יש לנו מנהל חדש!!

Jen74

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני שמחה להצטרף אליכם. התחלתי לכתוב ממש לאחרונה, הודעה פה, הודעה שם אבל אני אוהבת את הפיג'מות, הלהקה והתוכנית כבר תקופה ארוכה, בעצם מאז שהייתי בעצמי ביום צילומים אחד נחמד
סיפרתי פה בעבר שהצטלמתי בקטע קצרצר בתוכנית שעסקה בנושא "בטברנה של גרי". ידיד טוב שלי הצטלם לפרק בתור אלביס פרסלי ואני חיכיתי לו ובאותה הזדמנות הציעו לי להצטלם. ברור שלא יכולתי לסרב להצעה כזאת
אני אשתדל להביא רעיונות חדשים לפורום ואשמח להצעות ורעיונות של כל אחד ואחת כאן. אז שיהיה לנו

Jen74

New member
אני הייתי בתור קונה בהמבורגרי

ביקשו ממני לעמוד ליד הקופה וכאילו לקנות מגרי ולשאול אם אפשר להגדיל ואז לצאת עם השקית נייר כאילו עם המבורגר.
הידיד שלי רשום בסוכנות של טייק 2 והזמינו אותו להצטלם כי היו צריכים מישהו שנראה כמו אלביס פרסלי והוא גם חקיין אלביס פרסלי וגם שחקן.

Jen74

New member
אה כן, ועוד משהו

בדיוק כשאני יצאתי מהמבורגרי גרי חשב מה הוא יכול לעשות במקום ואז עלה לו הרעיון של טברנה עם רקדנית בטן. אני ראיתי את עודד על הסט לפני שצילמו אותו בתור רקדנית בטן. הידיד שלי הצטלם עם עודד בלבוש רקדנית בטן ועם אלונה טל, אני צילמתי אותם. אז עוד לא ידעתי בכלל מי אלה הפיג'מות ומי זאת אלונה טל

ד"א הידיד שלך בכלל הופיע בפרק

"הפיג'מות ברשת" והצלחתי לזהות אותך לפי התמונה שלך בעולם שלך

Jen74

New member
../images/Emo45.gif הפיג'מות ברשת

זה הפרק שהם רוצים להופיע באינטרנט עם הילד הגאון
צילמו אותו איזה רבע שעה ובסוף בקושי ראו אותו חצי דקה, אולי דקה. אותי צילמו כמה טייקים, משהו כמו 4 או 5 וזה בגלל ש"גרי" כל הזמן צחק כשהיה צריך להגיד את הקטע שלו
ואת הפרק שאני מופיעה מראים כל כך הרבה פעמים. איזה כיף לי.

Jen74

New member
והנה התמונות מיום הצילומים

זכרתי שיש לי את התמונות שצילמתי אז מצאתי אותם וסרקתי ואני מביאה לכם. הידיד שלי שמצולם עם הכוכבים שלנו לא הסכים שאחשוף אותו ולא בגלל שהוא ביישן אלא בגלל שהוא לא מרוצה איך שהוא נראה בתמונות האלה. אני מכבדת את רצונו ולכן התמונות חתוכות כך שרואים רק את השחקנים.

למעלה