יש לנו סיכוי?

eladushi

New member
יש לנו סיכוי?

שאביתר יבוא לביקור בפורום? זה דבר מאוד נפוץ, אני חושב שכדאי לנסות. מה אתם אומרים?

A N I g M A

New member
סיוון דואגת לזה מהיום שהיא הקימה

את הפורום
הוא קצת עסוק עם ההופעות כרגע.

0mroosh

New member
בהחלט.

עברי לידר היה מבקר בפורום מדי פעם. ועוד אומנים עושים זאת, זה די מקובל ואביתר בטוח לא יהסס לבוא.

paper pieces

New member
גמני בעד!

אגב, בקשר לעברי, אני לא חושבת שזו דוגמא טובה כי זה הפורום הרשמי שלו אם אינני טועה..

evib

New member
אני בעד!!!

רק תבטיחו לא להציק לו כי הוא מותק והוא ביישן בטירוף... צריך קודם לקבוע קווים אדומים לדעתי...

0mroosh

New member
תרגעי יקירתי.

עם כל זה שאנו הזויים למדי,שנונים,ציניים ובעלי הפרעה תקשורתית רבה, לא ננשך. אנו מבטיחין.

evib

New member
לא דיברתי בהכרח על נשיכות...

אפשר להביך גם בלי לנשוך... ובעיניי כל שאלה שלא קשורה למוסיקה בכלל ולמוסיקה שלו בפרט (שזה מה שהוא מציג לפנינו רשמית
) היא לא לעניין. אתה יודע, כל מיני שאלות על החזרה בתשובה, על שרלוט, על שמואל ובכלל על החיים הפרטיים שלו נראים לי לא במקום... (אני סתם אובססיבית לגבי ה"כבוד" שלו ושל אחיו ברמות מטורפות.. [אני עדיין בטראומה מראיון שהיה למאיר לפני כמה שנים ושאלו אותו אם יש קנאה בינו לבין אחותו...
עד היום אני מסוגלת לרצוח את מי ששאל את זה
]) אז... סתם מזהירה את כולם...
לא סתם... אבל באמת- הוא מותק ולא מגיע לו שיציקו לו אז רציתי שתחשבו על זה גם... אבל תודה שאתה מנסה להרגיע אותי...

evib

New member
כן... ויש לזה הסבר מאוד יפה (לדעתי)

אני לא סגורה על זה שזה היה השיקול שלהם בבחירת השם אבל הפעם הראשונה שהשם אביתר מוזכר בתנ"ך היא בספר שמואל... ואגב, אני בכלל פיתחתי על זה תיאוריה שלמה כששמעתי ששרלוט בהריון עם הילד השני... אם זה אכן היה השיקול בבחירת השם של הילד הראשון לדעתי לבן השני יקראו בעזרת השם יהונתן כי לבנו של אביתר בתנ"ך קוראים כך...
שוב, מדובר בתאוריה שלי בלבד- לא הייתי שם בראשון וסביר להניח שאני גם לא אהיה שם בשני לצערי אבל... אם יקראו לו יהונתן אז כנראה שהתאוריה שלי נכונה...

למעלה