יש למישהו מושג...

LrZt1986

New member
יש למישהו מושג...

אם יש איפשהו פורום של איש משפחה??

GK_FF

New member
משו מעצבן...................

ניסיתי לראות את הסרט, את הסדרה ראיתי רק פרק וחצי בערך, היא נראית לי מעצבנת מאוד, אבל את AMERICAN DAD לעומת זאת אני כן רואה: אני היחיד שחושב שהדמיון בין הסדרות האלה פשוט *עלוב*!? היוצרים של סימפסונס רצו ליצור עוד סדרה - הם לקחו את זה למקום אחר לחלוטין, בעוד סימפסונס מדבר על משפחה ממוצעת בעיר קטנה ובדיונית, פיוצ'רמה מדבר על חברת משלוחים בעתיד הרחוק, בסימפסונס הקטעים הרציניים מדברים יותר על ערכי משפחה בעוד בפיוצ'רמה מדברים יותר על רומנטיקה. (שימו לב שבפיוצ'רמה אין מקום לדחוף ערכי משפחה, ובסימפסונס אין מקום לדחוף רומנטיקה (אבל יש מדי פעם בין הומר ומארג')) AMERICAN DAD ו-FAMILY GUY זה פשוט אותה תוכנית, זה הטריף אותי כמה לכל דמות מסדרה אחת אפשר למצוא מקבילה בסדרה השניה, פשוט אחד לאחד. אפילו השמות נשמעים כמו העתקה. (תארו לכם FAMILY DAD ו-AMERICAN GUY, מישהו שם לב להבדל משמעותי..? לא ממש)

היסטריה

New member
חצי נכון

הדמויות והאנימציה דומות (נו, אותם מפיקים ואותם כותבים) אבל השאר פשוט לא נכון. איש משפחה היא סדרה יחסית לא ממוקדת. מאד מצחיקה, אבל לא ממוקדת. אין בה נושא אחד מסוים. כמו שפיוצ'רמה מתמקדת באיך ייראה העתיד והמון בדיחות הן מדעיות כאלה (לצערי גם פספסתי הרצאה בנושא פיוצ'רמה סימפסונס ופיזיקה שהעבירו היוצרים בסן פרנסיסקו) הרי שאמריקן דד מתמקדת בביקורת על המשטר והגופים הבטחוניים בארה"ב. היא פשוט הרבה הרבה הרבה יותר פוליטית.

Naughtius

New member
פמלי גאי

זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שיש היום בטלויזיה. האמת שאחרי פרק וחצי אי אפשר לשפוט. גם אני אחרי שניים ואפילו שלושה פרקים של פמלי גאי ממש לא הבנתי על מה כל המהומה, אבל שב, תראה עוד כמה פרקים ותחזור אלי. הסרט פחות מוצלח מרוב הפרקים בסדרה אבל עדיין מוצלח מאד, עם כמה הברקות באמת ברמה הכי גבוהה של פמלי גאי. בקשר לדמיון בין פמלי גאי ואמריקן דד - אני מסכים איתך, באמת לפעמים יש תחושה שזאת אותה סדרה, אותו הומור ואפילו לעתים אותן דמויות. כפליים הנאה!

richter

New member
עד כמה שידוע לי כרגע אין

אבל... פורם של "איש משפחה" ו-"אבא אמריקאי" (הכל נשמע הרבה יותר טוב באנגלית...) יכול לעבוד- ואתה תקבל צופים גם מהלווין (איש משפחה משודר ביס) וגם מהכבלים (אם עוד לא ניחשת- אז אבא אמריקאי משודר בלווין) התיבת מסרים פרטיים שלי (כמעט) תמיד שמחה לקבל עוד מסרים- כך שאם תצטרך ממני משהו, חזור לתחילת המשפט
(ואגב, פעם היית פעיל בפורום סאות' פארק, לא? לאן נעלמת? הא?!
)

LrZt1986

New member
חחח

אני עדיין שם מדי פעם...
הייתי בשמחה עומד בראש פורום כזה, רק בעיה קטנה שאני מתגייס בעוד פחות מחודש, וכשזה יגיע אני ממש לא אוכל לדאוג לו... אבל אתה יכול למצוא מישהו אחר שיעמוד בראש פורום כזה... אני בטוח שיש אנשים שישמחו
ליאור

למעלה