יש למישהו מושג! מזה התמונה הזאות?
מ מסניפה חמץ New member 10/3/02 #2 לדעתי זה נראה כמו חלון (הקטעים השחורים בצדדים, והפס האמצעי) וילון (חתיכות בד לבן בתוך החלק השחור) ונוף
לדעתי זה נראה כמו חלון (הקטעים השחורים בצדדים, והפס האמצעי) וילון (חתיכות בד לבן בתוך החלק השחור) ונוף
ג גלי® New member 10/3/02 #3 זה נראה כמו ציור ... נוף מבעד לחלון רכבת אולי .... הוילון השקוף לא כ"כ מסתדר לי עם זה , אבל ...
א אנרכיה New member 11/3/02 #5 הורדתי את התמונה... מקאזה. רשמתי, "sea" וחלק מהתמונות להורדה היו זאותי, ושם התמונה היה כתוב "wind from the sea" אבל אני לא רואה שם קשר לא לרוח ולא לים,אז החלטתי להעזר בכם.
הורדתי את התמונה... מקאזה. רשמתי, "sea" וחלק מהתמונות להורדה היו זאותי, ושם התמונה היה כתוב "wind from the sea" אבל אני לא רואה שם קשר לא לרוח ולא לים,אז החלטתי להעזר בכם.
ה הנסיכה תותי New member 11/3/02 #6 רואים מרחוק ים... <בצד שמאל>, והוילון מתנפנף ברוח... אז כן יש קשר לשם התמונה.... מה, לא?
I itaf10 New member 11/3/02 #9 הדמיון הפרוע שלי... אולי זה כביש שחוצה שדה מעובד... מי יודע? אולי איזו תמונה המתיימרת להיות סוריאליסטית. על כל פנים זאת תמונה בתוך מסגרת.
הדמיון הפרוע שלי... אולי זה כביש שחוצה שדה מעובד... מי יודע? אולי איזו תמונה המתיימרת להיות סוריאליסטית. על כל פנים זאת תמונה בתוך מסגרת.
S ST New member 11/3/02 #11 זה לא נראה לכם.. ../images/Emo29.gif חוף ים כזה, והים מצד שמאל (ממש בקצה של החלון), ובחוף יש תלמים כאלו... וחלון ישן, שמחולק לשלוש ונפתח/נסגר אנכית, ווילונות משי דקים מאוד?
זה לא נראה לכם.. ../images/Emo29.gif חוף ים כזה, והים מצד שמאל (ממש בקצה של החלון), ובחוף יש תלמים כאלו... וחלון ישן, שמחולק לשלוש ונפתח/נסגר אנכית, ווילונות משי דקים מאוד?