יש לנו טרייד

יש לנו טרייד

הרשתי לעצמי לפתוח שרשור חדש כי אין שרשור חדשות מסודר... ברייקינג ניוז עכשיו בספורטסנטר... הראפטורס שולחים את ג'רמיין אוניל + ג'מאריו מון למיאמי בתמורה לשון מריון ומרכוס בנקס.

STEVE NASH

New member
זה אומר שהראפס מתחילים לרוץ?

קלדרון רכז מעולה לשיטה כזו, מריון כבר הוכיח שהוא שחקן מושלם למשחק הריצה ומוגבל להחריד במשחק ההעומד. בוש הוא גם כן גבוה שיודע לנוע יפה, ואני מניח שלא יצטרך אופנוע פרטי כדי לעמוד בקצב. לגביי מיאמי, הטרייד הזה נותן להם שחקן פנים רציני בצבע כמו שהם רצו[אלא אם כן ג'רמיין מת, ולא יכול לקום לתחייה], מון משדרג את הספסל שלהם והייתי אומר ששתי הקבוצות יכולות להיות מרוצות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין שטורנטו ויתרו על מון

הסיכויין שמריון ישאר אצלם לא נראים לי גבוהים במיוחד ואמנם מתפנה להם המון כסף בתקרת השכר אבל הם עדיין מוותרים על שחקן צעיר ומוכשר ויכול לתרום להם לא מעט בעתיד. אבל מי אני שאתווכח עם קולאנג'לו?

לא כזה צעיר

הוא בן 28 וחצי ולדעתי הוא גם לא ממש מוכשר - די מוגבל שעובד קשה ומתאים לנישה מסוימת . הראפטורס הבינו שעשו טעות עם JO והצליחו לתקן אותה מהר עם הטרייד במטרה לרוץ ללא הבחנה ולנסות אולי לבנות מחדש אם בוש יתעקש על עזיבה מיאמי מאמינים בJO אבל לא נראה לי שהברכיים שלו מסוגלות להחזיק מעמד באינטסיביות אמיתית של שחקן פנים מוביל יחיד בעיקר בפליאוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
בכל מקרה המרוויח הגדול פה זה ביזלי

סביר להניח שהוא עומד לעבור לעמדת ה-PF הפותח של מיאמי וסוף סוף נוכל לראות מה הוא באמת שווה

והאסלם ישחק PG?

אוניל והאסלם יפתחו בפנים, צ'אלמרס ווייד יפתחו בחוץ. מי ה3? לא חושב שביסלי. ובכל מקרה זה לא חשוב מי פותח, יותר חשוב מי יקבל את מירב הדקות. לדעתי מון יפתח, בגלל האיכות ההגנתית שלו. צריך לזכור שיש גם את קוק וג'ונס שמקבלים דקות ב3. בפנים, ג'ואל אנתוני ימשיך לקבל דקות בגלל ההגנה, ומגלור יקבל בעיקר דקה פה דקה שם. ביסלי ימשיך לקבל דקות כמו שקיבל עד עכשיו. עובדה שגם כשמריון היה פצוע, זה לא ממש שיפר את מצב הדקות שלו.

Orenseg

New member
החוזה של מון נגמר העונה,

ועם ג'וניל הם לא יכלו להחתים אותו על יותר מדי מבלי לפגוע בתוכניות ל2010. כשהחוזה של מריון ירד בסוף העונה, יש להם אפשרות להציע לו חוזה מכובד יחסית (מעל המינימום). מון לא ממש צעיר - ביוני הוא יהיה בן 29, מבוגר בחודש מפאו גאסול (שכבר נתפס בעיני רבים כוטרן). הוא הגיע לליגה בגיל 27 וחצי בערך, אבל זה לא עושה אותו צעיר במיוחד...

