יש לנו פורום מצחיק

shoshyyy

New member
יש לנו פורום מצחיק

אנחנו יותר רבים אחד עם השני מאשר מחליפים אינפורמציה, תמיכה , יעדוד ומהווים קהילה מגובשת. זה הדבר הכי בולט בפורום - אנחנו רבים אחד עם השני ויוצרים אווירה של ניכור. השאלה שלי : למה זה קורה עכשיו? למה זה לא קרה בשנה הראשונה של הפורום או לפות בהתחלה ? האם זה המשתתפים ? או שכבר נגמר לנו על מה לדבר אז אנו רבים? האם זה הנושאים? למה הפורום שלנו מסוכסך עם עצמו? תמיעו תיאוריה כי אני לא מבינה את התופעה הזו. אנחנו אמורים לעודד ולתת תמיכה ואנו לא עושים את זה !!!!!!!!!! למה ? מה חסר? מה יותר מדי? בואו נבקר את עצמינו

stkachov

New member
את צודקת

אבל מה לעשות וכולנו אנשים דעתנים ויש לכולנו דיעות שונות ביחס לכל מיני דברים. אם היינו כותבים הודעה אחת פעם בחודשיים, אז סביר להניח שלא היינו מתווכחים זה עם זה, אבל כשנמצאים בפורום יחסית הרבה זמן, מגלים שאנחנו לא מסכימים זה עם זה לגבי שיטות הטיפול, לגבי היחס לגימגום ולגבי דברים נוספים.וזה בסדר. רק צריך לדעת לשמור על תרבות דיון. אגב, איפה מוכרים אצלכם כרטיסים ליום הסטודנט, את יודעת עולה לחיצוניים?

3583

New member
כניראה שיש הרבה דם רע

יש אנשים שיש להם דיעה מוקדמת על כל מיני דברים וכשהם עולים הם מיד קופצים כמו עם ד"ר פלואנסי וכמו באמב"י שכשברברה דם דיברה מישהו שאל אותה בשביל מה היא הגיעה? וכמה כסף היא שילמה על הפרסום? במקום להתמקד בשיטת ברברה כמו חלק מהמשתתפים האחרים לדעתי כמו שציינתי למגמגמים יש נטייה להתעצבן על כל מי שנראה להם שפגע בהם כנראה זאת טכניקה שפיתחנו להתגבר על אכזבות וסיטואציות בעבר אגב הוויכוחים לא עושים את הפורום יותר מעניין?

לא מסכים בכלל...

אף אחד לא מושלם, וכל אחד עושה טעויות, ואם יש וויכוח אז כנראה שמנסים להראות לו עוד צד לעניין, או מבט מזית אחרת, לפי דעתי זה דווקא לגיטימי וענייני, כי זה לא ריב כדי לפגוע אלה כדי לעזור. (ביקורת בונה) . ככה לומדים מטעויות ומאנשים אחרים..

shuky63

New member
אם היינו רק פורום תמיכה אז את צודקת

וצריך לאסור את הויכוחים האלה. אבל זה גם פורום של מידע. אם מישהו רוצה לדעת האם טיפול מסוים מתאים לו.הוא רואה שכותב אחד מהלל ומשבח את הטיפול וכותב שני קוטל אותו איך הוא ידע להחליט מי צודק מבחינתו? זה תפקידם של הויכוחים.כשמתחילים להתוכח צץ המון מידע נוסף שעוזר לאדם השלישי המתלבט. לכן אני לא נגד ויכוחים(ואני לא קורא לזה מריבות)אני רק משתדל שלא יגלשו לשפה בוטה. למשל במקרה של קבוצת התמיכה של ארי,חשוב היה שמי קורא על השתתפות אנשי פלואנק בקבוצה ידע על שיטות המכירה שלהם ועל זה שהם לא אנשי מקצוע בתחום הטיפול בגימגום אלא רק מפתחים ומוכרים תוכנה.

yurim

New member
זה טבע האדם לא? ../images/Emo13.gif

אנחנו הרי אנשים רגילים(עם מגבלה קטנה...) וזה טבעי שיהיו מחלוקות וויכוחים אין שום דבר רע בזה. לפי מה שנראה לי זה לא פורום תמיכה נפשית ועזרה פסיכולוגית לא?

light blue

New member
נראה לי שזה בגלל שאנחנו מגמגמים

ואני מקווה שלא יהרגו אותי. הרבה מהמגמגמים צברו במהלך החיים הרבה מאוד כעס. ובין השאר בגלל הגמגום היה קשה לשחרר אותו והוא הצטבר בפנים
ולפעמים זה מתפרץ פה בפורום

3583

New member
נראה לי שאתה צודק

כמו שכתבתי ספגנו עלבונות בעבר ופיתחנו זעם כלפי אותם אנשים ובשלב שני כל מי שנראה שנגדינו אנחנו נכנסים בו

למעלה