יש למי להצביע!

גרומפי

New member
יש למי להצביע!

בבחירות הבאות אלינו או טו טו יש רק שאלה אחת-מי ינהל את ענייני הפנים של ישראל,האם זו תהיה שס או שינוי? במדינה דמוקרטית המיעוט זכאי לזכויות אבל גם הרב זכאי! גם הרב הדומם שמשרת בצהל,עובד קשה,ומשלם מיסים אדירים זכאי לקבל משהו כדי שבממשלה הבאה המפלגה שתנהל את מה שקורה בתוך ישראל תהיה שינוי ולא שס יש עלינו חובה להצביע לשינוי כדי שמיליון אזרחים בארץ יוכלו להתחתן בארץ בנישואים אזרחיים כדי שהכסף ילך לחינוך ספורט ומדע ולא למקוואות כוללים ואירגוני החזרה בתשובה כדי שסטודנט לא יצטרך לשלם 60 אלף שח בשביל תואר כדי שיהיו הסעות לביהס לכולם ולא רק לחינוך התורני של שס כדי שהמדינה תתחיל לבנות ולהשקיע בתשתיות ולא תעביר חצי מהתקציב שלה לתשלומי העברה וקיצבאות כדי שלא ישלחו פקחים לחנויות שפתוחות בשבת ויקנסו אותם כדי שבממשלה הבאה לא יהיה 15 אלף שרים כדי שיבוטל משרד הדתות המיותר והמגוחך כדי שתהיה תחרות והפרטה של כל החברות המונופוליסטיות וחסרי ההתיעלות כדי שעם ישראל ינהל את ישראל ולא שני רבנים בבני ברק יש למי להצביע
שינוי

Zack DA

New member
אתה מנסה להצחיק... ../images/Emo6.gif

וביתר פירוט: שינוי לא תשב בממשלה של הליכוד גם אם יהיו לה יותר מנדטים מאשר לש"ס, מקווני שאתה מודע לכך. שינוי היא מפלגת "אנטי" גזענית, שיוצאת בקולי קולות נגד ספרדים וחרדים. שינוי זו הצבעה מטופשת ספק לאופוזיציה ספק בזבוז קול. צחי

eviv

New member
אתה לא תואם את מצע מפלגתך!!!

קודם כל שינוי מוגדרת בתור מפלגה של אנשים שהמצב הכלכלי שלהם נחשב בינוני אין לה שום אינטרס ואין לה שום דבר שעשתה למען החלשים במדינה יותר ממיליון אנשים!! היא הצביעה למען התקציב שהורים את קיצבאות הגימלאים ממש עוזרת לחלשים!!?? אבל חוצ מזה שינוי היא מקבילה לשס אם שס היא נגד הציבור החילוני שינוי היא נגד ציבר הבוחר שס

שינוי זו מפלגה נורמלית..

שינוי היא לא מפלגה גזענית,לדעתי היא רואה את המצב,היא מפלגה שלא פונה,לא ימין ולא שמאל. היא מפלגה שסוף סוף מכניסה לש"ס ובגדול!! כי היא מפלגה שרואה את המציאות בעיני הציבור החילוני,הציבור הגדול יותר במדינת ישראל.

Zack DA

New member
מצאת לך אויב חדש, הא ?

אני דווקא מעריץ גדול של ש"ס (אז נכון, אני חושב שחוק טל הוא חוק איום ונורא, אבל יש לציבור של ש"ס צדדים חיוביים כמו למשל דמוגרפיה). הייתי מנסח זאת כך: שינוי זו מפלגה של פחד. אין להם מצע קונקרטי, אלא רק שנאה. להב, אולי במקום לקוות שיפגעו בש"ס תקווה שמר"צ תפגע ? צחי

eviv

New member
למה שמרצ תיפגע?

