יש למישהי ניסיון עם דיאטה בהנקה?

אורנייה

New member
יש למישהי ניסיון עם דיאטה בהנקה?../images/Emo80.gif

היי כפי שסיפרתי אני חודש וחצי אחרי לידה ,נואשת ממשקל עודף (שלא באשמת ההריון....) בשומרי משקל יש מבצע שאם לא יורדים 6 ק"ג בחודשיים מקבלים חודש נוסף חינם לא תקף למניקות ?!!! מישהי ניסתה דיאטה (מאוזנת בלבד,בכל זאת מניקה) והצליחה לרדת במשקל? יש שאומרים לי שבהנקה יורדים בלי להרגיש (לא אצלי
) ויש שאומרים שזה בלתי אפשרי בגלל ההורמונים וכיוצ"ב למישהי יש ניסיון עם זה? תודה

י י ל י

New member
אני מניקה ובשומרי משקל

חברת כבוד שחוזרת. אני יודעת כמה זה קשה, במיוחד אם את מאלה שההנקה מרעיבה אותן. כדאי לאכול כמו בן אדם רגיל, ולא להוסיף בגלל ההנקה, ואז הקילוגרמים ירדו. ואולי תצטרפי לשומרי משקל בלי להגיד שאת מניקה?? ורוב הסיכוי שגם ככה תרדי 6 ק"ג בחודשיים.

יעל י

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה שהנקתי לא הייתי בדיאטה ככה שאין לי הרבה ניסיון אבל הכי חשוב - בהצלחה

המון בהצלחה

אני הנקתי את הבן שלי כמעט שנתייים ורק השמנתי..... אמנם את ההריון סיימתיי עם עודף של רק 2 ק"ג לעומת המשקל ההתחלתי (שהיה כבר אז מאוד גבוה). אבל בגלל שהייתי בבית עם נגישות זוועתית למקרר עליתי עוד 10 ק"ג. אז המון בהצלחה! אני ממש מציעה לך להיות יותר חכמה ממני ולהצטרף למסגרת - שומרי משקל/דיאטנית וכו'.

osmi

New member
אני ירדתי 17 ק"ג - בשומרי משקל, עם הנקה

לאורך כל הדרך הינקתי, ופשוט עבדתי לפי התוכנית של שומרי משקל. בלי קיצורי דרך, עם המון ירקות וחלבונית ומעט פחמימות, ושבוע אחר שבוע ירדתי בממוצע 1/2 קילו לשבוע. כמובן שבשבועות הראשונים יורדים יותר - אפשר לתכנן על קילו - קילו וחצי לשבוע. התחלתי לרדת - חמישה חודשים לאחר לידה, ותוך 3 חודשים נוספים, החיים שלי היו אחרים. לא הייתי רעבה, וההנקה כאילו גרמה לגוף שלי לרצות להיות רזה. אגב- אני הוספתי 4 נקודות ליום, והים - שלוש שנים אחרי, אני עדיין באותו משקל. אז הרבה בהצלחה - זה אפשרי! מיכל

יש לי שאלה טיפשית

אני גם מניקה וגם חברת כבוד לשעבר ב"שומרי משקל" שעושה עכשיו שוב דיאטה. רציתי לחזור לשומרי משקל אבל איך אפשר להישקל פעם בשבוע בתקופת הנקה מלאה - הרי כשהציצי מלא יכול להיות הבדל של שני קילו לעומת ציצי ריק מחלב. לפני השקילה אני אמורה לשבת ולפטם את הילדה שלי כדי שתרוקן את כל הציצי ואוכל להישקל? (כי בבוקר זו משימה בלתי אפשרית :)

לא הבנת אותי :)

הבעיה היא לא איפה להשאיר את התינוקת (היא באה איתי!) אלא המהימנות של תוצאת השקילה. יכול להיות הבדל של שני קילו כשהציצי מלא לעומת ציצי ריק...

michahz

New member
התכוונתי שתישאבי את החלב לפני השקילה כדי

שהשקילה תהיה אמינה.

