יש לנו סינגל (בני 14...)

aviramskate

New member
יש לנו סינגל (בני 14...)

כן! סיימנו להקליט את הסינגל שלנו עם שלושה שירים מקוריים ואנחנו בני 14... יש לנו קלידן(אבירם שפיס) זמרת+גיטרה(ארז סיוון) גיטרה(עמית אגמי) תופים (נדב ברקת) אה ואיזה שם יותר טוב ? ``פאטה-מורגנה`` או ``אופוריה``???? תגיבוו!!!!!

מאורי6

New member
אופוריה נשמע יותר מידי דומה ללהקות אחרות

(שאני מכירה) פאטה-מורגנה זה אחלה שם לדעתי אבל אני לא יודעת כמה מתאים לכם. אשמח לשמוע אתכם:) ובהצלחה! המון המון בהצלחה~!

aviramskate

New member
תודה רבה לך!!!!

אל תדאגי את תשמעי אותנו !!!!! לקראת סוף השנה יש לנו 3 הופעות גדולות מתקרבות... בטבעון

itoosh2

New member
בא לכם להשמיע את הסינגל?

לשים אותו פה אולי? אני מאוד סקרן לשמוע... אני אישית ממליץ לכם למצוא שם יותר אישי ומקורי משני השמות האלה...

Yoko Nakajima

New member
אני אישית

מתחברת נורא לאופוריה. בדיוק שניות לפני שפתחתי את ההודעה שלך חשבתי שאני חייבת לכתוב שיר או להוציא אלבום עם הכותרת "אופוריה", כי אני מרגישה כלכך שקועה במצב הזה כרגע =] ולא רק כרגע =] הקטע הוא שאל תבחרו סתם שם, כי זה "מגניב". קחו משהו שקשור לבדיחה אישית, חוויה מהעבר, השקפת העולם שלכם..... אל תקחו ביטויים שכבר קיימים אם אין לכם קשר מיוחד איתם. אם יש, אחלה- אבל לפני כן תשתדלו ותהיו מקוריים, תביאו את השם ממקום אישי ועמוק. בהצלחה! וכמו אחרים אני מניחה, אני אשמח לשמוע את השירים שלכם ובמיוחד את הסינגל, אני בטוחה שהשקעתם בו :) אם תהיו מוכנים להעלות לכאן את החומרים שלכם זה יהיה נהדר ^^

סמיילי8

New member
שמע.

דבר ראשון.. לדעתי שתי השמות לא משו, כשאתם חושבים על שם, תחשבו על הנקודות הבאות: 1] שיהיה מקורי 2] שיהיה קליט, ולא ארוך מדי 3] אם ארתם להקה ששרה עברית אז שם עברי ולא לועזי.. דבר שני.. בהצלחה.. דבר שלישי.. תפרסם שיר!!!

למעלה