מה היא כבר עשתה היא חוקקה חוקים חברתיים מעל לכל המפלגות האחרות? היא לא הציעה חוק הנותן לעשירים ולוקח מעניים? היא לא הצביעה בעד חוק טל? מה רע במרצ? ולפני שתחשבו להגיד שמרצ שונאת ישראל תיזכרו "שמרצ היא מפלגה ציונית" שהיא בעד מדינה יהודית וכל אזרחיה

Zack DA

New member
צודק ולא צודק

אם מר"צ הייתה מתנהגת לפי המצע הציוני שלה - לא הייתי מייחל לנפילתה בבחירות. "מדינה יהודית וכל אזרחיה" ? זו המצאה חדשה ? מדינה יהודית, או מדינת כל אזרחיה ? צחי

eviv

New member
הכוונה היא...

שזו לא מדינה של יהודים בלבד שרק להם יש חובות וזכויות הכוונה שלמדינה שלשנו יש ציביון יהודי היא לא פעם מוגדרת כ"מדינת היהודים" כשאתה מדמיין יהודי אתה מתכוון לאדם שומר מצוות? או אתה מתכוון לאדם שהוריו עשו ברית מילה? היא גם מדינה יהודית וגם מדינת כל אזרחיה תראה את חוק טל תראה את טיסות אל על בשבת תראה את אופן נסיעת אוטובוסים בשבת המדינה בקונפליקט.... יש ספר בנושא אני לא זוכר את שמו את תרצה אני ימצא אותו...

אני מתבייש במר"צ

מר"צ בתור מפלגה שיושבת בכנסת ישראל,מוחה נגד צה"ל ונגד ראש הממשלה בכזה חריפות,מה כבר קרה?..מי אתם בכלל?!!!!!!. ועוד משהו-אני חייב להגיד שאני מתבייש ביוסי שריד הזה,שאני הייתי בטקס לשנתיים של הנעדרים,הוא היה חייב להכניס פוליטיקה והכניס מיד את הסרבנות,איך אין לבנאדם חוצפה לבוא ולהגיד "סרבנות זו ציונות" ועוד אחר כך ללכת לטקס שכזה,זה מראה כמה הבנאדם הזה בוגד במדינה,ואני שמח מאוד שצעקו לו באותו רגע מהקהל-רד מהבמה.אני מאוד שמח. איך אפשר לתמוך בסרבנות????????....איך?...בגלל דעות מחורבנות שיש לאנשי מר"צ?????????????????????????????????????????????????????????????????. אני מתבייש במר"צ בגלל שהיא צריכה להיות מפלגה שתומכת בישראל,לא ברשות הפלסטינית.

eviv

New member
מרצ לא תומכת בזה

מרצ לא תומכת בסרבנות ולא תומכת בהשטמתות דבר שכתוב גם במצע שלה וגם מוזכר בשיחות עם חברי הכנסת שלה מרצ מוחה נגד דרכה של המדינה היא אומרת שצריך לפעול בעזרת חיסולים ממוקדים אבל צריך גם לפעול בנושא המדיני עם רק נחסל לא נשיג שום דבר הוא לא אמר שצריך לסרב או שסרבנות זה בסדר כי זו לא דעתו ולא דעת המפלגה אני לא יודע מאיפה פיברקת את זה או מאיפה הוצאת את הציטוט הזה מרצ היא מפלגה ציונית הדוגלת במדינה יהודית ודימוקרטית מרצ לא תומכת ברשות הפלסטינאית היא בעד ישראל והמצע שלה אומר איך צריך להגן או לשמור על מדינת ישראל ולא איך לשמור על הרשות הפלסטינית הסרבנים לא מוצאים בית במרצ אלה במפלגות יותר שמאלניות

Zack DA

New member
רגע, רגע

אז למה שריינתם מקום שישי ברשימה שלכם לתומך סרבנות מובהק ??

eviv

New member
מקום שישי לא שוריין...

המקום ה12 שוריין לחבר במפלגה שהתאחדה עם מרצ כמו העבודה ומימד כמו האיחוד שרוצים לעשות בימין לכן שוריין מקום

למעלה