שני הדברים האלה לא מתקיימים, הוא ייכשל.

שיהיה בהצלחה.

Benedictus3

New member
ואפשר להוסיף עוד

דורון בן דור, יוני הללי, ליאב נחמני, ושאר חבריהם לתא כתבי הספורט של חיפה והקריות - מחוץ לחדר ההלבשה. מסיבות עיתונאין מסודרות - מקור המידע היחיד של הליצנים

האמת שמעולם לא שמעתי עליו ואני מקווה מאד

שבאמת הגיע מאמן רציני שיעשה כאן מהפכה אבל אני פסימי.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ניתן צ'אנס ונקווה לטוב!

Cade Foster

New member
מאמן ששמעת עליו לא יגיע לאמן בארץ

אלא אם כן אתה מכיר אותו בתור שחקן עבר (כמו פאולו סוזה, לואיס פרננדז) אבל זה לא אומר כלום על היכולות שלו כמאמן.

חוץ ממאמן - צריך לשפצר את המבנה הארגוני

הלוקה בחסר.
צריך מנג'ר/מנהל מקצועי.
צריך מערך סקאוטינג איכותי.
וצריך ששחר לא יתערב בניהול.

Cade Foster

New member
כתבה של אורי קופר עליו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4513272,00.html

אם הדברים בכתבה נכונים (ובהתחשב בעיתונאי אני נוטה להאמין שכן, הלוואי שהיו לנו עוד הרבה אורי קופרים) אז המועדון עשה היום צעד ענק בדרך חזרה למקום שאליו הוא שייך.

נראה איך שחר מסתדר איתו.

pedigree

New member
נשמע כמו מישהו שיהיה או בינגו או כישלון גדול

השאלה שעולה בכתבה לגבי מידת החופשיות והכוח שלו בבחירת השחקנים היא אולי המסקרנת ביותר לקראת הקיץ הקרוב.

מאחר ואין דבר כזה מאמן שהוא מנייה בטוחה, אי אפשר באמת לדאת מה יהיה ובטח שלא לקבוע מראש על טיב הבחירה בסטנוייביץ', אבל אין ספק שמדובר בבחירה מרעננת שמראה על רצון לשנות דברים במועדון.

אני מעודד מכך שמדובר בעכבר סקאוטינג לא קטן, שאולי יוכל למצוא את הזרים הנכונים לקבוצה, גם אם לא בהכרח סרבים. יחד עם זאת, אני מקווה שהוא ישקול את השארתם של ראיוס וצ'וצ'א בקבוצה, במידה והוא ימצא אותם מתאימים לשיטה שלו.

אני לא בעד שינוי דראסטי שיכלול מהפכה קיצונית בסגל. הייתי ממשיך לבנות על שלד שכולל את דקל, משומר (תסלחו לי, כן?), ידין ועזרא. הייתי משאיר באזור גם את סארי, תורג'מן ואת גוזלן הכשרוני. כל השאר - שיפעל המאמן החדש על פי ראות עיניו.

בואו נשחק קצת בנדמה לי ונעבור על השמות שהוזכרו בהקשר שלנו לאחרונה:
בן בסט - לא יגיע. מכבי חיפה לא תשלם לו את הסכומים שהוא מבקש.
חמד - מסיים חוזה, יתקשה לקבל חוזה שמן לאור מעמדו כשחקן שחוזר מפציעה ארוכה. הייתי מרכז את כל המאמצים בכדי להפוך את החזרה שלו הביתה ליעד המרכזי בחלון ההעברות הקרוב.
ורמוט - בבקשה לא. שחקן שבנה קריירה מעונה טובה אחת. שחקן רדום ואדיש על המגרש. לא רוצה.
עבאד - יכול להיות רכש מעניין. לא יודע כמה הוא יוכל לשמש פאקטור משמעותי בטווח המיידי, אבל נראה כמו מישהו ששווה להשקיע בו.
אני אומר את זה כבר כמה שנים והשנה זה יהיה אפילו פחות ריאלי משנים קודמות, אבל הייתי מאד שמח לראות את מאור בוזגלו במכבי חיפה. הילד שחקן.
עוד אופציה לא ריאלית (בעיקר בגלל הסוכן שלו) שהייתי שמח לראות בירוק - רמי גרשון.

עוד מנטרה שאני חוזר עליה בכל שנה - הייתי שמח לראות שחקנים כמו ערן ביטון מהנוער משלימים את הקאדר במקום להביא שחקנים בינוניים מבחוץ. שלושה ארבעה שחקנים כאלה צריכים לעלות לסגל הבוגרת ולהפוך לשחקני סגל לגיטימיים בעונה הבאה, במיוחד כשמדובר בעונת בנייה.

22wings

New member
מכל המאמנים בעולם

הצלחנו למצוא דווקא את זה שעשה 0 נקודות בליגת האלופות? כנראה נועדנו זה לזו... אז קודם כל שיהיה בהצלחה!

יש לו רקורד לא רע יחסית לקריירה הקצרה שלו. למרות שהליגה הסרבית היא פח ומלאה בשחיתויות ופרטיזן די שולטת שם מאז 2007. אבל בוא נגיד שעל הנייר לפחות זה נראה יותר טוב ממה שחשבתי שזה יהיה.

החסרון עם צוותי אימון זרים, ואנחנו רואים את זה במכבי ת"א, זה שהם עוזבים די מהר גם כשיש הצלחה. ובגלל זה אני לא ממש אוהב את הגישה של המאמן שאוהב לעשות הכל לבד. צריך לבנות מערכת שלא תלויה באדם בודד, ככה שהידע נשאר גם אחרי שהמאמן מחליט לעזוב לליגה השניה באנגליה. מכיוון שאין אצלנו כזאת מערכת אני מקווה לפחות שהבאנו מאמן שיודע לבנות קבוצה ולא יביא לפה כל מיני אבוחצירות.

לא ברור לי מה הוא חיפש בסין. חוץ מכסף כמובן. קצת מדאיג. מצד שני הוא מאמן צעיר ואחרי תקופה כושלת בסין לבוא לפה ולהיכשל יהיה גרוע מאוד להמשך הקריירה שלו.

ARIS BOCH

New member
אבל לפחות הם כבשו שערים

המינוי הזה נראה כמו צעד בכיוון הנכון.
עכשיו רק צריך לראות מה הוא יעשה עם קטן...

למעלה