יש למישהו תמונות...

BaaMan

New member
יש למישהו תמונות...

בס"ד של רבני חסידות ברסלב חוץ מהרב שיק... אם תפרסמו אני אשמח שבוע טוב ומבורך!!

ואם כבר מדברים על ר' מיכל דורפמן

אז לפני כמה זמו הוא נפצע בתאונת דרכים הלך לבית חולים וב"ה השתחרר אבל במוצ"ש הזה פר' ויקהל נפטרה אשתו (שמעתי מפי הנין שלו שלומד איתי בישיבה)

BaaMan

New member
ת.נ.צ.ב.ה

בס"ד 2 שאלות לי אלייך 1) אתה לומד בישיבה של כיפה סרוגה נכון? אז איך הנין של דורפמן לומד איתך ??? 2) איפה אתה לומד?

תשובות

א.עובדה שהנין שלו מזרוחניק מה אפשר לעשות ב.אני מעדיף לא למסור פרטים.

אני חושב שברור

אף אחד לא אוהב למסור את הפרטים שלו לכולם אבל אם אתה לא אחד מאלה אז תגיד אתה איפה אתה לומד אולי בסוף יתברר שאתה מ"החבורה" שלנו בישיבה????

BaaMan

New member
לא אני לא...

בס"ד כי אין לנו ברסלברים בישיבה(?) חוץ מעוד אחד שהוא חצי כזה... אני לומד בישיבת הדרום רחובות סוף רחוב הגר"א(כדי שתהיה בטוח שאין לי בעיה למסור איפה אני לומד...) אז ככה שאני לא...או שמא כן???...קשה לי להאמין...

מה זה ישיבת הסדר או תיכונית???

כי אחד מהרבנים אצלנו אמר לנו שפעם הוא לימד שם בהסדר והיה שם איזה תלמיד אחד מקורב לרבינו ודיברו על ברסלב ואז התלמיד הזה התלונן על איך שמתייחסים לברסלב בתור נחנחים וכו' וכו' אולי זה אתה?????

BaaMan

New member
אני בתיכונית אחי...

בס"ד וזה לא אני ברוך ה'... מתי הוא לימד שם?? אם זה שנה שעברה...אז היה ברסלבר שנה שעברה...ודווקא די אהבו אותו...

BaaMan

New member
ואם מישהו מבזה אותי...

בס"ד בגלל שאני חסיד ברסלב...אני לא ממש מתייחס, אני משתדל ללכת לפי רבנו שכשבנאדם היה מבזה אותו וחולק עליו אז הוא דווקא היה יותר אוהב אותו על זה. זו אחת הגדולות של רבינו הקדוש שנזכה כולנו בע"ה להיות כמוהו עם כזאת אהבת ישרא-ל

תמשיך כך

בכל הקונטרסים וכל זה כל הזמן כתוב שאדם כשחולקים עליו ומבזים אותו וכו' צריך לבטל את עצמו לרצון השם ולדעת שזה רצון ה' והכל בהשגחה פרטית והכל סבסוף יתהפך לטובה

BaaMan

New member
אני רחוק מלהיות שמיניסט...

בס"ד אני חיינוק... מה שם משפחה שלו?

למעלה