~יש לנו את כל הזמן~

ח ל ו ן

New member
~יש לנו את כל הזמן~

ביום שני בדרך חזרה מראיון עבודה (מוצלח מאוד, אגב) עליתי על טרמפ עם זוג זקנים מאוד נחמד אך הם כנראה מאוד רגישים לקור כי הם הפכו את האוטו שלהם לתנור! ללא מזגן, חלונות סגורים, ביום שרב לוהט! בכל מקרה חשבתי שאני מת ורציתי לקבור את עצמי איפשהו (אולי יהיה שם קר לפחות!). בכל הזמן הזה ברדיו פעל בשקט כך שלא ממש שמתי לב אילו שירים מנוגנים. לפתע כשהגענו לצומת רעננה, שמעתי את השורה "היונה בחדר, מחטי אורן יבשים וכו'". האזנתי לשיר והוא פשוט נתן לי כוח להמשיך את הנסיעה מגיהנום! זה נשמע מאוד טיפשי אבל זה היה מדהים! בכלל לא ידעתי שהשיר יצא לרדיו ואני לא יודע לצערי באיזו תחנה הוא שודר... רק רציתי לחלוק ולשמוע אולי תגובות או שותפות להרגשה (הזדהות בלשון צחה יותר) וסליחה שאני מציף את הפורום...

evib

New member
אני יכולה רק להגיד לך...

שההודעה שלך עשתה לי חשק ואני שומעת ברגעים אלה (שוב...) את האלבום... פשוט אף פעם לא נמאס ממנו.. ולגבי ההזדהות: אין ספק שמה שנותן לי כוח להתחיל יום של לימודים מ-8 בבוקר ועד 19:00 בערב זה האלבום הזה... ומה שעוזר לי להתרענן אחרי יום כזה זה... כן, גם האלבום הזה (בשילוב עם מקלחת טובה...) לגבי שירים ספציפיים אני אישית מקבלת המון כוח מ"את שקט". הוא ממש חזק בעיניי ו... טוב, נו אם אני אתחיל אני אציין את כל השירים באלבום בסופו של דבר אז נשאיר את זה ככה... לילה טוב וחג שמח...

evib

New member
גם לדעתי...

זה מה שאמרתי... (אני ממש אוהבת את כל השירים אבל אין ספק שהוא הכי חזק...)

Scaly

New member
דווקא השיר הזה?

שיר יפה בהחלט אבל דווקא לפי דעתי טיפה של אור השיר הכי טוב גם מבחינת ההפקה

evib

New member
זה גם שיר

שאני מאוד אוהבת... אם לומר את האמת אין לי באמת העדפה ברורה... אני חושבת אבל ששלושת השירים שהכי מדברים אלי הם "את שקט", "טיפה של אור" ו"מיתר" וגם "המון אנשים" -טוב נו, כמו שאמרתי אין העדפה ברורה וסביר להניח שאם אני אמשיך תהיה כאן בסוף רשימה של 14 שירים...(לפחות...
)

abarak88

New member
זה גם עשה חשק לי!!!

לשמוע את השיר..ובאמת הוא שיר מדהים... פעם הייתי בת"א עד השעות הקטנות של הבוקר [
] והייתי הכי עייף בעולם..משוטט לי ברחובות...וזימזמתי לי את השיר והוא לא יצא לי מהראש..הוא באמת שיר ברמות גבוהות...כזה שנותן כוחות... אחרי זה חזרתי הביתה ושמעתי את השיר הזה כל היום!!! מדהים

למעלה