יש לנו ארץ נהדרת?

johny_abola

New member
יש לנו ארץ נהדרת?

שאו שאולי משתינים עלינו בקשת? מה דעתכם על כל הפרשות האחרונות - לקטים מוגזמים, הפסקות פרסומות ארוכות ועוד? האם זו אכן ארץ נהדרת?

גרייי

New member
מסכים../images/Emo45.gif

זלזול מוחלט בצופה. בעוד שבארה"ב יש בעונה למעלה מ15 תוכניות במקרה הרע, כאן בארץ, אוכלי החינם מארץ נהדרת שמרשים לעצמם לצחוק על כל אוכלי החינם האחרים, מנפקים פרק בתדירות של פעם בחודש. צביעות. מישהו צריך לעשות על זה מערכון.

בהחלט נכון

העונה הזו גם ככה היתה יחסית חלשה לעונות הקודמות , והיו הרבה קטעים לא מצחיקים ויבשים. עלמה זאק לדעתי היתה מדהימה ומצוינת , והרבה יותר טובה מאורנה בנאי ,שבהרבה קטעים לא הצחיקה. הזלזול הפעם בצופים מוגזם ביותר , גם מתחילים לא בשעה שנקבעה , גם הפרסומות ארוכות ומייגעות מדי , ובעצם התוכנית היא רק 45-50 דקות לדעתי , אם מורידים את זמן הפרסומות.

johny_abola

New member
קצת מפתיע לקבל מכם תמיכה...

בכל זאת, פורום המעריצים - אתם לא אמורים לסקול אותי באבנים?

PopPy

New member
גם מעריצים לא אוהבים שמזלזלים בהם..

הייתה עונה לא טובה, אני לא חושבת שיש מישהו שיחלוק על זה. היו פה ושם תוכניות יותר חזקות, אבל כשמסתכלים על כל העונה (ועל כל ההפסקות והלקטים), זה פשוט לא היה זה. נישאר לקוות שהם ילמדו את הלקח לעונה הבאה ויגיעו עם כוחות מחודשים, אחרת לא יישארו יותר מידי מעריצים..

shirstan

New member
לא רק זה, שלחתי מכתב לנציב תלונות

הציבור, והוא החזיר לי מכתב אטום שאמר שהם לא מתערבים בזה ולזכיינים יש זכות לפי החוק לשדר עד 20% שידורים חוזרים מכלל כל השידורים.

למעלה