rapgamer4ever

New member
יש הגיון כספי של טורונטו ומקצועי של מיאמי

רוב הסיכוי הוא שמריון יעזוב את הראפטורס עם תום העונה, אבל תמיד יש סיכוי שהזיווג יהיה מוצלח והם ירוויחו שחקן שמתאים לסגנון המשחק שלהם ואולי אפילו יעזור להם לנצח. גם אם לא- מדובר בהקלה כספית ואני לא בטוח שלתת את מון בשביל זה לא שווה את זה. מיאמי מרוויחה סיכוי לאפשר לביזלי לפרוץ ולהציב חמישייה הרבה יותר מאוזנת שיש בה שחקנים ראויים ב-4 עמדות ולא 3 כמו בעבר. גם אם ג'רמיין גמור סופית, החוזה שלו מסתיים ב-2010 אז זה לא יפגע בגמישות שלהם באותו קיץ. ומון מהספסל לא יכול להזיק.

ThEgReEnKiNg

New member
מגניב.

לא רואה איך זה תורם לרפטורס יותר מדי , אבל החוזה של מריון טוב , יש לנו הרבה יותר מדי רכזים בסגל כרגע :\ , קלדרון , אוקיץ' , סולומון ועכשיו בנקס , שידללו קצת. בכל מקרה הטרייד הזה עדיין לא פטר את הבעיה של טורונטו , וזה שאין לה סווינגמן מריון לא סווינגמן.

Orenseg

New member
מריון ובנקס עברו בטרייד על שני האונילים בליגה

בתוך קצת יותר משנה
ציפיתי שהטרייד יעבור במהלך האולסטאר, אבל הוא נחתם עוד לפני שהאירועים המעשיים נפתחו... מריון ירוץ עם הראפס של קולאנג'לו וטריאנו כל הדרך אל הלוטרי, ובקיץ הראשון ינסה לארגן קבוצה אטרקטיבית מספיק כדי להשאיר את בוש בקנדה. ג'וניל נותן להיט נוכחות מתחת לסל שכל כך חסרה להם בכל פעם ששיחקו מול שחקן בגובה 2.08+ מ'. ביזלי אמור לחזור לחמישיה, אבל הפעם בעמדה 3. אני מניח ששתי הקבוצות כבר לא מעוניינות באמארה. חבל...

88nothing

Active member
הטרייד מצויין לשתי הקבוצות!!!

תחילה טורונטו: ויתור על החוזה העצום של אוניל בתמורה לחוזה הגדול הנגמר של מריון דבר שיאפשר להם להחטים בקיץ שחקן משמעותי ומתאים לשיטה!! או לחסוך כסף ל2010! מיאמי:קבילו שחקן גבוה שהיה כלכך חסר להם!! ובנוסף קיבלו את מון שמאוד מתאים להם!!+החוזה של אוניל(23 מיליון) נגמר ב2010 אז תיהיה אפשרות להחטים את וייד שוב!!

IvgenyIAS

New member
טרייד טוב לשתי הקבוצות

ג'וניל מאזן את החמישיה של מיאמי שהייתה חסרה סנטר. עכשיו ביזלי יוכל לפתוח בעמדה 3 שלדעתי היא העמדה היותר טבעית עבורו (בטווח הרחוק). אם ג'וניל יוכל להישאר בריא אז יש להם חמישיה די טובה למזרח בשנתיים הקרובות. זה גם אומר שבוזר לא יגיע בסוף העונה למיאמי (אולי דטרויט?). מריון לא נותן שום דבר לראפטורס בטווח הקצר אבל הוא נותן להם 25 מיליון בחוזים נגמרים העונה (מריון, פארקר וגארבאג'חוסה). יש לי הרגשה שהם יהיו שחקנים חזקים בשוק ההעברות בקיץ ואני לא אתפלא אם בעונה הבאה טורקוגלו או קלייזה ישחקו בקנדה. אגב, שמועה ב-RealGM אומרת שאמארה כנראה יעבור לקאבס תמורת שרביאק+היקסון+בחירת סיבוב ראשון, עם כי זה נראה לי מוזר שיהיה טרייד כל כך חד צדדי מבלי שכריס וואלאס יהיה מעורב בו.

