יש למישהו רעיון....?

יש למישהו רעיון....?

תראו כמה פורומים יש....... אפילו ל"שומרי תורה" יש כבר כמה וכמה פורומים... כמה דעות... כמה גוונים... כמה שוני... כמה ריחוק... כמה שנאה.... כן...שנאה...רואים אותה גולשת לפעמים.... כמה ניאוף... כמה טימטום... יש למישהו רעיון....? איך משיח יתגלה לדור כזה?

פראזניק

New member
אין משיח בא אלא בדור שכולו זכאי

או כולו חייב... ואיך אמרו אצלינו? "רבינו יתקן הכל"...

רןלאזז

New member
כופר !!!!

אתה תעשה עבירות, תבזבז את הזמן בפורומים, במקום ללמוד תורה, ועוד לא דיברנו על שמירת העיניים באנטרנט... ורבנו יתקן הכל... טיפש ! במקום לתת רעיונות לחזור בתשובה, שזה מה ששאלו, אתה אומר: רבנו יתקן הכל ! מה נראה לך שרבנו הוא האנסטלטור שלך ?! תתקן אתה את עצמך, ואל תזרוק את העבירות שלך על רבנו... !!!

asaf2000

New member
נראה לא שלא הבנת

אולי גם אני לא הבנתי אבל מה שנראה לי שהבנתי זה שבעזרת התורות שהצדיק הוריד לעולם אנחנו נוכל לתקן את עצמינו בעזרת מה שהצדיק פעל בחייו.

פראזניק

New member
דומני שכבר הסברתי את הדברים פעם

האמירה "רבינו יתקן", אין משמעותה "אני אעשה כל שברצוני - ורבינו יתקן". האומר אחטא ואשוב - אין מספיקין בידו לעשות תשובה. משמעות האמירה היא שבסופו של דבר, מה שאנו לא נצליח - ומה שאחרים אולי לא ינסו - יש בכח רבינו לתקן. תכל'ס, הנה אחת הפליאות על ברסלב. אומרים "רבינו יתקן". אז בא נאמר שעדיין לא ראיתי ברסלב'ר שעשה בגלל זה עברות. ממילא, כנראה שאתה לא הבנת את המשמעות - ולא שהמשמעות לא נכונה...

מרדכי, קרא את ההודעה בבקשה: ../images/Emo5.gif

אתה שואל שאלה מעניינת אבל אני באמת לא מצליח להבין כמה עזות מצח מיוחדת יש לך לשאול את השאלה בו בזמן שאתה , כן- אתה , אחראי ללא מעט הודעות מגעילות (קראתי הרבה שלך) שנוטף מהן ריח של שנאה, לגלוג ציני מרושע לכל השונה ממך, עליונות ויהירות שלא מובן לי ממה היא נובעת ועל מה ולמה אתה חש שאתה טוב ו/או חכם יותר מכולם. בכולופן ידידי, רבינו אומר שכל יום היא התחלה חדשה ואין ייאוש בעולם כלל, משמע שגם אתה מרדכי (או שמא מוטי???) יכול לעשות תשובה ולהשתנות ולהפוך ליהודי אמיתי עובד ה' בתמימות. כעת יש בידיך 2 ברירות: 1.או לקרוא את דבריי ולקבלם למרות שהדבר קשה לאגו שלך. (וכמובן להשתנות) 2. או מה שיותר נראה לי לצערי, לשלוח לי תגובה עויינת וארסית עם איומים מסויימים...(זוכר?)... מרדכי היקר, אני רחוק מלהיות מושלם ואני עובד על עצמי בה"י אבל כתבתי את ההודעה הזו באמת לשם שמיים ולהאיר את עיניך ולכן אם אתה כ"כ מודאג לעניין התגלות משיח בדור אז בוא תתחיל ותקבל עליך כמה קבלות לזירוז הגאולה (אולי תתחיל בלקבל על עצמך שלא לגלוש יותר באינטרמת הזבלי הזה???) שלך, אחיך האוהב.

סליחה, כאן זה פורום ברסלב ???

אמרו שבפורום ברסלב יש אהבה ואחווה... אוהבים את כולם, ומדברים יפה... אז מה השנאה בתגובה שלך ??? אולי טעיתי בפורום ??? אי אי אי...

בירלי

New member
חחחחחחחחחח.......

באבא 1985 חזר בשם ריבוע כתוםםם כדי להקניט ולבזות עוד פעם...

asaf2000

New member
באמת מאז שהגעת יש פה שנאה

אז אולי תעזוב אותנו ולך תלמד תורה. אתה באת לפה בשביל ללמוד את תורת ברסלב או רק לצעוק על כולם שהם כופרים?

הקנאה שלך.....

בסופו של דבר, תעקור אותך מהעולם.... אבל לא לפני שכאן בעולם הזה יגלו את פרצופך האמיתי..... מי שעושה מעשיו בסתר, נפרעין ממנו בגלוי... בקרוב ממש, אהובי, חביבי. מוטי.

שייקס35

New member
מספיק לריב../images/Emo4.gifלמורדכי

מורדכי אתה בעצמך אמרתה שיש הרבה פילוג גם אצלנו אז סליחה שאני מעיר אבל אולי תישתדל גם אתה!! מכווה שלא תיכעס

לא כועס אחשלי, באמת לא כועס...

אני אסביר לך, תשמע: עוד מעט חנוכה.. אז בימים ההם בזמן הזה, היה כמעט אותו דבר, רוב העם נהה אחרי "תרבות" יוון, לכן נקראו מתייונים, רבים רבים מהמיעוט ששמר תורה ומצוות, לא קיבלו עליהם ח"ו את תרבות יוון, אלא מה, הם שולטים כזה, אז אנחנו ח"ו לא מקיימים את רצונם, ואנחנו ממשיכים לשמור על תורת ישראל, בהתאם לאפשרויות... המציל מפי הארי, הרע במיעוטו, אז אפשר לקבל אצלהם עבודה, להתפרנס צריך לא? ח"ו לא ניגע באוכל שלהם... ח"ו כשהם יוציאו לשווקים את "מרכולתם הלא צנועה", נסובב את הפנים, ולא נציץ... ובתוך הקהילה עצמה, נדרוש דרשות מוסר "לחזק" את העם. כתוב מפורש הוא: "יראי חטא ימאסו" אומר הזוהר הקדוש. משיח ישלוף נשמות ערב רב ועמלק מתוך ראשי הישיבות. אם יתן איש את כל הון ביתו באהבה, בוז יבוזו לו.... מי אלו המבזים האלו? ועוד בשם התורה, בשם הצדיקים, בשם האמת, עושים מעשה זימרי ומבקשים שכר כפנחס. אתה יודע? אם מתיתיהו היה אומר: שלום ואהבה, שלום ואהבה, לא היה לנו את חנוכה. הרעים ביותר, המסוכנים ביותר, הם אלו שבתוכנו, "צדיקים", יודעי התורה, "המבינים", "הפזמניקים", "משמרי השמועה", אלו שלא משנה מה תגיד שחור או לבן, הם תמיד יהיו נגד, עם כל ההוכחות החותכות ביותר, המעוגנות במראי מקומות מפורטים, אלו שטעמו את היין ההונגרי, ושוב העולם לא יטעה אותם..... השם הטוב יצילנו מהם, ומכל המונם. הם אלו המעכבים את המשיח מלהתגלות!!!!!!

למעלה