יש למישהו ניסין עם נכה???

ruben74

New member
יש למישהו ניסין עם נכה??? ../images/Emo111.gif

קבעתי להיום בערב פגישה לסקס עם בחורה נכה בת 24 בהרצליה היא נשמעת מתוקה וחרמנית בטלפון ומוכנה לכול דבר כדי ליהנות ולכייף יושבת על כיסה גלגלים ומשותקת מהבטן עד לכף הרגל אני מבוגר ממנה כ-20 שנה!!!!!!!!!!! יש למישהו ניסיון עם בחורה נכה? איך ומה עושים כדי שיהיה מוצלח? עם כול הניסיון המיני שלי זה פעם הראשונה שאני הולך על משהו ביילתי ידוע אשמח לקבל הצעות מעניינות

חופ שיה

New member
../images/Emo6.gif

סורי אבל זה הצחיק אותי. ולא , אין לי הצעות , מעולם לא נתקלתי בסיטואציה כזאת בחיי. ולהגיד שהיא נכה זה לא מספיק , עדיין צריך קצת רקע מיני - אם יש כזה בכלל.

redrider

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה

אבל עדיף שאני פשוט לא אגיד כלום במצב הנוכחי

יליד 74? מה היא בת 12?

לפי ההודעות שלך נשמע שאתתה כל הזמן הולך על הבלתי ידוע כך שהחויה לא תהיה חדשה לך

b a b y s

New member
טוב, לראשונה בחיי

בוחרת לשתוק (ולא בגלל שאני רוצה, פשוט בשוק
)

הממממ...אני אענה לך ברצינות...

לפי דעתי במקרה כזה אני לא חושב שיש דבר כזה מוצלח. כי אם ויש לה שיתוק מהבטן ומטה,אני לא חושב שהיא תרגיש הרי משהו. אז אין פה עניין של הצלחה. אתה כן יכול ללכת על הצד הריגשי יותר ולתת לה את ההרגשה הטובה יותר מאשר את התחושה שהיא לא תרגיש. גע בה יותר מאשר תתעסק בה בין רגליה. לטף אותה המון ודבר אליה ברכות,זה יעשה את זה לטוב יותר. רק אל תשכח שאם זה סטוץ ושום דבר מעבר לזה,אל תשכח שהיא בנאדם ואל תפגע בה. דע למנן את הדברים שאתה עושה ומדבר במינונים נכונים שלא תפיל אותה ברשת האהבה
בהצלחה.

שיתוק מהבטן למטה

הכוונה בטח לאגן ולרגליים. אם אצל נכים כאלה אין תחושה, זה בדרך כלל באיברים החיצוניים המונעים תזוזה. זה לא אומר שהיא לא תרגיש כלום בסקס! הדגדגן לא 'נכה' אצל אנשים עם נכות..

פשוט לקחת לי את המילים מהפה..

ומה דעתך לדבר איתה על זה? לא אמרת שהיא מטומטמת, היא נכה. היא מבינה שאתה מגיע לבלתי נודע ואם תשחק אותה "יודע הכל" כשלמעשה אתה לא מבין מהם צריכה (זה תקף גם לאישה "רגילה" גברים), אתה עלול לצאת גם טיפש וגם פראייר (עלול, אני לא אומרת שאתה כזה!) ומקווה בשבילך שלא יצאת ל"דייט" אחרי ההודעה של הנחמד שהציע לך ע"פ זה שהיא לא מרגישה. תתייחס אליה כאישה! אולי תצטרך להיות ג'נטלמן ולהרים אותה למיטה... חוץ מזה? אני חושבת שאתה עלול להיות מופתע ואולי אף להתאהב.. היא אשה לכל דבר.

בר

New member
חלילה חלילה חלילה...

לא באתי לפגוע בה בהיותה אישה. אך יש לי היכרות עם האוכלוסייה הנכה,לא מעט. אני לא פוסל ומעולם לא פסלתי נכים/נכות באשר הם. ומה לעשות נכים מכירים במגבלות שלהם. בשום צורה בה כתבתי הודעתי,לא הייתה לי כוונה לפגוע בה כנכה. אני מעולם לא אמרתי שנכה הוא אדם סוג ב' או ג' ומעולם לא יצא מדבריי כאילו אין להתייחס אליהם כאדם לכל דבר. אבל כן ייצא מדבריי שנכים מכירים את המוגבלויות שלהם,נוכח הנסיבות. כבר יצאתי עם נכות בחלקים שונים בגוף ומעולם לא חשבתי שהן סוג ב',אחרת לא הייתי נוהג כך. ולמרות שנראה לכולם שגם אני בסדר למראית עין,גם לי יש נכות מסויימת,עם כי לא מוגבלת תנועה. אז אני יודע היטב מהו ומיהו הנכה. לא התכוונתי חלילה לפגוע באף אחד בדבריי.
ותודה על המחמאה,אני באמת נחמד

ואת יודעת את זה ??

כי אם לא...לפחות אני הכרתי מספר של נשים נכות שביניהן,היו גם שתיים שלא יודעות מהי הנאה מסקס מפני שיתוק פלג גוף תחתון,שכלל כן את הדגדגן שלהן ואת היכולת להטיל מימיהן בשליטה. נשים אשר מחוברות לקטטר קבוע וכן הלאה. אז מסתבר שכן יש נשים אשר הדגדגן שלהן 'נכה' גם. הכל תלוי ברמת הנכות והיות ופה לא היה שום ציון לגבי רמת הנכות,אני רק הבעתי דעתי בהתאם להיכרות שלי עם הנושא. ולא לא שכבתי עם נכה אשר הייתה משותקת בפלג גוף תחתון,כולל או לא כולל. אבל כן יצא לי לדבר לא מעט עם האוכלוסייה הנכה,אני מכיר מספיק אנשים נכים,אשר נפגעו מאי אלה רעות ותחלואות. לפעם הבאה תנסי להבין לפני שאת צוחקת. יש אנשים שמה לעשות הטבע דפק אותם או איזה רכב דפק אותם והם לא יוכלו לדעת מהו סקס.

ls dm thc

New member
אני לא מבין מה אנשים

כך כך בשוק????? היא נכה ! אז מה ?אין לה צרכים מיניים? היא לא יכולה להיות חרמנית? זה כמו ששומעים על מישהו שיש לו איידס ומרכלים מאחורי הגב או מסתכלים בצורה תמהונית כאילו הוא איזה יצור מכוכב אחר

למעלה