carmelo

New member
לא הייתי פוסל לגמרי הגעה של אמארה גם

לשתי הקבוצות - טורונטו עדיין מסוגלת להעביר את בוש תמורתו, אם כי נראה שהם מעדיפים שלא, וינסו כיוון חדש עם מריון/פרי אייג'נט בשנה וחצי הקרובים. אבל מיאמי עדיין יכולה לתת את האסלם, ביזלי ופילר בטרייד עם פניקס, אולי גם עם ממפיס כצלע שלישית. מקצועית וגם כלכלית, זה טרייד טוב למיאמי. אם מריון היה מסיים חוזה, היו להם רק 10 מיליון דולר פנויים לבזבז בקיץ. לא יודע אם זה מספיק בשביל בוזר ובכל מקרה, עד כמה כדאי להביא אותו כשיש לך כבר את ביזלי ואין סנטר. הצעתי את ראשיד כאופציה, אבל הוא מזדקן ומעבר לשיאו. קיץ 2010 לעומת זאת, יהיה יותר אטרקטיבי ואז בנוסף לווייד ואוניל שמסיימים חוזה, גם המשכורות של האסלם ובלאונט ירדו מהספרים, כשבנוסף מיאמי נפטרה מהחוזה של בנקס. טורונטו יכולה לנצל את הקו הקדמי החדש שלה רק עם מאמן ראוי שיתכנן להם תרגילי התקפה שמבוססים על תנועה מרובה של ברניאני ובוש מרווחי ההגנות, עם חיתוכים של מריון פנימה. אם מריון יעזוב בקיץ, הם באמת יוכלו להחתים איזה סווינגמן כשאולי גרהאם יכנס לחמישיה גם כן. לגבי השמועה על אמארה לקאבס, פניקס יכולה להשיג הרבה יותר. אם זה יצא לפועל, סימן שממש מחזיקים שם מהיקסון, אבל גם אם הוא יצדיק את האמונה הזאת, זה טרייד רע כאן ועכשיו.

88nothing

Active member
אסור לפיניקס לותר על אמרה!!

הוא השחקן היחיד בקבוצה שיהיה אפשר לבנות עליו בעוד שנתיים!!! אם הם יותרו עליו אז הם בבעיה רצינית ב4 שנים הקרובות!! לעומת זאת איתו ואחרי שיסתיים לשאקיל החוזה הענק תיהיה להם אפשרות לבנות הלאה!! סה"כ יש שם סגל מעניין עם בארנס וריצרדסון! עוד כמה תוספות לפאזל(בעוד שנתיים) ותיהיה שם קבוצה ממש מעניינת!!

להחליף עכשיו את בוש ואמארה?

ואז אמארה ישחק סנטר? או ברניאני סנטר לצד אמארה? הם יחטפו 150 נקודות למשחק...

IvgenyIAS

New member
לאו דווקא בגלל שהם מחזיקים מהיקסון

לפי הדיווחים האחרונים סארבר מתחיל להיות יותר מעורב בשיחות על אמארה ובוא נגיד שלא סתם קוראים לו "Cheap Sarver".

Orenseg

New member
לפי הדיווחים הוא גם מוריד את ערך הטרייד

של אמארה. אידיוט!

IvgenyIAS

New member
האמת, ליבי על אוהדי פיניקס

רק לחשוב איזה שחקנים הם פיספסו בגלל קמצנות של הבעלים: פרננדז, רונדו, רודריגז (שחקן לא משהו אבל בטוח היה תורם יותר מדראגיץ', בטח בתקופת דאנטוני), נייט רובינסון, לואל דנג. ואחרי זה עוד אומרים שסטרלינג קמצן.

למעלה