יש למישהו מושג...

OFIR 10

New member
יש למישהו מושג...

לאיפה אפשר לשלוח הצעות לשיפור ל FM 06? חיפשתי באתר של SI ואין שום אפשרות כזאת.

שאלה באותו נושא

בFM 05 אחרי ששחקן פורש נולד שחקן חדש, ויש לו תמונה של סתם אנשים רגילים ששלחו את התמונה שלהם לחברה. (?) הבנתי נכון? אם זה נכון ואפשרי גם במשחק הבא, אשמח לראות תמונה שלי כאחד השחקנים שנוצרים במשחק.

survivor 2

New member
במנג'רסנט יש אפשרות לשלוח הצעות לSI

באתר הישראלי www.managersnet.net אנחנו עובדים עם SI ונתנו בשבוע שעבר אפשרות לשלוח רעיונות ושאלות ליוצרי המשחק... חבל שלא נכנסת לאתר שבוע שעבר כי עכשיו כבר אי אפשר. אם זה ממש חשוב אז תשלח לי באי מייל ([email protected]) ואם אני אספיק אני אצרף את זה לשאלות שאני שולח להם.

OFIR 10

New member
אוקיי

אני אחשוב על דרך לנסח זאת.. צריך באנגלית? (בפורום בכל מקרה אני אכתוב בעברית)

OFIR 10

New member
הרעיון שלי הוא כזה-

Situation Mode מה זה אומר? מצב נתון (שאנחנו מכתיבים, או מקבלים מהמשחק-אפשרות גם של שלבים ומשימות), ואנחנו צריכים להתמודד עם המצב. לדוגמא- ליגה מסוימת, אתה מקבל קבוצה מסוימת, קבוצה חלשה למשל, לכל הליגה יש תקציב גבוה משלך, ואתה צריך תוך 3 עונות לזכות באליפות למשל ו/או להבקיע X שערים, וכו'. או לחלופין, מחצית במשחק מסוים, מובילים עלייך 3-0 ואתה צריך לעשות מהפך. לאלו המשחקים באופ'א צ'מפיונס ליג או אפילו ב NBA, נראה לי שיש את זה שם..

survivor 2

New member
סבבה אני אשלח את זה

כן ברוב המשחקים קוראים לזה scenario mode או challenge mode... כבר לא צריך שתשלח לאי מייל, אני אתרגם מפה תיכנס עוד שבוע אולי קצת יותר למנג'רסנט ואולי תהיה תשובה לרעיון שלך

OFIR 10

New member
מה התפקיד שלך במנג'רסנט?

נחמד שמישהו מהאתר כותב בפורום
אני אכנס כל השבוע לבדוק מה חדש

survivor 2

New member
המנהל

זה אסיף...המנהל הראשי של מנג'רסנט פשוט נכנסתי במשתמש של חבר

SiC

New member
איכס

בלי להעליב, אני חושב שזה יהיה ממש מעאפן :) לא מוצא בזה משהו כייפי. אבל זו רק דעתי :)

אם יוסיפו סעיפ צ'לנג' במה בדיוק ...

המשחק יהיה שונה מכל המשחקים האחרים ...? הסעיפ הזה יהיה מעצבן ומגעיל וגם לא כיפי במיוחד.....

OFIR 10

New member
מה יפריע לך?

זאת בכלל אפשרות נפרדת. יש כאלה שמשתעממים אחרי כמה עונות כי הם מחפשים אתגר..

dlml

New member
זה לא יזיק

ויתן עוד אפשרות משחק, ואחרי כמה שנים שאתה משועמם ומחפש אתגר, קח קבוצה מליגה 3-4-5 באנגליה ואתה מסודר להרבה הרבה זמן בלי שיעמום.

SiC

New member
לא יודע בדיוק

מה שמפריע לי זה שכל הרעיון של FM זה להיות כמה שיותר קרוב למציאות, ובמציאות אין לך איזה צ'אלנג' לכמה חודשים או "תחרות הבקעות" משהו כזה.. הבעיה של כל מי שמשתעמם במנג'ר היא שהוא לא עושה קריירה אמיתית. הוא לוקח קבוצה עושה ממנה אימפריה ונשאר עד שנמאס לו מהשמירה. האתגר האמיתי זה לבנות אימפריה ואחרי שעשית איתה הכל, לעזוב ולקחת קבוצה אחרת ולהפוך אותה לאימפריה שתפיל את האימפריה הקטדמת. לדוגמא, בשמירה שלי התחלתי עם בית"ר ואחרי שעשיתי ממנה אימפריה עזבתי לספרד שם הפכתי את בטיס לאימפריה (אימפריה בלי תארים אומנם אבל עדיין קבוצה מדהימה) ואחרי כמה שנים עזבתי למכבי ת"א. וגם היא עומדת להיות קבוצתי לשעבר. זה כל הרעיון במנג'ר, לעשות קריירה ארוכה ועשירה ומוצלחת... לא לתת אתגרי חצי עונה מעיין סקנריו כאלה... אז המשחק יהפוך ל- sim city

Asify

New member
אופיר השאלה שלך פורסמה במנג'רסנט

SIgames ענו חודש שעבר לשאלה ששמת פה ואמרתי לך שאני אשתדל להוסיף אותה אז היום היא פורסמה באתר... www.managersnet.net

למעלה