י י ל י

New member
2 קילו זה מוגזם

גם אני מניקה, וכמה ילד כבר אוכל הכי הרבה 240CC , כך שבטוח אין הבדל של 2 קילו.

בואי אלי הביתה ותראי

את מוזמנת לראות אותי בבקרים, אחרי שלא האכלתי מ-20:00 בערב עד 6:00 בבוקר (ואני לא מקטרת, חס וחלילה - מעדיפה לישון ולקום עם ציצי ששוקל כמו שתי אבנים גדולות ומפוצץ בחלב מאשר להניק גם בלילה :)

קרמבו 112

New member
שום דייאטה בחיי אכלתי כמו../images/Emo109.gifכי אמרו לי

כשמניקים צריך לאכול טוב ומהכל אז לא חסכתי "תרתי משמע" נשבעת לך תוך 4 חודשים התכווצתי בחצי ... אין לי מושג איך ... ירדתי יותר מהר ממה שירדתי בלידה הראשונה ללא הנקה ....

shoosh11

New member
אני מניקה ולא מצליחה לעשות דיאטה../images/Emo10.gif

ואני תחת מסגרת של דיאטנית, אבל לא מצליחה לעמוד בתפריט ואני ממש מיואשת. הבעיה שלי זה שאני לא מצליחה לאכול כל 3-4 שעות ואז שאני מגיעה לארוחה- בד"כ צהרים או ערב, אני אוכלת הרבה. אם יש לכן טיפים להתמודדות עם סדר בארוחות אשמח לשמוע.

למד3

New member
ספורט ספורט ספורט

אחרי לידת בני השני, בעודי מיניקה, עשיתי דיאטה בשומרי מישקל וירדתי 12 קילו, מאז אני שומרת על המשקל שלי ואפילו חזרתי למשקל לפני הלידות. אבל, למדתי משהו מאוד חשוב, דיאטה לבד לא עזרה לי, ואז הצטרפתי לחדר כושר, עם תוכנית של מדריך כושר. התחלתי יומיים בשבוע ומאז אני שומרת על המשקל. הדבר הכי חשוב בדיאטה זה בעצם ספורט-ספורט ספורט. למד

ככה גם אני חשבתי

פחדתי לפגוע בערך התזונתי של החלב. אבל בשומרי משקל את מקבלת תוספת נקודות בדגש לאכול את כל אבות המזון רק להקפיד לספור. גם אני לא ירדתי עם ההנקה בלבד ושנה וקצת אחרי הלידה הצטרפתי לשו"מ. ולגבי המבצע שלהם, הם יודעים מה שהם אומרים. אחרי חדשיים ירדתי בול 6 ק"ג.

net the jet

New member
מאד שונה מהנקה להנקה לדעתי. עם ה 1 ירדתי

תוך שבועיים כמעט הכל ( עליתי 12 קילו , אבל בהרניונות אח"כ עליתי פחות ) בהנקה של מספר 2 לא הצלחתי לרדת לגמרי, ומיד שהפסקתי והתחלתי לצעוד ולשחות מיד ירדתי את ה 3 שנותרו. ( עליתי 10 בערך ) עם השלישי שינק הכי הרבה ( מעל שנה ) כבר ממש הייתי חייבת להכנס למשטר של דיאטה. איתו גם משום מה היה לי הכי הרבה תיאבון בהנקה ( מה שלא היה עם הגדולות ) לקח לי שנה לחזור למשקל היעד שלי.

אורנייה

New member
תודה על התגובות ../images/Emo140.gif

דבר אחד בטוח חייבים מסגרת גם בגלל שעדיין יש חשש עוד להעלות במשקל
וגם בגלל הסיכוי אולי לרדת משהו (6 ק"ג בחודשיים לוקחת בשני ידיים
) תודה על הלינק למאמרים של טובה קראוזה-מצויין
שבת קסומה לכולן

למעלה