יש למישהו רעיון ?

Adict

New member
יש למישהו רעיון ?

שלום לכולם. יש לי בעיה מסוימת ורציתי רעיונות לפתרון. אני בן אדם עם מודעות פנימית גבוהה. הקטע הוא שלפעמים אני מרגיש שהמוח שלי משתלט עליי (עיניים יום יומיים חסרי משמעות) , כתוצאה מזה אני נכנס לדיכאונות ולכל מיני סרטים. העניין הוא שאני שוכח את כל מה שלימדתי את עצמי !!! אני יכול לצאת מהסרטים, אבל אני שוכח משפטים ומחשבות שלימדתי את עצמי שבעזרתם אני יכול לצאת מהדיכאון וההרגשה המגעילה שאופפת אותי. אני מודע לזה שאני שכחן ברמות גבוהות.ניראה לי, שכמו שאני שוכח איפה שמתי את הפתחות אני שוכח גם את מה שלימדתי את עצמי. ניסיתי לרשום דברים בפנקס אבל הם מאבדים מהאפקט משום מה. (חשבתי על רעיון פסיכי לקעקע כל מיני משפטים וככה אני לא אשכח כלום)
 

hilabarak

New member
הגישה נכונה, אבל הטקטיקה שגויה

המודעות היא דבר חמקמק ולכן צריך לפעמים להגיד "מנטרות" (משפטים קבועים). אבל זה רק "אקמול", ולכן זה מפסיק לעבוד. אם ניקח למשל אדם ששונא את המראה של עצמו ובטוח שאין סיבה לאף אחד לאהוב אותו. ואותו אדם מאוד מודע למחשבות האלו שלו, ויש לו גם הסברים מנומקים מדוע הוא חושב כך. עכשיו אותו אדם נכנס מידי פעם ל"סרטים", ויוצא מהם בעזרתם האדיבה של מדיטציה ודימיון מודרך ומנטרות. אבל אם לאורך זמן לא יתחיל לבנות מודעות מאוזנת יותר שמקבלת את מראהו החיצוני, ומאמינה שהוא גם ראוי לאהבה. וגם יפתח זוגיות בהתאם וכולי. אז בטח שהמדיטציות והדימיון המודרך והמנטרות יאבדו תוקף. כמה זמן אדם יכול לספר לעצמו שזה בסדר שהוא בטוח שהוא לא ראוי לאהבה והוא בודד ? אם הוא נכנס לתהליך שינוי, אז המדיטציה והמנטרות והדימיון מאוד תורמים. חשוב על זה כעל ספורטאי - הוא מתאמן ומוסיף לכך דימיון מודרך בו הוא רואה עצמו מנצח. אבל אין סיכוי שהוא ינצח בתחרות בעזרת דימיון מודרך בלי אימונים, נכון ?
 

hayapollak

New member
adict

אתה מרגיש שלפעמים המח משתלט עלייך וכתוצאה מזה אתה נכנס לדיכאון - זה אומר שלמרות המודעות הפנימית הגבוהה שלך אתה לא מצליח לאזן את מכלול הרגשות שלך? מהם האמצעים בהם אתה משתמש על מנת ליישם את המודעות הפנימית שלך? לדוגמא - אם אתה מודע לכך שעדיף לאכול בצורה נכונה, אתה נוקט אמצעים או שאת "מרביץ" ארוחות שחיתות בשעת לילה מאוחרת?
 
שלום לך הצאה מעולם המציאות אולי?

התחל ללמוד לאזן בין מחשבות לרגשות... כיצד? תבנה לך מערכת מסודרת של פעילות יומיומית... קח את השעון והגדר: מה אני עושה בשעה 7-8 מה אני עושה מ8-9 ככה סדר לך את כול היום. כול שעה עשה בקורת על עצמך... במידה והצלחת לבצע את שתכננת בשעה מסוימת שים ליד הריבוע חיכן סמיילי המידה ולא הצלחת תדלג על הרבוע בסוף היום סכם את הסמיילים נניח יצא לך 6 סמילים קנה למחרת לעצמך ארוחת בקר במסעדה נניח יצאו לך 12 סמיילים פנק עצמך בחולצה יצאו לך 12-18 סמיילים פנק עצמך בסרט וכו'... לא חייבים דוקא לבחור פינוקים שהצאתי אם אתה מכיר דברים אחרים שעושים לך טוב הרעיון הוא לחנך עצמך להצלחה ולמשוב חיובי הרעיון הוא ליצור מצב שאתה מסוגל לעקוב אחרי פעילויותיך ולהעריך את העשיה שלך הרעיון הוא לחזק בך את האהבה העצמית שלך לעצמך תן לעצמך אתגרים תן לעצמך פרסים ותראה כיצד הקסם עובד בהצלחה
 
הצאה= הצעה ../images/Emo13.gif

כוחה של אות האם הטעות מקרית? האם ישנו בכלל מקרה... מקרה בהיפוך אותיות הוא: רקם ה בהיפוך נוסף רק מה' ומכאן אפשר להסיק שבעצם הכול הינה תכנית אלוהית אחת ומה שקורה לנו בדיוק צריך לקרות... ומה ההבדל בין א' לע'? א' הינה אות חזקה הכוללת בתוכה את ארבעת יסודות עולם: אויר מים אדמה ואש אות עוצמתית שמסוגלת לתת ולקבל שמסוגלת להיות מחוברת לשמים ולקרקע בו זמנית ומה היא הע'? אות הסגורה בעולמה הפנימי... אז מה ההבדל בין הצאה להצעה? הצאה מזכירה את המילה הוצאה... היכולת להוציא דברים מהכוח אל הפועל מרמת המחשבה לרמת הביצוע... הצעה נשארת ברמת התכנון בלבד כוחה של מילה כוחה של אות בהצלחה
 

Adict

New member
נשמע לי רעיון מעולה

אני אנסה אותו. מקווה לחזור עם תוצאות
 
למעלה