יש לנו סקר חדש!

SaintJohn

New member
יש לנו סקר חדש!

קודם כל - תוצאות הסקר הקודם: יש לנו 15 הצבעות בסקר הזה, והמנצח בסקר הוא הג'ו פרי פרוג'קט, שקטף לו 9 קולות (60 אחוז) מכלל המצביעים. 4 מצביעים הצהירו שהם לא מכירים את ההרכבים האלו מספיק טוב ושני הקולות הנותרים התחלקו באופן מופלא שווה בשווה בין צ'יין ריאקשן לבין וויטפורד וסנט הולמס. הג'ם בנד של ג'ו פרי וטום המילטון לא קיבל אף קול. ועכשיו - לסייקר החדש! איזה מהלהקות שברשימה הכי מזכירה לכם את אירוסמית'? הצביעו והשפיעו עכשיו!

AeroTom

New member
אני הולך על ההשפעה-

התלבטתי בין ה-Yardbirds ל-זפלין שהם 2 הלהקות שאולי הכי השפיעו על אירו בתחילת הדרך.מכיוון שזפלין הם בעצם באו מה-Yardbirds של ג'ימי פייג' אני בוחר כמובן ב-Yardbirds. הם גם הכי מזכירים וגם הביאו את ההשפעה הגדולה.לא סתם אירו עשו הרבה שירים שלהם בהופעות בתחילת הדרך וגם לקחו מהם לאלבומים שלהם שירים כמו: Train Think about it I ain't got you ההשפעות גם משירים אחרים כמו: Shapes of things Im a man Happenings Ten Years Time Ago ועוד... הסגנון הזה של הרוק\בלוזי שנמצא בכל כך הרבה שירים שלהם ושל אירו המוקדמים.ושעבר גם כמובן לזפלין (ה-Yardbirds החדשים אפשר להגיד) וזה הסגנון שאני ממש אוהב ושגם די בזכותו האלבומים המוקדמים של אירו נשמעים כ"כ טוב כמו שאנחנו כ"כ אוהבים... עזבו את כל מה שאמרתי,רק בגלל שהם לקחו מהם את Train שווה את כל העסק...

AeroSlash

New member
אני בטח אמשע מוזרה אם אגיד:

Guns n' Roses כן, כן, אני נזכרת הרבה הרבה פעמים באירו כשאני שומעת את הרוסס, שהן הלהקה השניה שאני הכי אוהבת... מן הסתם, אירו לא מזכירים לי אותם אלה הרוסס מזכירים לי את אירו כי הרוסס יצאו בשמונים המאוחרות שלא כמו אירוסמית'. אבל שלא כמו אנשים רבים, הרבה פעמים כשאני שומעת משהו אני שמה לב לדברים כאלה ואחרים שרבים לא מתייחסים אליהם וזה פשוט שקוווווווף כל כך בכמה שירים עד כמה אקסל דומה לסטיבן.. חוץ מזה, יש לזה די סיבה: קודם כל, סלאש התחיל לנגן בגלל Rocks והם עשו קאבר ל-Mama kin... יש לבחורים חיבה מסויימת לאירוסמית'...

למעלה