יש למישהו מושג

יש למישהו מושג

מה שמים בפה ליריקת אש אני מתכוון באופן חובבני לא כל המקצוענים שיורקים בנזין... אני לא יודע ... מישהו אמר לי פעם אלכוהול 94% אבל זה שורף תפה... תביעו דעה...

Segev Shilton

New member
יש מושג :)

ה"מקצוענים" יורקים או נפט או שמן מנורות או אבקת אש בנזין לאא יורקים זה ממש מסוכן שאני ירקתי ירקתי אלכוהול 95 אחוז שחבר שלי ירק הוא ירק בנזין אבל הוא קצת משוגע אני וחבר שלי הפסקנו אחרי שהסבירו לנו למה זה כל כך מסוכן ואני מציע לך לא להתחיל לירוק ... זה ממש ממש מסוכן

Segev Shilton

New member
הסבר למה זה כל כך מסוכן

הרי החומרים שיורקים הם חומרים נדיפים , ושאתה שם בפה את החומרים הם מתנדפים לך לתוך הריאות ואם קורה משהו ואתה לא יורק טוב והאש נכנסת לך לפה ואז נכנסת לראות עם האדים של החומר שירקת והריאות מתפוצצות לך מבפנים... אווץ´ בכל מקרה, אל תנסה

אתה בטוח במה שאמרת?

יש לך רעיון אם מי כדי לי לנסות בפעם הראשונה אתה לא מבין זה פשוט חלום שלי לירוק אש ועכשיו הגעתי לשלב שאני גם יכול להכניס את זה להופעות וזה יכול להיות מדהים אני חייב לנסות אם לא עם מישהו שיודע אז כנראה שלבד יש לך רעיון?

JugglingD

New member
|הדגש|זהירות !!!|סדגש| ../images/Emo18.gif

לפני שאתה מתכוון לממש את החלום הזה אולי כדאי שתשמע את זה: מי שעוקב אחרי הפורומים של האתר "home of poi" בטח ראה את הבקשות לתרומות לטיפול של אחת מהמשתתפות היותר פעילות שם לאחר שקרתה לה תאונה בדיוק כמו ש-"segev shilton" מספר. חשוב לציין שאותה בחורה היא מקצוענית ביותר ועוסקת במופעי אש כפרנסה לחיים... אם אתה ממש מעוניין, אולי כדאי לך ליצור איתה קשר ולדבר איתה, למיטב זיכרוני הכינוי שלה באתר הוא "pele". תעשה חושבים טוב טוב לפני... עדי.

Segev Shilton

New member
ושחכתי להזכיר עוד 2 סכנות

במקרה של בליעה לדוגמא אם אתה יורק נפט , אכלת אותה אם אתה בולע את האלכוהל אתה ניהיה שיכור לגמרייייי ואם אתה יורק נגד כיוון הרוח אתה מקבל את הכל לפנים ואז לא נעים ממש ממש לא קרה גם מקרה בארץ שמישהו קיבל את האש לפנים ואז היה לו תחבושות וכוויות באמת , אל תתחיל עם זה

Segev Shilton

New member
כן , אני בטוח במה שאמרתי

אם אתה רוצה , תנסה פעם אחת אני ניסיתי עם אלכוהול אבל זה טיפה שורף בפה .. ותאמין לי אל תעשה את זה בהופעות כי מספיק טעות הכי קטנה וחבל על הזמן תעשה קטעי אש אחרים שהראתי לכמה חברים את היריקת אש זה היה מגניב בפעם הראשונה אחר כך זה לא הזיז להם לאומת זאת שהראתי להם פויז אש ברמה ממש ממש לא גבוהה כי אני שונא פויז הם התלהבו ם בפעם השניה והשלישית ... תנסה פעם אחת עם איזה מבוגר לידך או משהו אבל זה ממש מסוכן

למעלה