יש לסקעתי אייסיקיו????? זה דחוווף

meitar 8

New member
חחחח למה נראה לך??!?!

נראה לך שיש לו זמן לזה???? בקושי לנשום הוא מצליח!! מסכן.. =/

ויש לי אותו כי הוא הביא לי אותו!!

למרות שאני אוהבת מויאל אבל הוא הביא לי ואני מדברת איתו... ואני לא שמחה שיש לי אותו {ולא עצובה} פשוט הייתי מעדיפה שגם מויאל יתחבר אבל הוא לא מיתחבר מויאל באסה..!

פחחחחחחחחחח אז תקשיבי...

דבר ראשון אין מצב שיש לך איי סי קיו על שם הראל סקעת זה בטוח!!!!! חחחח אבל יש לאח שלו ולבן דוד שלו איי סי קיו ואני מדברת עם שניהם יש סיכוי קלוש שפעם ב- כשהראל בא לבקר אז הוא מתחבר דרך אח שלו אבל גם זב בסימן שאלה ענננננק...

תקשבי את מותק אני אומרת לך שהראל

נתן לי תאיי סי אישיתתתתת!! אז מה את אומרת על זה?????? אולי חלמתי שאני רואה את הראל ושהוא מביא לי תאיי סי שלו????? וכניראה את מדברת עם סתם ילדים שאומרים שהם אחים של סקעת בקיצור אני לא יריב איתך על זה כי עובדות בשטח ואני מדברת איתו ועם הייתי רוצה לשקר הראל סקעת זה היה הבן אדם האחרון שהייתי אומרת שיש לי תאיי סי שלו טוב????? אז תחשבי ליפני שאת מדברת כי אמרתי לך שהראל מיתחבר פעם ב...............לא אמרתי כל יום!!!

רגע אתם יכולות להגיד לילדה

שאומרת לכם שהוא נתן לה תאייסי קיו והיא מדברת איתו שאין לו? אין בזה היגיון למה מה הוא מיוחד שלא יהיה לו? להזכיר לכם ליפני כוכב נולד אף אחד לא הכיר אותו ואז על בטוח היה לו איי סי והוא כן ניכנס לאיי סי למרות שזה פעם ב....אבל הוא ניכנס

נטשי1

New member
טוב...אם יש לך אז יופי...

אולי באמת הוא נכנס דרך אח שלו או משהו.... לא משנה...זה לא שווה את הוויכוח... אם יש לו או לא...

לפני כ"נ הוא היה בן 22../images/Emo178.gif

לא נראה לי כ"כ הגיוני שלבנאדם בן 22 יהיה אי סי קיו ובמיוחד לא כשהוא בצבא ולומד...

למעלה