יש למישהו מושג

יש למישהו מושג

לגבי ספרים שאפשר ללמוד איתם תנועות בבלט וכל מיני כאלה? __________________ נ.ב אני כותבת כן די הרבה אז אני חושבת שכדאי לי להצטרף רשמית סופסוף אני גל בת 14 וחצי מיבנה נעים מאוד..

Mr GK

New member
הסיפרייה הישראלית למחול

כאן תוכלי למצוא מידע על מקום, כולל שעות פתיחה וכו'. אני יודע שיש שם הרבה ספרים על טכניקה (הייתי שם כמה פעמים).

MiniMe20

New member
אממ...

את מחפשת משהו בסיסי או מתקדם, כי יש ספר ילדים שהוא דיי טוב ולכאלה שרק מתחילים הוא ממש מתאים. לגבי ספרים יותר מתקדמים אני לא יודעת, אבל אולי ספרים באנגלית.

אממ אפשר לומר שאני די מתחילה

למרות שאני יודעת את כל הפלייה רלווה והתנועות הממש ממש בסיסיות

Black Star

New member
אתר נהדר

אם תלחצי כאן, תגיעי ל"מילון הבלט" הכי מקיף שאני מכירה, כולל תמונות וסרטונים קצרים, וכולל ממש את כל התנועות והצעדים והעמידות שרק אפשר לחשוב עליהם... המילון, אגב, נמצא בתוך אתר האינטרנט של להקת ה-American Ballet Theatre - אחת מלהקות הבלט הטובות ביותר בעולם. המדגימים הם הרקדנים הראשיים בלהקה. מומלץ גם להסתובב בשאר חלקי האתר של הלהקה המופלאה הזו. מקווה שעזרתי! וסתם בשביל הכיף - צירפתי תמונה של שתיים מהרקדניות הראשיות ב-ABT - פלומה הררה וג'ולי קנט (ג'ולי קנט שיחקה את קת'לין דונהיו ב"center stage", אם אתם זוכרים...). יש המון פרטים עליהן ועל כל הרקדנים בלהקה באתר עצמו. יעלי.

MiniMe20

New member
ספר...

בשם ה"מדריך לבלט הקלאסי" של הוצאת כתר, אומנם ספר לילדים אבל יש תמונות והסברים.

dancer14

New member
יש לי ספר! ממש ממש טוב באנגלית...

שמסביר על הכל ויש מלא תמונות אני אוכל להשאיל לך אותו אם את רוצה תדברי איתי בפרטי ותגידי לי מה הכתובת שלח ואני אשלח לך במייל! אההה ודר"כ גם לי קוראים גל חחח... תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

למעלה