יש למישהו מידע...

genghis

New member
יש למישהו מידע...

על טיסות למצרים? קהיר? אלכסנדריה? מחירים... תנאים.. מועדים..

אל על ואייר סיני

פעמיםם בשבוע ביום ראשון וחמישי מת"א לקהיר, וביום ראשון ושיש בבוקר חזרה קהיר ת"א. מחיר פעם אחרונה שידעתי 250 $ לפני המיסים. תכנס לאתר של אל על ותקבל שם את כל המידע לגבי הטיסה הזו. יש גם אופציה עם הירדנים יותר ארוך יותר יקר אבל בימים אחרים. וכמובן תמיד אפשר לחצות את הגבול בטאבה ולסוע לקהיר ברכב, כ 6 שעות מטאבה.

anao

New member
לא נראה לי שיתנו לו ברכב פרטי

אבל כן ניתן להגיע באוטובוס מטאבה, עשיתי את זה לפני שנה אופציה הרבה יותר זולה וזה 4 וחצי שעות נסיעה אבל בקטנה

jeshu

New member
טיילת במיצריים ? אני אשמח מאוד לשמוע על חוויות מהטיול. איך היה ? איזה יחס קיבלת כישראלי ? באיזה מקומות ישנת ?

anao

New member
פשוט כייף

איך היה? מדהים, זה משהו שונה לגמרי מכל טיול שיצא לי לעשות. מבחינת המקום והאוירה. יש אפילו דיבור על לחזור לשם שוב. בעקרון לא אמרנו לאף אחד שאנחנו ישראלים חוץ מלבעלת האכסניה ואיזה ברמן אנגלי... דברנו באנגלית בינינו ואמרנו שאנחנו קנדים או ברזילאים... אם אתה רוצה עוד פרטים את מוזמן ליצור קשר בפרטי

anao

New member
לא מזהה אבל מנחש

הדיונה שבא החייל המצרי ירה במטיילים ישראלים? קשה לזהות פיסות חול...

natyh

New member
לא

אתה מתכון לראס בורקה. זה לא זה . ראה המשך שאולי יעזור .

anao

New member
אין לי מושג

באיזור סנטה וכל אלה הייתי די מזמן והמראות המדוייקים כבר מתושתשים בזכרון במצרים טיילתי לפני שנה... מחשק לחזור...

עידכונים אחרונים...

טסנו לפני 3 שבועות לקהיר (2 חבר'ה). יש אפשרות לטוס בימי חמישי וראשון בבוקר עם אייר סיני ב-275 דולר וימי חמישי וראשון בערב עם אל על ב-340 דולר. אין טיסות לאלכסנדריה. אולי לשארם - לא בדקנו. אם היה לנו יותר זמן (רק 3 ימים) היינו לוקחים את האוטובוס. אופיר

למעלה