יש למי להצביע!

גרומפי

New member
יש למי להצביע!

בבחירות הבאות אלינו או טו טו יש רק שאלה אחת-מי ינהל את ענייני הפנים של ישראל,האם זו תהיה שס או שינוי? במדינה דמוקרטית המיעוט זכאי לזכויות אבל גם הרב זכאי! גם הרב הדומם שמשרת בצהל,עובד קשה,ומשלם מיסים אדירים זכאי לקבל משהו כדי שבממשלה הבאה המפלגה שתנהל את מה שקורה בתוך ישראל תהיה שינוי ולא שס יש עלינו חובה להצביע לשינוי כדי שמיליון אזרחים בארץ יוכלו להתחתן בארץ בנישואים אזרחיים כדי שהכסף ילך לחינוך ספורט ומדע ולא למקוואות כוללים ואירגוני החזרה בתשובה כדי שסטודנט לא יצטרך לשלם 60 אלף שח בשביל תואר כדי שיהיו הסעות לביהס לכולם ולא רק לחינוך התורני של שס כדי שהמדינה תתחיל לבנות ולהשקיע בתשתיות ולא תעביר חצי מהתקציב שלה לתשלומי העברה וקיצבאות כדי שלא ישלחו פקחים לחנויות שפתוחות בשבת ויקנסו אותם כדי שבממשלה הבאה לא יהיה 15 אלף שרים כדי שיבוטל משרד הדתות המיותר והמגוחך כדי שתהיה תחרות והפרטה של כל החברות המונופוליסטיות וחסרי ההתיעלות כדי שעם ישראל ינהל את ישראל ולא שני רבנים בבני ברק יש למי להצביע
שינוי

אני באמת לא מבין

למה קליינר לא מצטרף לאיחוד הלאומי? הימין עלול לאבד מנדטים לטובת השמאל בדרך הזו!

hungry penguin

New member
כי קליינר די אידיוט

הוא היה אורח בפורום אקטואליה... מה הוא אמר? "כל מי שמביא עשר ילדים לעולם עושה יותר למדינה מאשר חייל בסיירת מטכ"ל"

יכול להיות שהוא צודק....

אם כל הילדים ישרתו בצה"ל, ורובם ביחידות קרביות, אז הוא צודק... אבל אם הם יהיו פרזיטים שלא הולכים לצבא וחיים על חשבון אלו שכן הולכים, אז הוא טועה בגדול.

masorti

New member
לא מדויק...

כל אותם ילדים שלא ישרתו בצבא יגדלו ויזכו בזכות בחירה. והקולות שלהם ימנעו השגת רוב ערבי בכנסת. ענין של מתמטיקה פשוטה.

ללביא1 ../images/Emo46.gif

אני מאד מאד מאד כועס ורותח שאתה מכפיש את שמו של ח"כ קליינר וקורא לו בהודעה תחת הכותרת "אפרופו קליינר" אני יודע שאתה פעיל מולדת גם אני חבר מולדת ותומך באיחוד-הלאומי לשילטון אבל אם אתה מר. לביא1 פעיל וחבר מולדת ותומך בטרנספר אז למה אתה מכפיש את שמו של ח"כ קליינר שגם הוא בעצמו תומך בטרנספר הייתי בטוח שזה איש-שמאל שיכתוב "אפרופו קליינר" אבל בטוח שלא אתה, חבר מולדת בכבודך ובעצמך בושה וחרפה !! להיפך תגיד "אפרופו שריד" או "אפרופו מצנע" אבל לא "אפרופו קליינר" קליינר תומך בדיוק כמו גנדי בטרנספר אלא רק שעדיין לא הצטרף לאיחוד-הלאומי וזה הטעות שלו אני בעד הצטרפותו המיידית של חירות לאיחוד-הלאומי קליינר וליברמן לשילטון !!

אבל למה לא גם וגם?

קח לדוגמא את הציונות הדתית: גם מביאים הרבה ילדים וגם משרתים בצה"ל, עד כדי כך שהביאו את אותו קיבוצניק נאלח לאמירתו החצי-אנטישמית השבוע.

Roobie

New member
אנטישמית?

אני לא מסכים עם מה שהוא אמר, אבל מה הקשר לעזאזל לאנטישמיות?

חצי אנטישמית

השינאה שלו לדתיים באשר הם מזכירה במאפיינים רבים את השינאה ליהודים באשר הם.

Roobie

New member
שנאה לדתיים?

לא היתה בדבריו שנאה לדתיים. אל תמציא שטויות.

hungry penguin

New member
נראה שלא שמעת את דבריו...

אני אקח את הסיכון שחיים יבין יאמר שדבריי הם דברי בלע, ואומר: הקיבוצניק ההוא הוא יהודון קטן.

למעלה