יש למישו שמץ

MaddyD

New member
יש למישו שמץ

כמה עולה ההופעה בצוותא בסוף החודש?

evib

New member
אני משערת שבאזור

ה-100 שקלים. אפשר להתקשר לברר...

evib

New member
ככה זה עלה בפרדס חנה

אלא אם כן את סטודנטית או חיילת ואז יש הנחה ל-80 אבל סתם לידע הכללי אני חושבת שאביתר שווה כל סכום שבעולם... ההופעה מדהימה!

לא מסכימה איתך

נכון שאחת המטרות שלו היא להרוויח כסף. אבל המטרה היותר חשובה היא ליצור מוזיקה ולרגש את אלו ששומעים את אותה מוזיקה, לא? הוא בטח לא צריך לקחת כ"כ הרבה כסף [100 שקל להופעה אחת זה הרבה, לדעתי], במיוחד במצב הכלכלי כיום. אני מניחה שאני מצפה מאדם שהשקעתי 70 ש"ח בדיסק שלו [כשיכולתי כמו כל אדם אחר לצרוב], שילך לקראתי[?] ולא יגרום לי לבזבז כ"כ הרבה כסף [מה גם שהוא לא מופיע בעיר שאני גרה בה, כך שהאפשרות היחידה שלי היא לשלם לפחות 150 כדי לראות אותו מופיע] כדי לכבד אותו בנוכחותי בהופעה שלו. אני אוהבת את אביתר כאמן, הוא אחד המוכשרים, אבל מצטערת, זו אני. חבל שהוא הופך ליהודים "160 (או כמה שזה לא יהיה) ש"ח לכרטיס".

evib

New member
תראי ../images/Emo4.gif

אני משערת שמחירי הכרטיסים עלו בגלל שהוא עובד עכשיו עם הרכב וכל אחד מהאנשים בתוך ההרכב הזה צריך לפרנס משפחה איכשהו...
אני לא אהיה זו שתשכנע אותך לקנות כרטיס וללכת כי אני קיצונית בקטע של מאיר ואביתר והייתי מוכנה לשלם גם הרבה יותר בשבילם אבל אני הייתי והיה לדעתי שווה את זה... (שוב- אובייקטיבית אני לא כי אני ממש מעריכה אותו אז אני לא יודעת...) שיקול שלך...

MaddyD

New member
את חיה בסרט

הייתי בהופעות של הרכבים גדולים וכמה להקות בערב ב15 שקל לערב ואפילו חינם. זה לרווח אישי וזה ברור. זה לא ימנע ממני ללכת להופעה, אבל רק אחת.

evib

New member
סבבה... ואגב

מאוד נחמד לי בתוך הסרט שלי וגם אם זה לרווח אישי זה מגיע לו לדעתי...

האמת?

שכבר שנה אני רק טוחנת לחברה שלי את השכל שאני רוצה שהוא יחזור להופיע. אני בטוחה שמתישהו אני אלך להופעה אחת שלו [כשתהיה בחיפה
], אני רק אומרת שחבל שהוא הפך לחומרני [בטח אחרי כל ההארה הדתית שלו].. :|

evib

New member
אני לא מאמינה

שהוא הפך ל"חומרני". הוא הפך לאדם שאחרים תלויים בו ולא יכול לקחת סיכונים יותר, זה הכל. יש לו אישה וילד וחצי לפרנס... אבל חומרני הוא ממש לא. רק עכשיו הוא דיבר על זה שהוא לא מודד הצלחה לפי כמות המכירות...

abarak88

New member
../images/Emo45.gif אני ממש מסכים עם מה שאמרת ו...

