יש לנו יו"ר חדש !

EverMan

New member
יש לנו יו"ר חדש !

בהצלחה ליו"ר הנבחר עמרם מצנע ! המפלגה והפעילים מאחוריך !

yoavl1

New member
ליידיס אנד ג´נטלמן - התוצאות !

בקרית מלאכי - פואד 86% , מצנע 13% , רמון 1% ברחובות - פואד 26% , מצנע 63% , רמון 11% בקיבוצים - פואד 19% , מצנע 70% , רמון 11% במושבים - פואד 70% , מצנע 21% , רמון 9% בראש העין - פואד 36% , מצנע 24% , רמון 40% והתוצאות האמיתיות לאחר ספירה של כ-60% מהקולות בתמונה המצורפת... יואב

ש@לתי

New member
מזלללללללללל טוב

כל כך משמח. הגעתי מהלימודים ב10 ופשוט ישבתי עד 2 בלילה מול המרקע. אני כל כך גאה בכם על הבחירה הנכונה. אני לצערי לא הגעתי להצביע למרות שאני בז"ב... כרגע, עם מצנע בראש מפלגת העבודה, נראה כי המפלגה מצאה דרכה שנית, וכבר לא "אבודה"... ואני אכן שוקל להצביע למפלגת העבודה, אם אראה בזה נכון אתנדב במטה מפלגת העבודה בהוד השרון שנמצא מול ביתי.
מצנע-אחרי לעבודה

yoavl1

New member
אני ממש שמח שאתה חושב ככה.

ויש עוד רבים שחושבים כמותך. שיהיה לנו בהצלחה!

avielss

New member
איזה תוצאות נהדרות

עוד מסמר לגוף הגוסס שנקרא מפלגת העבודה ועכשיו גם סליחה כבר לא יכולה לעזור הנתונים מראים בברור שאין כמותו על סלידתו מהמועמד השחור המדיניות הכושלת של רבין ופרס בקשת הסליחה של ברק.קיימפ דויד שמוטטה סופית את אוסלו הדחת פואד ועדפת בילין (הפודל הידוע לשמצה) הם שיביאו למפלגת העבודה את סופה נפגש בבחירות

EverMan

New member
כל מה שאתה יודע לעשות

זה לקלל ולהכפיש ? אני מבקש ממך - הודעות עם תוכן או לא הודעות בכלל. הודעות שיכללו תוכן ממשי רק של "מסמר לגוף הגוסס הנקרא מפלגת העבודה" ימחקו מעתה. וזה נוגע לכולם.

yoavl1

New member
אור , הוא בדרך...הוא בדרך....

אפילו שהוא עוד לא יודע את זה, הוא בדרך.....

yoavl1

New member
לא יודע בדיוק

אבל הקיבוצים והמושבים מהווים את הסקטור הגדול ביותר במפלגה.

Moledet972

New member
אתה בטוח שיש מושבניקים שמצביעים

ל"עבודה"? כל המושבניקים שאני מכיר מצביעים ליכוד וימינה. בכל מקרה, הבנתי שהמושבניקים הם אלו שמצביעים עבור פואד(כלומר הם השמאל המתון ולא הקיצוני).

yoavl1

New member
מכיר את תנועת המושבים?

למי רוב המשתייכים אליה מצביעים? אגב, להגיד שפואד הוא שמאל מתון ומצנע הוא שמאל קיצוני, יכול רק מי שלא מכיר את המצע של אף אחד מהם. כנראה אתה.

EverMan

New member
הרבה מהמושבניקים

הצביעו פואד רק כטובה אישית לשלום שמחון.

shay or eli

New member
ברוך השם

היו"ר הכי ראוי לאופוזיציית השמאל של הכנסת הבאה (עשו לי טובה, אל תשלו את עצמכם בדיבורים על ניצחון העבודה)

מושון ד

New member
מה זה יו"ר....

אפור כשק ,כריזמה של צנון ומשעמם עד כדי פיהוק... היינו בסרט הזה ,כל מיני מושיעים בעיני עצמם ,חסרי ניסיון שניטחנו לאבק דק ,במיקרה הטוב תוך שנה וחצי (ברק)ובמיקרה הרע תוך חודשיים(שחק). מיצנע עוד ישבור שיא... תחושת בטן אישית? האיש מסוגם של נתניהו וברק :אם הם לא ניבחרים לראשות ממשלה הם לא מעלים כלל בדעתם לתפקד כראשי אופוזציה. את זה משאירים לפואד רמון שרון ושריד...

yoavl1

New member
מה אתה חושב לעצמך?

מצנע לא מודע לכך שהוא כנראה יפסיד את הבחירות? הוא מוכן ומזומן, האמן לי, ל-4 שנות אופוזציה שבסופן התקווה היא להוות אופוזיציה אידיאולוגית אמיתית (דבר שלא נראה במחוזותינו כבר זמן רב). כמובן שחייבים לעשות הכל כדי להביא אותו אל כס רה"מ, אבל גם אני שאני מגדיר עצמי אופטימי, מתקשה להאמין שכך תיראה המציאות.

La Gamba

New member
איזה ראש ממשלה

לא פרש זמנית מפוליטיקה אחרי שהובס? (בתקופה האחרונה)

למעלה