יש לפעמים

האלי

New member
איזה מניאק אתה

אפשר לחשוב כמה שערות כבר נשאר ללטף בראש שלי... מה את הזקן ביקשתי שתלטף לי??? שלך, האלי. (שיודע להעריך)

תותית11

New member
../images/Emo6.gif

הנה!! קמת לבוקר חדש ((חמסיני אמנם אבל בוקר של שבת!:) ואתה כבר צוחק וכבר מתבדח ואפילו סולח לדגוש שלא מוכן ללטף לך את הראש!! אתה רואה, ככה הם החיים נשיקותתת

ארזזז36

New member
את ליטוף הראש שלך אני משאיר

למוכשרות ממני:) אבל... אל תרגיש שכל הזמן אתה צריך להיות חזק בשביל כולם/ן פה זה מקום גם להתפנן ולהתפנק פה... בזרועותיהם/ן של נשמות יפות בעלום חום וחן אינסופי.. שכב, תרפא את השרירים המתוחים.. ותן לנו לעטוף אותך בחום

מייקי69

New member
משמרת אחרונה בהחלט

אז ככה: תחטט בערימה עם האבק - תמצא בבקשה את ה - Doobie Brothers פול וואוליום בבקשה Long Train Runnin´ או Listen To The Music אנרגיות של התיכון ויאללה - לרקוד על השטיח אפשר בתחתונים. אחלה אחלה. אח אח אח... פעם... כשחמסין היה חמסין חגיגה ולא עוד סיבה להדליק מזגן כשזיעה היתה זיעה ולא עוד סיבה לרוץ לסופר פארם. וכשמוסיקה היתה מוסיקה ובלוז היה בלוז... בלה בלה אני מדברת - אתה רוקד בינתיים, כן? וגם קצת מחייך? הא?

התעוררתי ישר למשמרת צהרים

אני פה לתת עוד
אחד כזה שמכווצץ את הנשמה. אני מקווה שקמת חדש, ליום של אור וחום (אוףףףףףף, איזה חום!). החום הזה הגיע בגלל החום שנשפך פה אליך מכולם. המון
לך ומליון
ים

טוב נו ../images/Emo8.gif

כנראה שעשינו עבודה טובה חברים כי האלי שלנו קם בבוקר ועוד עם טעם חדש (אמנם טעם של קפה עלית פשוט אבל טעם) והכל בזכות ה:
ים
ים
ות
יות
ים ועוד.... אז האלי אנחנו אמנם לא מכירים אבל זה נורא כיף לאהוב..

רגע, מה נגמרו המשמרות?

ואני עוד רציתי לספר קצת לאיש הזה עוד כמה מילים על כמה הוא מיוחד עם העזרה, התמיכה , החיבוק והאהבה אז מה זהו? להפסיק? (טוב גם כך הוא יודע את כל מה שאכתוב כאן) בכל זאת אני שולחת....

למעלה