יש לנו סקר חדש אם שכחתי איזו אפשרות (והגיוני שכך) - רק תגידו, אני אוסיף. מוזמנים להצביע המשך חג שמח!
T TEENAGER1 New member 5/4/07 #1 יש לנו סקר חדש אם שכחתי איזו אפשרות (והגיוני שכך) - רק תגידו, אני אוסיף. מוזמנים להצביע המשך חג שמח!
S Saffron New member 5/4/07 #3 אני בעד סוזן דלל ../images/Emo99.gif זה מקום נהדר להופעות. אין עשן סיגריות, ויש אווירה תל-אביבית-פסטיבל-פסנתר-ית. ואת הגלידריה הכי טובה שיש!
אני בעד סוזן דלל ../images/Emo99.gif זה מקום נהדר להופעות. אין עשן סיגריות, ויש אווירה תל-אביבית-פסטיבל-פסנתר-ית. ואת הגלידריה הכי טובה שיש!
T TEENAGER1 New member 5/4/07 #9 לא החשבתי את האפשרות הזו וגם עוד כמה אפשרויות, מכיוון שאלו לא מקומות שאביתר מופיע בהם סתם ככה - כחלק מסיבוב הופעות, אלא רק במקרים מיוחדים
לא החשבתי את האפשרות הזו וגם עוד כמה אפשרויות, מכיוון שאלו לא מקומות שאביתר מופיע בהם סתם ככה - כחלק מסיבוב הופעות, אלא רק במקרים מיוחדים
ה העדי של עדי New member 5/4/07 #4 תמונע... ../images/Emo99.gif אבל אני האמת בכלל בעד הדאג רק ש.. אף אחד לא באמת שואל אותי אז הוא נסגר..
תמונע... ../images/Emo99.gif אבל אני האמת בכלל בעד הדאג רק ש.. אף אחד לא באמת שואל אותי אז הוא נסגר..
B blond ambition New member 5/4/07 #5 בעיקר מתוך גאוות יחידה ומההפתעה על כך שיש אנשים שמכירים את קרית חיים [שהם לא תושבי קרית חיים], הצבעתי אלפנט סתם, המקום היחיד האחר שראיתי בו הופעה של אביתר היה מרתף 20, ובאלפנט היה יותר יפה.
בעיקר מתוך גאוות יחידה ומההפתעה על כך שיש אנשים שמכירים את קרית חיים [שהם לא תושבי קרית חיים], הצבעתי אלפנט סתם, המקום היחיד האחר שראיתי בו הופעה של אביתר היה מרתף 20, ובאלפנט היה יותר יפה.
B blond ambition New member 6/4/07 #10 הממ... אופס ../images/Emo9.gif כן, הכוונה הייתה למרתף 10 כמובן...
E eliavtu New member 5/4/07 #6 הפטריה ../images/Emo99.gif האמת שאני לא מכיר את כל המקומות, אבל הפטריה הוא ממש מושלם לאביתר!
I itoosh2 New member 6/4/07 #11 ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif הייתי בבארבי כ"ס, קמלוט ובפיטריה... ולמרות שההופעה בבארבי הייתה יותר טובה (כי היא סיימה את הסיבוב) הפיטריה הייתה הרבה יותר תחושתית (אולי כי זאת הייתה הראשונה)
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif הייתי בבארבי כ"ס, קמלוט ובפיטריה... ולמרות שההופעה בבארבי הייתה יותר טובה (כי היא סיימה את הסיבוב) הפיטריה הייתה הרבה יותר תחושתית (אולי כי זאת הייתה הראשונה)