יש למשהו מידע על...

ברק 188

New member
יש למשהו מידע על...

מחלקת שיקום "נירופסכיטית" רח' החרוצים 14 ת"א אני מוזמן לשם ?

ברק 188

New member
כן יצא מצחיק אבל התכונתי ברצינות.

נשמטה לי ר צריך להיות "נירופסכיטרית" ועוד ברחוב החרוצים- זה מגלל כאבי צוואר ורדימות שתוקפת את ידי ורגלי מידי זמן כבר שנתיים שהמצב קיים ולאחרונה מחריף. "באסותא" רוצים לנתח להוריד לחצים אבל יש גם המלצות אחרות לא לנתח כנראה שזה קשור למצב הפגימה שלי וצריך טיפול מתאים עברתי דיקור ושיאצו (על חשבוני) ללא הועיל,כעת יש המלצה על טיפול בבריכה הידרו' קופ"ח לא מאשרת טיפול ולמשרד הבטחון אני אפילו לא חושב ללכת עוד יותר קשה להוכיח להם שיש קשר.

עָנת

New member
ברק יקירי,../images/Emo52.gif

הייתי בטוחה שהשאלה שלך הלצה
מה שם המרפאה
מדוע קופ"ח לא מאשרים לך טיפול רפואי
אני שולחת לך מסר

ברק 188

New member
קבלתי הכל בהבנה,זה קורה לכולנו

במיוחד שעושים טעות כתיב ומוספיים לזה חרוצים. שם מרפאה לא יודע מלבד מה שכתבתי , למה קופ"ח לא מאשרת למה שתאשר על קצוצים שמעת? ואנחנו הקצוצים. ןביבי אומר שיקפצו לי. חוץ מזה, שבוע טוב ושקט לכל חברי הפורום ועם ישראל.

עושים טוב על ה-../images/Emo23.gif

פורום למען הקהילה יוצא במבצע תרומות מיוחד לקראת ראש השנה. גם אתם יכולים לעשות משהו למען אלו שאין להם. הרתמו למבצע בפורום.
היום ב-19:00 פורום יוצאים בשאלה מארח את ורדה ליפשיץ, יו"ר אגודת הל"ל (האגודה לחוזרים לשאלה), שתענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
אתמול התקיימו טקס פרסי הוידאו הגדול של MTV. בואו לדסקס על זה בפורום MTV. מי הם הזוכים הגדולים?
הערב ב-20:30 נעביר בשידור ישיר את הקוקטיל המיוחד של סיום העונה השניה של "אהבה מעבר לפינה". השידור יחל בשעה 20:30. צפו לראות שם את כל הכוכבים!

למעלה