יש למישהי המלצה לקוסמטיקאית באזור ת"א?? העור שלי כזה יבש שבא לי למות!
Y yaelia New member 27/11/05 #2 מצטרפת לבקשה בהמלצת ../images/Emo32.gif מחפשת בר כיפי בתל אביב. מקום לא מעונב ולא מחייב מדי, שנעים לשבת בו ולשתות. וכמובן לא לקפח את נושא האוכל, 'זתומרת, שיש בו אוכל טוב ומשמח (ושוב, לא דגימות פלצניות, אין לנו סבלנות לפלצונים). קדימה לשלוף.
מצטרפת לבקשה בהמלצת ../images/Emo32.gif מחפשת בר כיפי בתל אביב. מקום לא מעונב ולא מחייב מדי, שנעים לשבת בו ולשתות. וכמובן לא לקפח את נושא האוכל, 'זתומרת, שיש בו אוכל טוב ומשמח (ושוב, לא דגימות פלצניות, אין לנו סבלנות לפלצונים). קדימה לשלוף.
ח ח ב י New member 27/11/05 #3 אני אוהבת את הברוהאוס בשדרות רוטשילד. אוכל טעים, בירה טובה וסנטימנטים (כי שם קיבלתי הצעת נישואין. היתכן שתמיד יש להם טבעות ארוסין בקרם ברולה? )
אני אוהבת את הברוהאוס בשדרות רוטשילד. אוכל טעים, בירה טובה וסנטימנטים (כי שם קיבלתי הצעת נישואין. היתכן שתמיד יש להם טבעות ארוסין בקרם ברולה? )
ב בנס New member 27/11/05 #5 קצת פלצני אבל אחלה מקום בויה בנמל ת"א. מאוד נעים שם, יש שם אחלה בר ואוכל מעולה.
G galiaS New member 27/11/05 #4 כן. היא נמצאת במרכז תל-אביב על פרישמן פינת שטנד. אם זה רלוונטי תשלחי לי מסר ואני אשלח לך את הפרטים שלה. קוראים לה אולגה והיא מקסימה ומעולה.
כן. היא נמצאת במרכז תל-אביב על פרישמן פינת שטנד. אם זה רלוונטי תשלחי לי מסר ואני אשלח לך את הפרטים שלה. קוראים לה אולגה והיא מקסימה ומעולה.