אביתר בנאי הוא אחד האמנים [כולל עמיר בניון] שהכי לא חומרי בעולם! הוא באמת אמן שעושה את הכל מאהבה למוסיקה ולא בשביל "לעשות כסף טוב" בואי ניקח לדוגמא את עברי לידר שהוא אמן שאני חושב שהוא כישרוני הכי בעולם, וזמר ענק והכל אבל הוא חומרי אפשר להגיד. [להלן "סלקום"] והוא לא צריך לפרנס משפחה כמו אביתר והכל ולוקח להופעות גם מלא כסף. אבל מה לעשות שאביתר צריך להופיע ולקבל על זה כסף, תחשוב גם שזה לא תלוי רק בו יש גם את הנגנים,אמרגנים,ועוד מלא אנשים שמקבלים כסף מההופעות.... אז שתדעו לכם המצב ה"אקונומי-אומנותי-מוסיקלי" [חחח המצאתי מילה (?)] הוא ממש גרוע, ואם יש אמנים שצריך להעריך זה אביתר ...כמובן שיש עוד אמנים רבים שמגיע להעריך...

0mroosh

New member
ובנוסף לזה שזה מחיר התרבות

במדינה שלנו. 100 שקל להופעה של שעתיים, זה כמו תאטרון,הופעות מחול וכו'.

MaddyD

New member
אתם ממש מגזימים

אני מסכימה עם כל שאדם צריך להתפרנס אבל 100 זה המון. יש הופעות של 15 שקל כפי שאמרתי, ו100 שקל להופעה של שעתיים זה אומנם נורמלי אבל לא הופך את זה לנכון שלמה ארצי עולה 300 שח, אז? אני החשבתי את אביתר כאלטרנטיבי, אני מודעת לכך שהוא במיינסטרים ואני אלך ואשלם את ה100 שקל האלה. אבל אני עדין יודעת שיש פה התמסחרות

0mroosh

New member
אבל זה לא שפתאום החליטו.

זה היה ככה מאז ומתמיד ומאחורי ההון שאת טוענת שהם עושים יש מלאכה מרובה. ציינו כבר לפני, סיבוב הופעות כרוך באמרגנים, נגנים,נהג צמוד,שכירת אולמות ועוד המון פרטים קטנים. ברור שחלק מזה זה למטרת רווח, אנשים צריכים לחיות ולחיות כמו שצריך. וחוץ מזה שאביתר בנאי לא יגבה 15 שקל להופעה שלו וגם לא 50, זה רק מוריד מהערך שלו כאמן חשוב.

MaddyD

New member
אם בעינך

אמן נמדד על פי מחיר ההופעות שלו אז זה עצוב

abarak88

New member
זה לא קשור כל-כך...

מה שעומר התכוון בעצם זה שלאומנות [במקרה זה קריירה מוזיקלית] אמור להיות סטטוס מסויים.

0mroosh

New member
אמן לא נמדד ע"פ מחיר ההופעות שלו

,לא לזה אני מתכוון. אני פשוט אומר שאביתר צריך לקבל את הכבוד המגיע לו, אחרי שנות קריירה קשות ועמל רב, הבן אדם לא צריך להופיע בבארים ולקבל 4 שקל להופעה.

amitco

New member
לא מוגזם בכלל

אני סטודנטית תפרנית!!! אין מה לעשות ככה עולה הופעה של זמר שמכבד את עצמו. אז אני לא אלך להופעות הראשונות וגם עדיין אין לי את הדיסק החדש, אבל הכל יהיה.סבלנות. 100 ש"ח זה ממש אבל ממש לא מוגזם! אני לא יודעת איזה הופעות ראית ב-15 שקל ומה הן היו שוות. הייתי בהופעות בחיים שלי ועל אף אחת לא שילמתי סכום של פחות מ60 שקל. (חוץ מאלה שיש באוניברסיטה והן מסופסדות). קצת כבוד לאביתר שמתפרנס ממוסיקה. אל תשכחי שהוא צריך להחזיר את ההשקעה של התקליט שזה כמה עשרות אלפי דולרים, והשנים שהוא לא עבד בשביל להוציא בשבילנו את הדיסק. הוא צריך לשלם לנהגים, להרכב... בקיצור, זה לא ממש פשוט בעיקר לא בארץ ובעיקר לא לאמן כמו אביתר. אם את לא יכולה פשוט אל תלכי. זה בדיוק כמו העניין של כל אלו שאומרים שדיסק בארץ זה דבר יקר אז הם הולכים וצורבים... אם אין- לא קונים. פשוט מאוד!

למעלה