יש לנו טאג ליינס !!

יש לנו טאג ליינס !!

המוון תודות לצחי kle - ז-ה בדיוק מה שהתכוונתי אליו ! 10 ! ולכולם .. אתם לא יודעים איזה הבדל יש בין יחס ההנהלה של תפוז לזו שהייתה בוואלה.. אתה מבקש משהו להוסיף/לשנות/לבצע בפורום כדי לייעל אותו או לשפר את השירות לגולש ואתה לא מקבל תשובות כמו - "נראה..אולי..אין תקציב..זה לא חשוב... עוד כמה זמן נבדוק את זה.." כמו שהיה בוואלה אלא תשובות רציניות כמו : "זה הפרויקט הבא שלנו-מייד אחרי שנסיים את הטיפול בביצוע הבקשה הקודמת של מנהלי הקהילות". פשוט נפלאים !

GPZiv

New member
וואלה!! יש לנו טאג ליינס.

עכשיו אפשר לדבר שטויות בלי סוף על מנת שכולם יראו ויראו איזה מסובבים במוח אנחנו. כרובי- רק אל תשים את ההודעות שלי בטאג ליין.

Phangan

New member
אז עכשיו אנחנו מרגישים בבית

כרוב באמת על תשים את ההודעות שלו בטאג ליין
Phangan

מיצו

New member
עכשיו אפשר להציע עוד ייעול:

די לשילטון העריצות של כרובי!!! אני מציע את הייעול הבא: (תסלחו לי אם זה כבר הוצע. אני סובל מאובדן זיכרון זמני. או שאולי זה מתמשך? אני כבר לא זוכר.) לכל הודעה יש להצמיד לתחתית לינק לפקודת הצבעה. למה מתכוון המשורר? כפי שיש "תגובה", "הדפס", "10 הודעות אחרונות של כותב זה" וכו´, יהיה לינק נוסף שאומר "הוסף ניקוד" או "הצבעה עבור הודעה זו". כל מי שחושב שההודעה הספציפית היא כל כך מבריקה, מדהימה, מקעקעת את אושיות הפורום, מזעזת יסודות עולם, ראוייה לחריטה על בית החזה עם סכין יפנית - בקיצור - חבל"ז - ילחץ בקליק על הלינק, וייפתח חלון חדש שיגיד לבחור/ה "תודה על תגובתך, הצבעתך תצורף לתיק האישי של המשתמש" וכו´. כל הצבעה תצרף לכותב ההודעה 12 נקודות, או דוז פואה, או תריסר נקודות, או כל שיטת ניקוד אחרת. לכל חבר פורום יכולות להצטבר נקודות, והן יאופסו בסוף כל חודש, אם אפשרות לשמירת ניקוד למשך שנה או משהו כזה. מעין אליפות כותבי הודעות מוצלחות. נניח שמר בחור כתב הודעה מדהימה, נתנו לו נקודות, ברגע שהוא עובר סף מסויים, הוא נכנס לטאג ליינס. די לשילטון העריצות של כרובי! די לליקוקי הישבנים כדי לזכות בחסדיו של הדספוט כרובי! אני קורא להפיכה! מהיום דמוקרטיה אמיתית תשרור בארץ התפוזים! (אגב, כראוי בכל דמוקרטיה אמיתית כמו שלנו, תמיד יהיו אלה שינסו לגנוס נקודות. לכן אני מציע מיד הגנה מפני רמאויות באמצעות מניעת הצבעה חוזרת מאותו IP. זה אפשרי, אין שום בעיה עם זה. כמובן שאחד יכול להתנתק ולהתחבר מיליון פעם מהאינטרנט כדי להחליף לעצמו IP, אבל אם הוא מספיק אידיוט כדי לבזבז פעימות מונה על נקודות, הוא ראוי להופיע בטאג ליינס).

the_roadrunner

New member
מיצו-נראה לי שעכשיו אחרי הנאום...

חוצב הלהבות שלך "בגנותו" של ה"עריץ" כרובי הסיכוי היחידי שנראה את ההודעות שלך מככבות בטאג ליינס יהיה רק אם ההצעה שלך אכן תתקבל... ו....אל תשכח מי מציע את ההצעות הללו בפני מי שקובע(רמז-השם שלו מתחיל ב"כרובי"..)..

מיצו ..בכל מקרה ההודעות שלך יהיו שם

רק לדעתי יהיה לנו קשה לעמוד בקצב של ניקוד כל ההודעות החזקות,טובות,מצחיקות,דרמטיות,כסאחיסטיות,שרמנטיות,מסטוליות וכו´.. למרות שיש בזה יתרון כי אז מי שבאמת צריך להיות יהיה שם .. (ולא שאני אומרת/כותבת חלילה שהכרוב לא ממלא את תפקידו נאמנה.. כרובי אתה נאמן למקור ? טוב אני מהאו"ם קשה לי להחליט - למרות שהאו"ם החליט לעזור לחיזבאללה .. אז אני אעזור למיצו .. יורץ מיצו לטאג ליין .. ד.א. מיצו למה לא סיפרת שלקחתי אותך ברול-און ? בילבי

מיצו

New member
בילבי, הרול און היחידי שלך זה

הדיאודורנט... פחחחחחחח... רול און קעלק... אבל מי יודע, כשיהיה לך GS אני באמת אתחיל לשקשק...

dr_R

New member
מיצו אתה מתבזבז פה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אנחנו צריכים ראש ממשלה

מיצו

New member
ראית מה קרה לשני אלה האחרונים?

ואיך זה שעכשיו הולך לאכול אותה בעתיד הלא רחוק? מה נראה לך? שאני רוצה להתבזבז? אני מציע מועמדות למזכ"ל החיזבאללה. שם יש חשיפה טובה יותר, אחלה אוכל, אקשן, ונותנים כבוד. הרבה כבוד.

Energizerit

New member
מיצו אתה ממש מבריק. תמיד היית כזה?

או שמא השתין עליך איזה חתול? עד עכשיו אני זוכרת את ה"חליעה לה בפלה" שלך, ונקמה תגיע בהמשך, בהתאם, בזמן ובמקום שנמצא לנכון.

מיצו

New member
תיזהרי ממני, דורסל!

מה קרה? לא נפל לך האופנוע היום אז תפשת תחת על מיצו? רק נתתי למישהו לקחת אותי ברול און וכבר כל אחד חושב שהוא מלך! צריך לשים לזה סוף!

למעלה